Şimdi Ara

SİNEMA OYUNU (KENDİNE GÜVENENLERİ GÖRELİM ) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.362
Cevap
7
Favori
23.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X@ndeR

soruyu kırmızı ile sorarsanız daha iyi olur hem giren kişiler soruyu aramak zorunda kalmaz

• Kahramanlarımız ailecek noel yemeği için büyükannelerinin evine gitmektedir.Ama ailenin babası bu sefer kestirme yolu kullanır. Yolda beyazlar içinde sarışın bi kadın görürler arabaya alırlar ve başlarına gelmeyen kalmaz.
    Korku, Gizem, Gerilim türünde.

Sanırım oldu
  • quote:

Kahramanlarımız ailecek noel yemeği için büyükannelerinin evine gitmektedir.Ama ailenin babası bu sefer kestirme yolu kullanır. Yolda beyazlar içinde sarışın bi kadın görürler arabaya alırlar ve başlarına gelmeyen kalmaz.

Sanırım oldu

eyvallah
  • quote:

Kahramanlarımız ailecek noel yemeği için büyükannelerinin evine gitmektedir.Ama ailenin babası bu sefer kestirme yolu kullanır. Yolda beyazlar içinde sarışın bi kadın görürler arabaya alırlar ve başlarına gelmeyen kalmaz.

Sanırım oldu

• quote:

Sanırım oldu

DEAD END (2003)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadsnow32

quote:

Sanırım oldu

DEAD END (2003)...

Ben cevap yazarken soru çözülmüş
  • Soran yok sırayı kaptım

Oğlu kaybolan kadın yetkililerden yardım ister. Uzun aramalardan sonra bir çocuk getirirler "bulduk oğlunu" diye. Fakat çocuk onun değildir. Kadının , çocuğun kendi çocuğu olmadığını ispatlama ve gerçek oğlunu bulma çabasının hikayesi.

Drama | History | Mystery
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

Soran yok sırayı kaptım

Oğlu kaybolan kadın yetkililerden yardım ister. Uzun aramalardan sonra bir çocuk getirirler "bulduk oğlunu" diye. Fakat çocuk onun değildir. Kadının , çocuğun kendi çocuğu olmadığını ispatlama ve gerçek oğlunu bulma çabasının hikayesi.

X@ndeR onaylasın diye bekliyordum.

O değil de ben bunu soracaktım bi ara, anında bulursunuz diye sormadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: elente

quote:

Soran yok sırayı kaptım

X@ndeR onaylasın diye bekliyordum.

O değil de ben bunu soracaktım bi ara, anında bulursunuz diye sormadım.

Ben de boş kalmasın sayfa diye sormuştum zaten. Aslında aklımda (amiyane tabirle) kazık cinsinden bir soru var ama katılımcılara kıyamıyorum

• haydi şenlensin buralar
  • Devam edelim...

Adamımız geçmişte yaptığı bazı şeylerden kendini suçlu hisseder ve zaman zaman intiharı bile düşünür. Suçluluk duygusundan kurtulabilmek için birkaç muhtaç insana yardım etmek ister.

Drama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elente -- 22 Ocak 2013; 19:17:19 >
  • quote:

Devam edelim...

Adamımız geçmişte yaptığı bazı şeylerden kendini suçlu hisseder ve zaman zaman intiharı bile düşünür. Suçluluk duygusundan kurtulabilmek için birkaç muhtaç insana yardım etmek ister.

Drama

olabilir mi?
  • quote:

quote:

Devam edelim...

Drama

olabilir mi?

Doğru.

• Benden daha iyiler geldi bak black... Artık konu daha renkli
  • Kahramanımız olan çocuk, arkadaşı ile birlikte okuldan kaçar. Ama sokakta gezerlerken annesini babasını aldatırken görür.Daha sonra okuldan uzaklaştırma alır, bir ara çaldıkları daktiloyu sokakta satmaya kalkışırlar vs.
  • quote:

Kahramanımız olan çocuk, arkadaşı ile birlikte okuldan kaçar. Ama sokakta gezerlerken annesini babasını aldatırken görür.Daha sonra okuldan uzaklaştırma alır, bir ara çaldıkları daktiloyu sokakta satmaya kalkışırlar vs.

Eğer 1959 yapımı olan filmse kural dışı oluyor hocam
  • quote:

quote:

Kahramanımız olan çocuk, arkadaşı ile birlikte okuldan kaçar. Ama sokakta gezerlerken annesini babasını aldatırken görür.Daha sonra okuldan uzaklaştırma alır, bir ara çaldıkları daktiloyu sokakta satmaya kalkışırlar vs.

Hadi ya belli bi zaman dilimi içinde mi sormak zorundayız?

Edit: öyleymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X@ndeR -- 22 Ocak 2013; 19:52:38 >

• quote:

quote:

quote:

Hadi ya belli bi zaman dilimi içinde mi sormak zorundayız?

Edit: öyleymiş

Yeni sorunuzu alalım o zaman

• O zaman yeni soru:
    Kahramanımızı bir gün içinde değişik karakterleri canlandırıyor. Bazen ölüm döşeğindeki biri, bazen kızını partiden almaya gelmiş bir baba, bazen de arkasındaki kalabalıkla birlikte sokakta akordiyon çalarak gezen biri olarak görüyoruz. Son ipucu:limuzin
  • quote:

O zaman yeni soru:
    Kahramanımızı bir gün içinde değişik karakterleri canlandırıyor. Bazen ölüm döşeğindeki biri, bazen kızını partiden almaya gelmiş bir baba, bazen de arkasındaki kalabalıkla birlikte sokakta akordiyon çalarak gezen biri olarak görüyoruz. Son ipucu:limuzin

Bir de " tür " alalım hocam mümkünse
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.