Şimdi Ara

SİNEMA OYUNU (KENDİNE GÜVENENLERİ GÖRELİM ) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
7
Favori
23.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: obili

quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

şimdi bu filmi bulana benen 1 puan _TÜR.KORKU:ŞİMDİ FİLM 2007 DE ÇEKİLMİŞ HAITRLADIĞIM KADARIYLA ŞİMİ FİLMDE ADAMLAR BİR HAPİSHANEYE DÜŞÜYOR SUÇSUZ OLDUKLARI HALDE SONRA HAPİSHANEDEKİ MAHKUMLAR BİR ADAYA GÖNDERİLİYOR ORDA MAHKUMLAR SEÇİLİYOR GRUPLAR HALİNDE SONRA ELLERİNE SİLAH VERİLİP BİR ADAYA GÖTÜRÜLÜYORLAR AMA ADADA MUTANTLAR VAR ONLARLA SAVAŞIYORLAR

http://www.imdb.com/title/tt1688234/

Survivant(s) (2010)

oda diyil

hatta filmden hatırladığım kadarıyla baş harfi d di d le başlıyordu

• quote:

quote:

quote:

şimdi bu filmi bulana benen 1 puan _TÜR.KORKU:ŞİMDİ FİLM 2007 DE ÇEKİLMİŞ HAITRLADIĞIM KADARIYLA ŞİMİ FİLMDE ADAMLAR BİR HAPİSHANEYE DÜŞÜYOR SUÇSUZ OLDUKLARI HALDE SONRA HAPİSHANEDEKİ MAHKUMLAR BİR ADAYA GÖNDERİLİYOR ORDA MAHKUMLAR SEÇİLİYOR GRUPLAR HALİNDE SONRA ELLERİNE SİLAH VERİLİP BİR ADAYA GÖTÜRÜLÜYORLAR AMA ADADA MUTANTLAR VAR ONLARLA SAVAŞIYORLAR

Survivant(s) (2010)

oda diyil

Merhaba.

Sanırım sorduğunuz filmin adını kendinizde bilmiyorsunuz. Hatırladığım kadarı ile baş harfi "D" ile başlıyordu demişsiniz.

Öncelikle burada filmin adından ve tür isminden emin olduğunuz filmleri sormalısınız. Soracak olduğunuz filminizin IMDB sayfasındaki tür isimlerini yazmalısınız. Çünkü sorduğunuz film sadece korku türünde olmayıp, gerilim-aksiyon-macera türlerinde de olabilir..

Sizin ki, biraz "Adını hatırlamadığınız Filmler" kategorisine girmiş. Forumda böyle bir konu da mevcut zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

quote:

quote:

Survivant(s) (2010)

oda diyil

Merhaba.

Sanırım sorduğunuz filmin adını kendinizde bilmiyorsunuz. Hatırladığım kadarı ile baş harfi "D" ile başlıyordu demişsiniz.

Öncelikle burada filmin adından ve tür isminden emin olduğunuz filmleri sormalısınız. Soracak olduğunuz filminizin IMDB sayfasındaki tür isimlerini yazmalısınız. Çünkü sorduğunuz film sadece korku türünde olmayıp, gerilim-aksiyon-macera türlerinde de olabilir..

Sizin ki, biraz "Adını hatırlamadığınız Filmler" kategorisine girmiş. Forumda böyle bir konu da mevcut zaten.

ANLAMADIM ZATEN ADINI BİZDE BİLMİCEZ FİLM OSRULDUĞUNDA GERİLİMLE ALAKASI YOK KORKU SADECE

• quote:

konu oyun konusudur. OYUN . yani siz bildiğiniz filmi soracaksınız bizde bilecegiz . konunun ilk yorumunu ve açıklamasını okumadan lütfen katılmayın .
    yarım yamalak okuyarakta katılmayın . kurallara uygun oynayacaksak oynayalım ama yok kuralları bilmeden direk dalmayalım .
    bknz ne yazmışım ilk yorumumda

quote:

cevabını bilmediğiniz filmleri sormayın . sırf gıcıklık olsun diye yanlış bilgiler vermeyin

eger kuralları okumadan katılmak istiyorsanız sorularınız dikkate alınmayacaktır .burası film bulma konusu değildir burası oyun konusudur . lütfen kuralları okuyalım . iyi eğlenceler ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 16 Şubat 2013; 20:55:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: halo92

ben bişey anlamadım. şimdi burada sinemalarla alakalı sorular mı soracağız birbirimize? en çok soru soran ve bilen kişi buranın lideri falan mı olacak? aydınlatın beni lütfen...

sinema ile ilgili sorular değil filmin biraz anlatıyoruz ister bir kısmını (veya sahnesini) ister genel olarak konusunu . türünü yazıyoruz (ımdb sayfasındaki yazan türü) birde 1990-2013 arası olacak .
    en çok bilen ilah oluyor ayd bir toplanıyoruz önünde egiliyoruz yok yav sadece ilk yorumda ünvan alıyor bu oyuna özel olarak . isterse imzasında kullanıyor o kadar

OYUN KONUSU ?

NESE ARKADAŞIM UNUT SORUMU ÇOK YANLIŞ YERLERDESİN ANLIYORUM SENİ

• quote:

quote:

quote:

ben bişey anlamadım. şimdi burada sinemalarla alakalı sorular mı soracağız birbirimize? en çok soru soran ve bilen kişi buranın lideri falan mı olacak? aydınlatın beni lütfen...

sinema ile ilgili sorular değil filmin biraz anlatıyoruz ister bir kısmını (veya sahnesini) ister genel olarak konusunu . türünü yazıyoruz (ımdb sayfasındaki yazan türü) birde 1990-2013 arası olacak .
    en çok bilen ilah oluyor ayd bir toplanıyoruz önünde egiliyoruz yok yav sadece ilk yorumda ünvan alıyor bu oyuna özel olarak . isterse imzasında kullanıyor o kadar

OYUN KONUSU ?

ilk yorumu okumadan dalarsan işte öyle '' nerdeyim, ne oluyor, siz kimsiniz ,bana ne yaptınız '' moduna dönmen gayet doğal . birde tutup bana laf sokmaya çalışıyorsun ilk yorumu okumadan atlarsanız olacagı bu
    bak ne yazmışım
    dikkatli izleyicilerin ve sinema tutkunlarının katılmasını isteyecegim bir oyun var aklımda .
    filmden bir bölüm anlatacağız veya konuyu anlatacağız doğru cevabı veren kişi soru sorma hakkına sahip olacak .

cevap normal yazı boyutunda ve renginde olacak soru sorma hakkı kazanan kişi soruyu koyu kırmızı yazarak soracak ki cevap ile sorular karışmayacak .
    bir sorunun cevabı bulunmadan başka bir soru sorulmayacak . ilk 20 cevapta yanlış olursa (20 kişi değil 20 cevap. ayrıca sırf dolsun diye saçma yorumlar dikkate alınmayacak ) soruyu soran kişi başka bir soru soracak
    1990 öncesi filmler sorulmayacak (IMDb'den kontrol edin öyle sorun) filmin türü (dram, komedi,aksiyon, animasyon vs. ) belirtilecek ama yılı oynayan oyuncuların isimleri vs. söylenmeyecek .
    dizi ve belgesel sorulmayacak. Türk filmi veya yabancı film olabilir
    soru soran kişi sık sık ziyaret etmesi gerekir ki cevabın doğruluğu veya yanlışlığı konusunda bilgilendirmiş olur.
    doğru cevabı bilen kişi soru sormaktan feragat ederse isteyen soracak.

4 defa doğru bilene imzasında '' SİneMA BİLİR KİŞİSİ ''
    6 defa doğru bilene imzasında '' SİNEMA UZMANI ''
    10 defa doğru bilene imzasında '' SİNEMA PROFESÖRÜ''
    14 defa doğru bilene imzasında '' SİNEMA ORDİNARYÜSÜ ''
    18 ve daha fazla doğru bilene imzasında '' SİNEMA ORDİNARYÜS PROFESÖRÜ '' ünvanları verilecek ve bu ilk mesajda ismi yazacak .

cevabını bilmediğiniz filmleri sormayın . sırf gıcıklık olsun diye yanlış bilgiler vermeyin
    not: konuyla ilgili değişmesini istediğiniz veya eklenmesini istediğiniz bir şey olursa pm ile bana bildirin konuya yazmayın ayırca konun amacını soran olursa eğlenmek, yeni filmler öğrenmek , forumda keyifli vakit geçirmek ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

OYUN KONUSU ?

ilk yorumu okumadan dalarsan işte öyle '' nerdeyim, ne oluyor, siz kimsiniz ,bana ne yaptınız '' moduna dönmen gayet doğal . birde tutup bana laf sokmaya çalışıyorsun ilk yorumu okumadan atlarsanız olacagı bu
    bak ne yazmışım
    dikkatli izleyicilerin ve sinema tutkunlarının katılmasını isteyecegim bir oyun var aklımda .
    filmden bir bölüm anlatacağız veya konuyu anlatacağız doğru cevabı veren kişi soru sorma hakkına sahip olacak .

cevap normal yazı boyutunda ve renginde olacak soru sorma hakkı kazanan kişi soruyu koyu kırmızı yazarak soracak ki cevap ile sorular karışmayacak .
    bir sorunun cevabı bulunmadan başka bir soru sorulmayacak . ilk 20 cevapta yanlış olursa (20 kişi değil 20 cevap. ayrıca sırf dolsun diye saçma yorumlar dikkate alınmayacak ) soruyu soran kişi başka bir soru soracak
    1990 öncesi filmler sorulmayacak (IMDb'den kontrol edin öyle sorun) filmin türü (dram, komedi,aksiyon, animasyon vs. ) belirtilecek ama yılı oynayan oyuncuların isimleri vs. söylenmeyecek .
    dizi ve belgesel sorulmayacak. Türk filmi veya yabancı film olabilir
    soru soran kişi sık sık ziyaret etmesi gerekir ki cevabın doğruluğu veya yanlışlığı konusunda bilgilendirmiş olur.
    doğru cevabı bilen kişi soru sormaktan feragat ederse isteyen soracak.

4 defa doğru bilene imzasında '' SİneMA BİLİR KİŞİSİ ''
    6 defa doğru bilene imzasında '' SİNEMA UZMANI ''
    10 defa doğru bilene imzasında '' SİNEMA PROFESÖRÜ''
    14 defa doğru bilene imzasında '' SİNEMA ORDİNARYÜSÜ ''
    18 ve daha fazla doğru bilene imzasında '' SİNEMA ORDİNARYÜS PROFESÖRÜ '' ünvanları verilecek ve bu ilk mesajda ismi yazacak .

not: konuyla ilgili değişmesini istediğiniz veya eklenmesini istediğiniz bir şey olursa pm ile bana bildirin konuya yazmayın ayırca konun amacını soran olursa eğlenmek, yeni filmler öğrenmek , forumda keyifli vakit geçirmek ..

okey anlıyorum seni şampiyon rahat ol

• Simdi konudan biraz uzaklasicam ama izlemedigiz filmleri sormak kiyida kosede kalmis fimleri gun yuzune cikarmak bence hic dogru degil.Bir puan limitide koysak iyi okur.

Birde obili arkadas yanis anlamasin,bildigi cogu filmi izlemeden gelistirdigi taktikle imdbde arayarak buluyor.Adamda hakli filmde oynayan adamin bile filmini unuttugu filmi baska turlu bulamayiz.Yalniz son cumle cok dusuk oldu hakkinizi helal edin ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış yere mesaj atmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NobodySees -- 17 Şubat 2013; 15:17:27 >
  • quote:

quote:

anladım kardeş. zevkli bir hadise olacak gibime geliyor. ee başladınız mı siz sormacaya ben yokken. bikaç gündür giremiyordum da.

• quote:

quote:

quote:

anladım kardeş. zevkli bir hadise olacak gibime geliyor. ee başladınız mı siz sormacaya ben yokken. bikaç gündür giremiyordum da.

Yok henüz başlamadık. 20 sayfadır hazırlık pasları yapıyoruz

Adını kendinin de bilmediği bir soru ile yarışmamıza iştirak eden coşkun un sorusu sanırım rafa kaldırıldığına göre , geçerli soru
    goncerivoo nickli üyenin sorusu... cevapları alabiliriz. Cevapları yazarken üyenin kendi mesajından alıntı yaparsanız , cevabın doğruluğunu teyid edebilir.

Yabancılara karşı farklı bir gözle bakılan tutucu ve dine bağlı küçük bir kasabada bir kadının sürekli tanrıdan mutluluğu dilemesi ve aradığı mutluluğu yabancı birinde bulması akabinde kendisi ile evlenmesi sonrasında bu süreçte yaşadıkları özelliklede kadının yaşadığı psikoloji ve mutluluğu sahiplenme onu bırakmama yolundaki bir hikaye.
    DRAM-ROMANTİK

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok henüz başlamadık. 20 sayfadır hazırlık pasları yapıyoruz

Adını kendinin de bilmediği bir soru ile yarışmamıza iştirak eden coşkun un sorusu sanırım rafa kaldırıldığına göre , geçerli soru
    goncerivoo nickli üyenin sorusu... cevapları alabiliriz. Cevapları yazarken üyenin kendi mesajından alıntı yaparsanız , cevabın doğruluğunu teyid edebilir.

Yabancılara karşı farklı bir gözle bakılan tutucu ve dine bağlı küçük bir kasabada bir kadının sürekli tanrıdan mutluluğu dilemesi ve aradığı mutluluğu yabancı birinde bulması akabinde kendisi ile evlenmesi sonrasında bu süreçte yaşadıkları özelliklede kadının yaşadığı psikoloji ve mutluluğu sahiplenme onu bırakmama yolundaki bir hikaye.
    DRAM-ROMANTİK

o derece igrenç bir orta ki, o pası değil gole çevirmek koşmam bile. direkt sırtımı dönerim hem dram hemde romantik aman aman uzak dursun

• quote:

Orijinalden alıntı: goncerivoo

DRAM-ROMANTİK

• quote:

quote:

DRAM-ROMANTİK

maalesef değil
  • quote:

DRAM-ROMANTİK

• quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

DRAM-ROMANTİK

Tebrikler
  • Adamımız hergün aynı şeyleri yaptığını gösteriyor.Bu klişe hayatı iğneliyor.Kahramanımız bir müzik öğretmeni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Adamımız hergün aynı şeyleri yaptığını gösteriyor.Bu klişe hayatı iğneliyor.Kahramanımız bir müzik öğretmeni

oooofff yeter artık yav . bu nedir bir allahın kulu ilk yorumu okumaz mı . hadi onu geçtim diğer soru soranlar niye kırmızı sormuş niye türünü belirtmiş demez mi .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Adamımız hergün aynı şeyleri yaptığını gösteriyor.Bu klişe hayatı iğneliyor.Kahramanımız bir müzik öğretmeni

oooofff yeter artık yav . bu nedir bir allahın kulu ilk yorumu okumaz mı . hadi onu geçtim diğer soru soranlar niye kırmızı sormuş niye türünü belirtmiş demez mi .

Düzeltiyorum hocam

Adamımız hergün aynı şeyleri yaptığını gösteriyor.Bu klişe hayatı iğneliyor.Kahramanımız bir müzik öğretmeni Dram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 18 Şubat 2013; 20:52:13 >

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.