Şimdi Ara

Sinema salonlarındaki VIP salonlar nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
4.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VIP salona sahip sinemaların özelliği nedir? Kendi istediğimiz filmi izleyebiliyor, bu yüzden de salona vip deniyor? yoksa kişisel yabancıların olmadığı ama sadece vizyon filmi izleyebildiğimiz birşey mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sinema Salonlarındaki VIP Salonlar

Günümüzde sinema salonları, film izleme deneyimini daha konforlu ve keyifli hale getirmek için çeşitli olanaklar sunmaktadır. Bu olanaklar arasında en dikkat çekici olanlardan biri de VIP salonlardır.

VIP Sinema Salonu Nedir?

VIP sinema salonları, standart sinema salonlarına kıyasla daha yüksek düzeyde konfor ve hizmet sunan özel alanlardır. Bu salonlar genellikle daha geniş ve ferah olup, rahat koltuklar ve ekstra özellikler ile donatılmıştır.

Cinematica VIP Salon

Cinematica, Türkiye'nin önde gelen sinema salonlarından biridir ve seçili şubelerinde VIP salonlar sunmaktadır. Cinematica VIP salonları, lüks deri koltuklar, geniş ayak mesafesi ve özel garson servisi gibi ayrıcalıklarla film izleme deneyiminizi benzersiz kılar.

Sinema VIP Salon Özellikleri

Sinema VIP salonlarının öne çıkan özellikleri şunlardır:

• Rahat Koltuklar: VIP salonlarındaki koltuklar, maksimum konfor için özel olarak tasarlanmıştır ve vücudunuzu destekleyecek şekilde ergonomiktir.
    • Geniş Ayak Mesafesi: VIP koltukları arasında geniş bir ayak mesafesi bulunur, böylece rahatça oturup bacaklarınızı uzatabilirsiniz.
    • Özel Garson Servisi: VIP salonlarında, yiyecek ve içecek siparişlerinizi doğrudan koltuğunuza kadar getiren özel garsonlar bulunur.
    • Özel Menü: VIP salonlarında, standart sinema büfelerinden daha geniş bir yiyecek ve içecek seçeneği mevcuttur.
    • Ses ve Görüntü Kalitesi: VIP salonları, en son ses ve görüntü teknolojileriyle donatılmıştır, böylece sürükleyici bir izleme deneyimi yaşayabilirsiniz.

VIP Sinema Bileti Nedir?

VIP sinema biletleri, VIP salonlarda film izlemek için gereklidir. Bu biletler, standart sinema biletlerinden daha pahalıdır ancak sundukları ayrıcalıklar nedeniyle bu fiyat farkına değer olabilir.

VIP sinema salonları, film izleme deneyimini yükseltmek isteyenler için mükemmel bir seçenektir. Rahat koltuklar, geniş ayak mesafesi, özel garson servisi ve diğer olanaklarla, sinemaya gitmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • SİNEM ADINDA BİR KIZ GELİYOR OLAY BU A HARFİNİ SEN DÜŞÜNÜRSÜN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yiyişmek serbest

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabbra Cadabra

Yiyişmek serbest

İyide o yakalanma heycanı adrenalin cok güzel zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: veym2

quote:

Orijinalden alıntı: Sabbra Cadabra

Yiyişmek serbest

İyide o yakalanma heycanı adrenalin cok güzel zaten

O zaman metrobüse bekleriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorluda gitmiştim bir ara. Salon daha küçük. Koltuklar normal salonlara göre oldukça kaliteli ve konforlu. Koltuğun altından ayaklarını uzatman için bir şey çıkıyor. Birde vip salonlara özel mısır kampanyası oluyor. 5.mısıra kadar ücretsizdi. Ama ilk mısırı almak için bir ücret veriyorsun. Sonra 5e kadar ücretsiz. Beğenmiştim ama 35 TL vermiştim. Fazla olduğunu düşünüyorum. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pedrik -- 1 Eylül 2015; 1:20:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: so good

SİNEM ADINDA BİR KIZ GELİYOR OLAY BU A HARFİNİ SEN DÜŞÜNÜRSÜN

Anlamadım birader

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava Sinema Bileti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben qaçak giriyom sinemaya ondan rahatım yeah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pedrik

Zorluda gitmiştim bir ara. Salon daha küçük. Koltuklar normal salonlara göre oldukça kaliteli ve konforlu. Koltuğun altından ayaklarını uzatman için bir şey çıkıyor. Birde vip salonlara özel mısır kampanyası oluyor. 5.mısıra kadar ücretsizdi. Ama ilk mısırı almak için bir ücret veriyorsun. Sonra 5e kadar ücretsiz. Beğenmiştim ama 35 TL vermiştim. Fazla olduğunu düşünüyorum. ..

Cevap için teşekkürler. Peki kişisel veya geçmiş vizyon filmlerini izleyebilmek gibi bir seçenek var mı? Yoksa sadece sinemada vizyonda olan filmleri mi izleyebiliyoruz, öyle ise pahalı denebilir bencede.
  • XGSpirit kullanıcısına yanıt
    O konu hakkında bir fikrim yok. Bir film çıkmıştı. O film için salon arıyordum ve sadece zorluda vip salonda vardı. Başka yerde olmadığı için ve merak ettiğim için gideyim dedim. Normal salon gibidir heralde bunlarda. Yeni filmler için yani.

• Tam kapitalist bir uygulama anasını satayım. 5 mısırı zaten kim yesin ilk mısır da tıkanırsın vıcık vıcık yağlı vücuda zararı olan birşey. Karışık kuruyemiş dağıtsalar daha iyi ama işlerine gelmez verdikleri 1 kutu mısırın maliyeti 50-100 kuruş ama muhtemelen 10 lira falan alıyolardır.
  • 3 film birden gösteriyolar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Arkadaşımla beraber gitmiştik. İşin kötü tarafı bir defada yalnızca bir mısır alınabiliyor olması Ben bir tane alıp geri kalan hakkımı arkadaşımla paylaşamıyorum yani. Ya ilk ben yiyeceğim, benimki bittikten sonra gidip arkadaşıma alacağım yada ikimizde beraber yemek istiyorsak iki tane ayrı menü alacağız. Bizde mecbur kalıp 2 tane ayrı menü almıştık. Zaten dediğiniz gibi 1. mısırı yedikten sonra 2.yi yiyesiniz kalmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pedrik

Aynen öyle hocam. Arkadaşımla beraber gitmiştik. İşin kötü tarafı bir defada yalnızca bir mısır alınabiliyor olması Ben bir tane alıp geri kalan hakkımı arkadaşımla paylaşamıyorum yani. Ya ilk ben yiyeceğim, benimki bittikten sonra gidip arkadaşıma alacağım yada ikimizde beraber yemek istiyorsak iki tane ayrı menü alacağız. Bizde mecbur kalıp 2 tane ayrı menü almıştık. Zaten dediğiniz gibi 1. mısırı yedikten sonra 2.yi yiyesiniz kalmıyor.

Normal sinemalar bile pahalı oldu. Eskiden sinema fakirin eğlencesiydi, şimdi bakıyorsun doğru düzgün bi yerde 20 liradan aşağı değil. Yemeği yol parası derken kafadan 50 tl gitti. Çok meşhur filmlerin dışında sinemaya gitmiyorum bu yüzden bu sene bi tek İstinyeparkta hobbit 3 e gittim imax izlemek için nisanda furious 7 ye gittim paul walker anısına bir de avengers'a gittim. Beklemeye sabremediğin filmlerin dışında kalan filmleri evde torrentten indirip izlemek daha mantıklı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.