Şimdi Ara

18 Yaş Altı Kabul Eden Sinema Salonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın testere 4e gitmeyi düşünüyoruz arkadaşlarla fakat 16 yaşında olduğumuz için sorun çıkacak. Sizden ricam özellikle anadolu yakasında oturanlar. Lütfen duyduğunuz, gördüğünüz veya bizzat kendinizin girdiği 18 yaş altı kabul eden sinema salonları yazabilir misiniz? Veya girebilmek için yaptığınız oyunları anlatırsanız bize fikir vermiş olursunuz. Okul çıkışı gideceğimiz için forma sorunu da var o yüzden kimlik falan istemeyen ve salon girişinde sorun çıkartmayan bir sinema bulmamız lazım. Lütfen yardımcı olun.. Bu sırf bana değil, birçok 18- DH üyelerine de yardımcı olacaktır..

edit: ekleme, imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkaway91 -- 25 Ekim 2007; 18:27:29 >

• Vallahi benim bildiğim kadarıyla coğu sorun çıkarmıyor..Ben 8 yaşındaki yeğenimle Harry Potter ın son filmine gitmiştim.+14 dü galiba bişey bile dememişlerdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .EvideNcE.

Vallahi benim bildiğim kadarıyla coğu sorun çıkarmıyor..Ben 8 yaşındaki yeğenimle Harry Potter ın son filmine gitmiştim.+14 dü galiba bişey bile dememişlerdi.

O harry potter diye dememişlerdir. Testere resmen kusturucu sahnelere sahip biz de 16-17 yaşında kişileriz zaten bu almama olayı çıkalı 1-2 sene oldu hiç bir anlam verememişimdir sanki biz o filmi malum yerlerden izlemeyeceğiz. İnsanları korsana yöneltmekten başka bir işe yaramıyor sonra da sinema sektörü gelişmiyor diyorlar. Böyle yaparsanız b.k. gelişir..

• 16-17 yaşındaysan bişey demezler ben halka 2 ye gitmiştim bişey dememişlerdi yaş:14

Maksat kazanç olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: HYPERFORCE

16-17 yaşındaysan bişey demezler ben halka 2 ye gitmiştim bişey dememişlerdi yaş:14

Maksat kazanç olsun

o zamanda öle yaş sınırı vardı fakat almama gibi bir saçmalık olmuyordu sinemalarda son 2 yıldır çok hassaslaştılar bu konuda o yüzden alırlara pek inanmıyorum çünkü çok giremediğim film oldu bu 18+ saçmalığı yüzünden
  • quote:

Orjinalden alıntı: punkaway91

Arkadaşlar yarın testere 4e gitmeyi düşünüyoruz arkadaşlarla fakat 16 yaşında olduğumuz için sorun çıkacak. Sizden ricam özellikle anadolu yakasında oturanlar. Lütfen duyduğunuz, gördüğünüz veya bizzat kendinizin girdiği 18 yaş altı kabul eden sinema salonları yazabilir misiniz? Veya girebilmek için yaptığınız oyunları anlatırsanız bize fikir vermiş olursunuz. Okul çıkışı gideceğimiz için forma sorunu da var o yüzden kimlik falan istemeyen ve salon girişinde sorun çıkartmayan bir sinema bulmamız lazım. Lütfen yardımcı olun.. Bu sırf bana değil, birçok 18- DH üyelerine de yardımcı olacaktır..

edit: ekleme, imla

Gitmeyin güzel kardeşim; iki sene sabredin. Değerli beyin sağlığınız için konuyor o kurallar. Gerçi 18 yaşından sonra da seyretmek o tarz filmleri pek sağlıklı değil ama neyse...

• Antalya'dayım. Meltemde megapol diye bi sinema var 18 yaş üzeri pek film gelmiyor oraya gelsede alıyolar zaten.
    Ama migrosta filan tetikçi diye bi film vardı sanırım 18 yaş üzeri girebilirdi almadılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 yaş altı iş bulmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 yıl önce kız arkadaşımla gitmiştim.. ben 18 o 17 yaşındaydı ve Ölüler Ülkesi vardı +18 ibaresi vardı almadılar ikimizi bana dediler sen gir kız arkadaşın beklesin biletleri geri iade ettik başka sinemaya gittik orada aynı filmde 12-13 yaşlarında çocuklarla doluydu
  • zaten okul formasıyla gidersen baştan kaybetmiş oluyosun hadi gittin gravatı çıkar yakaları dikle sesini kalınlaştır çantayı aşağa indir kollarını kıvır birazda dik durursan belki bi şansın olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

zaten okul formasıyla gidersen baştan kaybetmiş oluyosun hadi gittin gravatı çıkar yakaları dikle sesini kalınlaştır çantayı aşağa indir kollarını kıvır birazda dik durursan belki bi şansın olur

Benim yaş 17, benden küçüklerle bile girebiliyorum.Adamlar kimlik felan istemiyorlar
    Tabi sakalın uzadıysa...
  • Anadolu yakasında bilmiyorum ama Avrupa yakasında Florya Colony Cinebonus da alıyorlar.
  • adamlarla muhabbete gir kıyak geçsinler :D bide sakalın makalın varsa zati sormaslar 18 yaş sorunu olan varmı felam die sorarlarsa yok deyin :D hiç ıkmık yapmayın yoksa çakarlar :D
  • o ne ya :S
  • 18 yaşından biraz büyük arkadaşın veya tanıdığın varsa kimliğini al.
  • Ümraniye Carrefour AFM sinemalarına git.
    Alt katta Hüseyin abi'ye Testere 4 e gircem abi, iki bilet alırmısın bana de. O sana yardımcı olur. (Olmazsa ufuk abim selam yolluo dersin )

Yaklaşık 20 yaşında, kafa dengi olduğu için sana yardımcı olur merak etme.
  • yaşından büyük gösteriyosan bi sorun olmaz. bende 16 yaşındayım heryere rahatça gidiyorum. arkadaşlar iddaa kuponu yapıp bana oynatıyolardı
  • Maltepe Grandhause
  • Kanyon Avm’de hiç görevli mörevli yok.9 yaş çocukla 13 yaş filme girdim.Rahatça izleyip çıktık.Biletide online alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • punkaway91 P kullanıcısına yanıt

1-2 seneden fazla oluyor ben 2019'da Joker'e girememiştim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.