Şimdi Ara

SİNEMA SALONUNDA 3-5 KİŞİYSENİZ FİLMİ YİNE DE SEYREDER MİSİNİZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz geçen gün 3 arkadaş transformers 2 'ye gittik salonda 6 kişi vardı..boş diye kalkmayı bırakın daha iyi bile oluyor..giriş çıkış rahat, beğenmezseniz başka yere geçersiniz vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsro

biz geçen gün 3 arkadaş transformers 2 'ye gittik salonda 6 kişi vardı..boş diye kalkmayı bırakın daha iyi bile oluyor..giriş çıkış rahat, beğenmezseniz başka yere geçersiniz vs..

+ rahat rahat osTurabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 20 Temmuz 2009; 21:17:36 >
  • 2 yıl önce erken bi seansa girdim oturdum karanlıktı arada bi baktım tek ben varım çok güldüm sonra
  • niye çıkıyorlar ki? ben komedi filmlerini az kişiyle izlemeyi sevmem. toplu halde gülünmeli.
  • kız arkadaşım ile gittiğim filmlerde illa 2-3 kişi olmadı 1 kişi girer izlerdi o filmi, kıl olurdum. Bir gün aynı sinemaya erkek arkadaşımla gittim, bir allahın kulu yoktu sinema salonunda, çıktığımda ise herkes manalı gözler ile bize bakıyordu, kanım donmuştu...
  • Ah Ah Bi Hafta İçi Gitmiştik Sevgilimle, En Önde Bi Çift En Arkada Biz Onlar Önde Şey Yaptılar Biz Arkada. Harika Oluyo Sinemada Yapmak. Tavsiye Ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion_tr -- 20 Temmuz 2009; 21:34:09 >
  • salakmıyım. milletimi izlemeye gidiyorum filmi izlemeyemi
  • daha iyi işte aslında tek basına izleyeceksin süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: YourMotherWas4ngel

quote:

Orijinalden alıntı: Dhqwer

sinemada ne kadar insan olduğu beni ilgilendirmez,

Hatta az kişi olması, daha iyidir, Daha az patlamış mısır yeme sesi duyarsın

Ve

İddalalı bir korku filmini büyük bir sinemada tek başıma izleme fırsatına sahip olmak isterdim...

tek istedigim

1 ay önce sinemada çalışıyordum ve davetsiz filmini koca salonda tek başıma izledim makinacı abileri ayarttım

gündüz veya akşam vakitlerinde izlesem hayatta tırsmam o filmden ama gece 00.00 seansıydı ve tek başına olunca acayip tırstım:)

• Sanırım biz en arkada oturunca çiftler iş çıkaramayacaklarını anladılar, bu yüzden salonu terk etmiş olabilirler. Bu arada benim aklıma gelmedi ama eşim "senin için salon kapattım" dedi. Bu espri boş salonda hep yapılıyor anlaşılan.
  • Asıl böyle izlemek daha güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan K.

Tek izlediğimi bilirimHatta az kişi olsun diye hep 11 seansına girerim hep(sabah)

Aynen :D
  • watchman filmini cinebonus denizli de eski hatunla beraber seyrettmiştik başka kimse yoktu gayet süper oluyo gel gelelim film traştı ama biz hatunla yaya yaya seyrettik sanki ikimize özel bir seans gibi bu şekilde bulabilceğiniz seanslar genelde hafta içi ve fazla izleyici olmayan filmler ve seanslar benim gittiğim seans 2 seansı idi
  • Tek kişi bile seyretmiştim ben
  • bi keresinde salonda bende dahil 3 kişiydik, daha azı rast gelmedi
  • Bı kere 6-7 kısı gıtmıstık sınemaya yanımda oturan kızla hıcbır planım yokken kendısı kasındı ve bız de salon bos dıye fılmı ızlemedım
  • ben parayı vericne :D bşaka film olsa da izlesem diye düşünüyorum :D terk etmek mi :D ben mi

beleş girsem yien çıkmam :D
  • 6 kişi 28 hafta sonra yı izlemiştik akşam 11 seansında
  • Geçenlerde Transformers'ı koca salonda tek başıma izledim. Kimse yoktu. Kesinlikle mükemmel bir şey. Sanki dönümlerce araziye yayılan bir malikanen var da sinema salonu sadece bir odası gibi geliyor insana.
    Görevli filmden önce sordu hatta ara ister misiniz falan diye. Çok iyi oluyor bence.
    İmkanım olsa her filmi böyle izlerim.
  • sinemaya oturanları seyretmeye gitmediğimize göre saçma bir konu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.