Şimdi Ara

SİNEMA SİST. ALACAĞIM; TEKNİK BİLGİ DÜZEYİM '0'a YAKIN, BÜTÇEM MAX.600YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LÜTFEN BİLGİLERİNİZİ AKTARIN!!! Arkadaşlar bütçem 500-600 ytl. aşağı yukarı 25 m2 odaya sinema sistemi alacağım. filmlerde çok iyi keyif versin istiyorum. aynı zamanda uydu alıcımı da sisteme bağlayarak, televizyon izlerken ses sisteminden faydalanmak istiyorum. bir de dizüstü bilgisayarımı da istediğim zaman sisteme bağlayabilmem lazım. ve de flash disk ile müzik dinleyebilirsem çok iyi olur.
    -bunlar için hangi özelliklerde cihaz almalıyım (giriş çıkış jack'ları nasıl olmalı) ??
    -kaç watt düzeyinde cihaz almalıyım.
    ÇOK UZATTIM, ÖZETLE BİR SİNEMA SİSTEMİ ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİM. (bu isteklerim doğrultusunda)

Yardımlarınız için şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM. Cihaz tavsiyelerinizi bekliyorum...

• Logitech z5500 tam senin için.
  • o ürün güzel bi ürün fakat, dvd player'i yok. ben player dahil bi ürün istiyorum. bir de o ürün, daha çok bilgisayar için sanki. odaya dekoratif olarak uymaz. o sabepten pek tercihim değil. teşekkürler. Arkadaşlar teknik konulardaki sorularımı da yanıtlarsanız daha faydalı oluri teşekkürler. cevaplarınıız bekliyorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: rashid

o ürün güzel bi ürün fakat, dvd player'i yok. ben player dahil bi ürün istiyorum. bir de o ürün, daha çok bilgisayar için sanki. odaya dekoratif olarak uymaz. o sabepten pek tercihim değil. teşekkürler. Arkadaşlar teknik konulardaki sorularımı da yanıtlarsanız daha faydalı oluri teşekkürler. cevaplarınıız bekliyorm

500-600 liraya başka ne alabilirsinki?
    O zaman Lg yada panasonic in compact sinema sistemlerine bakacaksın.
  • DVD playeri içinde olmaması bence bir artı çünkü DVD bozulsa sistemde havaya gidecek ve bu fiyata THX sertifikalı kaç tane sistem bulabilirsin ? hiç sanmıyorum

bayağıda güçlü bir sesi var geçen gün yazıcıoğlu'nun üst katıda adam açmış PS3'de box oynuyo han ayağa kalktı seslerden acayip manyak bir SUBı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare666 -- 19 Şubat 2008; 16:24:03 >
  • peki o zaman aklımdaki soruyu şöyle özetleyim, öyle compact bi sistem alırken ;
    1- watt ı ne derecede önemli, ne kadar olmalı ?
    2- giriş çıkış jak'ları beni her türlü kullanıma açması için nası olmalı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightmare666

DVD playeri içinde olmaması bence bir artı çünkü DVD bozulsa sistemde havaya gidecek ve bu fiyata THX sertifikalı kaç tane sistem bulabilirsin

DVD si bozulunca neden havaya gitsin ki sistem? dışardan DVD alıp takamazmıyız. kendine özelmiki sistem?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

peki o zaman aklımdaki soruyu şöyle özetleyim, öyle compact bi sistem alırken ;

Watt sana kalmış Z5500'ün watt ı bence yeterli olur
    bu aletin tek bir eksisi var o da sadece digital optic ve coaxial ses girişi olması yani analog stereo kablo ile VCD veya CD çalar falan bağlayamazsın illaki digital istiyor
  • quote:

quote:

DVD playeri içinde olmaması bence bir artı çünkü DVD bozulsa sistemde havaya gidecek ve bu fiyata THX sertifikalı kaç tane sistem bulabilirsin

DVD si bozulunca neden havaya gitsin ki sistem? dışardan DVD alıp takamazmıyız. kendine özelmiki sistem?

çoğuna dışardan DVD bağlanmıyor LG'nin bir modelinde sadece bir tane optic giriş var sesleride fenada değil ama bence Z5500'ün eline su dökemez
    bu arada sorun sadece DVDnin bozulması değil bence DVDde özgür olmak gerekir sistemin DVDsine mahkum olmak bana doğru gelmiyor istediğin özellikte bir DVDyi açıktan alman bence daha mantıklı olur zaten DVDlerde çok ucuzladı benim 300ytl lik YAMAHA bile 150ytl ye satılıyor

• quote:

quote:

bu aletin tek bir eksisi var o da sadece digital optic ve coaxial ses girişi olması yani analog stereo kablo ile VCD veya CD çalar falan bağlayamazsın illaki digital istiyor

analog stereo bağlanabilir,öyle bir girişi var ama bir ucu erkek 2 ucu dişi y stereo kablo ile mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 19 Şubat 2008; 16:36:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: snoopdogg

quote:

quote:

kulaklık girişinden analog stereo bağlanabilir.

ozaman türüne göre kusursuz bir sistem diyebiliriz

• kulaklık girişi diye yanlış yazdım onu düzelttim yukarda , kusursuz bir sistem değil elbette,eq ayarı yapamıyorsunuz sistem üzerinden illa ki pc ve iyi bir ses kartı lazım iyi bir müzik dinlemek için,ama pcsiz sinema performansı yeter de artar bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 19 Şubat 2008; 16:44:00 >
  • Logintech z-5500 yeter de sen dvd içinde ses sistemi olsun diyorsunda birisi bozulursa hepsi gidiyor diye biliyorum. Karar senin
  • quote:

Ya zaten şu bağlantıları hala anlamadım, digital ne? optik ne? coaxial ne? analog ne? bunları bilsem de ona göre seçim yapsam ihtiyacıma göre. Biri bana bunları açıklayabilir mi. çok yardımcı olmuş olursunuz, ses sistemindeki giriş çıkışlar???
    bir de şu ürün nasıl? LG LH-T7652SA EV SİNEMA SİSTEMİ teknosa=http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110100247&CS_Category=_SBFAD_94_2&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_DVD_LI94

• bütçene gore asagidaki iki sistemden birini al, pişman olmazsın , üstelik optik çıkışları var. Gidip z5500 gibi bir multimedia sistem almaktan daha mantıklı.
    Ustelil LG nin dvdleri de emsallerine gore daha sorunsuz ve destekleri iyi.

LG HT502SH EV SİNEMA SİSTEMİ - hoparlorler kule biçiminde degil , standart hoparlor - 400 ytl civari
    LG HT502TH EV SİNEMA SİSTEMİ - hoparlorler kule biçiminde - 600 ytl civari
  • O aralıkta (hala satan bir yer bulabilirsen) Philips HTS5000 modeli bence oldukça başarılı. DVD oynatıcı ve anfi ayrı ayrı ünitelerde. Uydu vs rahatlıkla bağlarsın, içinde giriş seviyesi DSP ünitesi de var. Hoparlörler ayaklı değil, ama ses gücü oldukça yeterli bana göre

• quote:

Orjinalden alıntı: İmportant

Z-5500 Yada 2. El JAMO S-606HCS3

2. El JAMO S-606HCS3 alarak da bitiyor değil mi tüm sistem ? Nerde bunun a/v receiveri ?
  • o resımdekı a/v ile dvd pioneer marka

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

quote:

2. El JAMO S-606HCS3 alarak da bitiyor değil mi tüm sistem ? Nerde bunun a/v receiveri ?

JAMO S-606HCS3

• Topla bakalım asagidakilerin hepsini kaç para tutacak, arkadasin butcesi olan 500-600 ytl'yi gecmiyorsa ben de alacagim . Bekliyoruz ?

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

quote:

JAMO S-606HCS3

• Kafam karismis durumda benim de su an:]
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.