Şimdi Ara

SİNEMA SİST. ALACAĞIM; TEKNİK BİLGİ DÜZEYİM '0'a YAKIN, BÜTÇEM MAX.600YTL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam hiç karışmasın kafan. arkadaşların hiç biri sony sistemlerden söz etmemiş(tam okuyamadım söylendiyse pardon)
    al sony yi sorunsuz mükemmel temiz SES dinle.ev sistemleri hakkındakı hassalıgımı forumda bilen arkadaşlar bilirler. beni dinlersen bu bütçe için SONY den şaşma. özellikle s-master amfili olan modelleri tercih et... bide şu war sony ev sinema sistemlerinde güzel bi bass tiz ayarıyla cok güzel müzik dinlersin

not:z5500 o kadarda yüceltildiği kadar iyi bir sistem diil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_cops -- 22 Şubat 2008; 4:11:15 >

• arkadaşlar tüm öneriler için teşekkür ederim. seçenekleri değerlendirip bi seçim yapmayı düşünüyorum ilerki günlerde.
    tabi yeni önerilere açığım, bekliyorum.
  • Bende aşağıdaki sistemleri öneririm sana estetik istiyosan özellikle kule tipi kolon olan 502th modelini al
    quote:

Orjinalden alıntı: unpop

bütçene gore asagidaki iki sistemden birini al, pişman olmazsın , üstelik optik çıkışları var. Gidip z5500 gibi bir multimedia sistem almaktan daha mantıklı.
    Ustelil LG nin dvdleri de emsallerine gore daha sorunsuz ve destekleri iyi.

LG HT502SH EV SİNEMA SİSTEMİ - hoparlorler kule biçiminde degil , standart hoparlor - 400 ytl civari
    LG HT502TH EV SİNEMA SİSTEMİ - hoparlorler kule biçiminde - 600 ytl civari

•  SİNEMA SİST. ALACAĞIM; TEKNİK BİLGİ DÜZEYİM '0'a YAKIN, BÜTÇEM MAX.600YTL

al bunun 550 ytl ye rahat et
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.