Şimdi Ara

sinema sistemi hdmi ile pc ye bağlamak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Msi ex610 hdmi çıkışlı laptopum var hdmi girişi olan philips sinema( HTS335W/12 - 5.1 )sistemi aldım. Satan adam hdmi kablosuyla sinema sistemini laptopa bağlayabilirsin dedi. Ama bi türlü olmuyor. bağlamak mümkün mü bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

• hayırlı olsun ses sistemin, aynısını kullanıyorum. şöyle birşey söyleyeyim. kablo ile bağladıktan sonra bilgisayarından ses çıkışını hdmi a aldın mı? vista kullanıyorsan altta saatin yanında ses simgesine sağ tık yapıp oradan ilerleyebilirsin
  • hdmi kablosu takılı değil diyo o yuzden de hdmi geçiş olmuyo zaten demek bağlamak mümkün vistadan kaynalanıyo olabilir mi?
  • kablo şuanda takılı oldu daha sonra ses sisteminden hangi moda geçiyoruz??
  • hala olmadı dostum bağlanabiliyor değil mi diğer forumlarda mümkün olmadığını söylüyorlarda.
  • senin için deneyeceğim inşaallah. Ben tv ye rahatlıkla aktardım görüntüyü falan ama ses sistemime denememiştim. inşaallah akşama sonucunu yazarım
  • cevabını bekliyorum dostum
  • teknik servisten öğrendim ikiside çıkış olduğu için mümkün olmadığını söylediler
  • evet denedim ve olmadı. tv ye direk bağlayabilmiştim aslında ama demek ki ses sistemine direk bağlanamıyor. İyi de tv ye bağladığımızda o zaman sesi sinema sisteminden alma şansımız ne olacak ?

Media markt'a bi reyon görevlisi ile bu konuyu paylaştığımda görüntüyü hdmi ile tv ye aktarırsınız üçlü jak şeklinde olan ses bağlantıları ile de sesi sinema sistemine aktarırsınız faan diye anlatmıştı acaba oluyor mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.