Şimdi Ara

Sinema yasası yürürlüğe girdi: Seyircilere bir iyi, bir kötü haber (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
12.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gitmioz zaten sinemami kaldi :) ac evinde izle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 dakika reklam bile çok fazla değil mi? Parasını verip izlemeye gidiyorsun ve 10 dakika reklam. Saçmalık bence. 50.000 TL ne kadar işlek olsa da bence caydırıcı. Kim cebinden 50.000 vermek ister ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yilmaz erdoganin hic bir filmine gitmedim ..... Çavuşu cok ayarim bu herife boş beleş adam netflixdende - puan verdim defolsun gitsin netflixden :)

• He he iyi oldu biz 10 liraya 5 liraya bilet almayalım yapımcı zengin olsun iyi oldu

• Yaşasın korsan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenci olayı kalkmış anlaşılan cinemaximum a girdim biletler ne alemde diye hafta içi 22,30 llira gözüküyor süperler gerçekten.

• 8 TL'ye bilet yoksa sinema da yok

• Kampanyalar bitmiş , zaten gitmiyordum pek dahada hiç gitmem , evde Netflix , Blutv , ve Torrent varken umrumda değil batsınlar. Saçma sapan türk filmlerine gidip zengini dahada zengin etmeye gerek yok.
  • 10 dakika reklam süresine 15-20 farklı marka/reklam sığar. Bu kadar reklam içinde etkisini yitirir. Reklam süresini 5 dakika ile sınırlasalar reklam yayınlama ücretlerini yükseltip aynı kazancı sağlayabilirlerdi (sadece bir tahmin)

Hal böyle olunca salona kafadan ilk 5 dakika geç giren olacaktır. Gitti o gösterilen ilk reklamlar..

• ilk seansta 8 TL ye imax e gidiyordum ama şimdi hayal oldu. bu uygulama kime yaradı??? innnnşaallahh tüm yapımcılar aç kalır!! buradan beddua ediyorum.

• Nopasstr kullanıcısına yanıt
    SIADJASDKOAKSDOPKADSPOKAPOSDK

• "sinema sektörü" kendi ayağına sıktı, bundan sonra filmlerin rekor yapacağını beklemek anlamsız.

• bu ülkede kim zarar görürse görsün hiç bir zaman halkın yararına karar alınmaz olan hep halka olur

• Bu fiyatlarla sinemaya gidilmez oturur evde izleriz artık. Yasa yapıyorsunuz ceremesini vatandaş ödüyor. Zaten salonlar bomboştu yakında hepsi kilidi vurur.

• Olan bizim 8 Tl ye gittiğimiz imax filmlerine oldu. Abi uzun zamandır bir tane olumlu haber almaz mı insan.
  • Şu ülkede ne zaman TÜM muhataplarına sorarak yasa hazırlanacak? Çok merak ediyorum hangi tüketici böyle olsun istemiş?

• indirimli izlenemeyeceği bilgisi reklamın kalkması haberini de anlamsız kılıyor. Dolayısıyla bir kötü haber var iyi haber yok

• Yolumuza taş koyuyorlar daima daima daima
  • 8 tl olayını kaldırmışlar.
    Sadece puanlar silinecek diye bekliyordum.Meğer yeni yasa gelecekmiş ondan yapmışlar.

Demek ki artık puan kazanımı olmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.