Perdeler kalite kalite değişiklik göstermekte gümüş perde diye tabir ettiğimiz bir perde kullanılıyor yurtdışından özel siparişle getiriliyor. Metrekaresi 70 €dan 300€ ya kadar çıkıyor.
Makina ise tip olarak aynı sadece görüntü 4k Işık daha yüksek
quote:
Orijinalden alıntı: JustForYouu
Orda makina ve aparatları var içerisini çekemem
yo hayır yanlış anladın o camdan dışarıyı çekmenı ıstıyorum ordan nasıl görüosunuz ne kadar alan görebiliosunuz bakınca onu görmek istiyorum ( en arkada yiyişen çiftler falan ) görülüomu o camdan
Reklamdan kastınız fragmanlar ise evet
quote:
Reklamdan kastınız fragmanlar ise evet
Evet hocam, mesela korku filmi izlerken fragmanlarda hep korku filmleri çıkıyor; aksiyon filminde ise aksiyon filmleri çıkıyor.
Kameralar 7/24 kayıtta kimin aldığı bulunup gereği yapılır ayrıca çalışanlar güvendiğimiz kişiler şimdiye kadar böyle bir sorunla karşılaşmadık. Salonda bulunan eşya dolaba kaldırılır sahibi gelene kadar orada kalır.
Neden garipsesinler ki hocam en güzeli tek gitmek zaten bence. Evet her kız arkadaşımla gittim fakat çoğu zaman da yalnız gitmeyi ya da kafa dengi erkek arkadaşlarımla gitmeyi tercih ediyorum. Bence gitmemen garipsenecek bi durum :)
En arkası görünmüyor zaten film oynarken hiç bir şey görünmüyor şuan sinemada değilim akşam gidersem atıyım olmadı yarın çekip atarım
Evet onlar tek tek seçiliyor ve sıraya koyuluyor. Ama korku diye korku fragmanı koymuyoruz. En yakın film hangisi ise o en başta oluyor. Yada animasyon ise korkunç ve kanlı sahne olan fragman koymuyoruz.
Projeksiyon olarakmı çalışıyorsunuz ?
Ne yani? Artık filmler dijital olarak mı izletiliyor sinemalarda? Ne anladım o zaman ben bu işten? 3D harici makaralı izletiliyor biliyordum ben. Artık hiç gitmem sinemaya. Gerçi analog film çeken yönetmen de kalmadı ki :(
google da hersey var sinema cok gereksiz millet oksurugunde ayakta dolasanların icinde 90 derece koltukta izlemek eskidendi
simdi evde battaniye cay.istedigini bul durdur
Sinemanın kantini niye bu kadar pahalı, ucuz yapsalar daha çok kazanmazlar mı? Bu fiyatlarla migrosu zengin ediyorlar resmen
quote:
Orijinalden alıntı: aydınayhan
google da hersey var sinema cok gereksiz millet oksurugunde ayakta dolasanların icinde 90 derece koltukta izlemek eskidendi
simdi evde battaniye cay.istedigini bul durdur
Yav he he.
JustForYouu
kullanıcısına yanıt
ahashsahs 2,5luk pet insanın aklına bin türlü şey geliyo
Film bitince yere talaş döküyor musunuz?
Merhaba; Sinemadaki 3D filmler neden çok karanlık çıkıyor ..Sanki gözümüze perde inmiş gibi..bunun çözümü Yok mu? Birde buna+ücret veriyoruz.
Hocam, film başlamadan önce ekrandan birşey geçiyor birkaç saniyeliğine. O ne oluyor?
Tam film başlamadan fragmanlar da geçiyor. Siyah kağıt gibi birşey.
Merhaba.
Filmler nasıl geliyor? Hepsinin özel seri nosu falan mı var yoksa .mkv formatlı usb de falan mı geliyor?
Hdd ile gelen filmlerin çözünürlük bitrate vb bilgileri neler?
quote:
En arkası görünmüyor zaten film oynarken hiç bir şey görünmüyor şuan sinemada değilim akşam gidersem atıyım olmadı yarın çekip atarım