Şimdi Ara

Sinemada çalışıyorum gelsin sorular...Yeni SS Eklendi. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
6
Favori
65.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunun sinema salonuyla alakası yok. Bende makinistlik yaptım bir ara. Arkadaş yetişememiş galiba ben cevap vereyim.

Her cuma yeni fragmanlar reklamlar gelir. Liste şeklinde mesela 1.salonun filmi başlamadan algida reklamı ondan sonra logan ın fragmanı vs gibi her salonda belirlenir bu. Arada denetimlere gelirler.Normal müşteri gibi girerler filme. Reklam firmasının söylediği gibi değilse sıkıntı çıkabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustForYouu

Evet hocam temizlemeye pek yanaşılmıyor ama mecburen temizleniyor

döle oturma ihtimali sinemaksimum gibi büyük salonlarda daha az mıdır , orta sıralarda mi daha çok olur köşe diplerdemi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    3D filmlerin karanlık çıkmasındaki sebep şu makinanın önüne gelen aparat ışığı %20 oranında kesiyor. Şöyle düşün güneşli bir havada gözlük takıyorsun

• JustForYouu kullanıcısına yanıt
    Çözümü yok yani.Anladım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Kısmen katılırım bu görüşe. 35mm lerde fark olması doğru lakin 70mm resmen kalitede Allah katına ulaşıyor bu yadsınamaz bir gerçek. Karakteristik bir renk tonu var Ultra Panavision 70'de.

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Eğer 3D salonsa o 3D aparatıdır makina otomatik olarak 3D moda yada 2D moda geçerken aparat merceğin önünden geçer ve ışığı keser bundan yapar onu. Onu yaparken ışığın geldiği yöne bakarsanız bir şeyin geçtiğini görürsünüz

• Hiç mikişen oldumu salonda

Bilgi için teşekkürler hocam. Kolay gelsin.

• LGatakan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, filmler sağlam plastik bir çantanın içinde geliyor Çantanın içinde ise HDD var. Bir filmin boyutu ortalama 190GB olduğu için flash belleğe sığmaz

• Legendary! L kullanıcısına yanıt
    4K çözünürlükte geliyor ve bu filme göre değişiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MSWinchester

Hiç mikişen oldumu salonda

Olmazmı Ya ,Grup Bile oluyor Vay yavrum vayyy

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustForYouu

Eğer 3D salonsa o 3D aparatıdır makina otomatik olarak 3D moda yada 2D moda geçerken aparat merceğin önünden geçer ve ışığı keser bundan yapar onu. Onu yaparken ışığın geldiği yöne bakarsanız bir şeyin geçtiğini görürsünüz

Aynı mesleği yapıyoruz. Bende geçen yıl Nisan ayından beri bu işi yapıyorum :)
  • izmir85 İ kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim :) Ultra hd ama bir projektöre göre devasa bir şey ortalama 80-90kg.

O camları makina dairesinden silmek imkansız gibi bir şey camın önünde büyük bir makina var ve bu makina yerinden 1 cm oynasa çok büyük sorun çıkar bu yüzden tam anlamıyla silinemiyor. Aslında o lekeler ekrana yansıtılan görüntüyü etkilemez görüntü bulanıksa mercek ayarından kaynaklanıyordur bunu oradaki görevlilere söylerseniz ilgilenirler.

• Sıkılınca ben bi filme girip çıkayım desen izin verirler mi? Ya da film izleme hakkınız var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -BES- kullanıcısına yanıt
    Maalesef İstanbul'da değilim

• Şuanda satmıyoruz ama yaza doğru başlayacak satılmaya

• bearpear kullanıcısına yanıt
    Yere düşen mısırları ne yapıyorsunuz? Isıtıp tekrar mı satıyorsunuz?

• hayansame H kullanıcısına yanıt
    Makinalardan kaynaklıdır makinaların lambası pahalı olduğu için tam kapasitede çalıştırmıyor olabilirler yada makinanın ışık yolunda Arıza vardır aynı şekilde sahne perdesinde de yapabilir kalitesiz perdeler ışığı emer iyileri ise ışığı yansıtır görüntü net çıkar . Bazen filmlerden kaynaklı olabiliyor ama her sefer de size denk gelmez. Bir daha gittiğinizde bunu belirtin baksınlar.

Arada film izlemeye giriyorum salona ama bir şey yiyemiyorum diğer izleyenleri rahatsız ederim diye kokusu sesi vs size tavsiyem koku yapacak şeyleri yememeniz çöplerden ziyade diğer izlemek için gelenleri rahatsız etmemek.

• Kerhanede calisiyorum sorulari alayim dese bu kadar sevişme sorusu gelmezdi

• Fragmanlari biz hazirliyoruz deyince aklima efsane Fight Club sahnesi geldi

Boyle bir sey yapmak mumkun mu ?

Edit: Video +18'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batmanlı Betmen -- 14 Mart 2017; 23:52:2 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.