Şimdi Ara

Sinemada çalışıyorum gelsin sorular...Yeni SS Eklendi. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
317
Cevap
6
Favori
66.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizim 3 salonumuz engelli müşterilerimizi düşünerek dizayn edildi. Tekerlekli sandalye ile girip 1 adım atıp koltuğunuza oturabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rkursada R kullanıcısına yanıt
    Film gösterimden kalktıktan sonra gişe görevlisine gidip ..... Filminin afişini istediğinizi söyleyin 5 TL verin eğer atmamışlarsa verirler. Ben orjinal afişleri biriktiriyorum onlardan sadece 1 tane gelir ve Amerika'da basılmıştır çift taraflıdır. Biz onları bir süre elimizde tutuyoruz gelip isteyen olursa veririz diye daha sonra da atıyoruz.

• CoolSnow kullanıcısına yanıt
    Makaralı sisteme film basılmıyor artık maliyeti oldukça fazla bir makaranın maliyeti ortalama 2,5 3 bin tl

• Uzun reklam veren sinema salonları var elbette ama biz izleyiciyi sıkmamak adına en fazla 9-10 dakikalık fragman oynatıyoruz. Bunun dışında ürün yada hizmet reklamı yayınlamıyoruz.@theicestorm hocamın da dediği gibi

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    Yok hocam pek ilgimi çekmiyor insanların yaptıkları

• JustForYouu kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Bizim reklamlar 9 dkydı en uzunu. Zaten izleyici sıkılmasın diye aynı tür fragman koyardık üstüne seans saatinden 2 3 dk erken başlatırdık.

Edit: Bizim salonda ürün reklamlarıda oluyordu ama 3fragman varsa 1 reklam vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theicestorm -- 15 Mart 2017; 0:17:48 >
  • Jerichoholiccc kullanıcısına yanıt
    CV hazırla çalışmak istediğin yere git başvuru yapmak istediğini söyle yardımcı olurlar. Çok yorucu bir iş değil aslında eğlencelidir tabi çalıştığın ortama da bağlı. Genel olarak part time çalışma şekli var 2-3 vardiya olarak. Teknik bilgi makina dairelerinde gerekiyor onun dışında aşağıdaysan gerek yok. Müşteriye karşı kibar ve nazik olmak yeterli

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Evet bir kaç kere şahit oldum ve salondan atıldılar

• Sevgili koltuklarında daha çoktur şaka bir yana öyle bir şey olmuşsa koltuk güzel bir şekilde temizlenir en azından biz öyle yapıyoruz salonları temiz tutmaya çalışıyoruz

• Lene kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam

• kendi hazırladığımız bir videoyu ya da eski bir filmi alıp gelsek salonu ne kadara kapatabiliyoruz
  • DubSteq kullanıcısına yanıt
    Bir de şu yandan bakın çok istediğiniz bir film vizyona giriyor ve siz 3 hafta sonra gidiyorsunuz. O Zaman'da kadar makaralar defalarca oynatılıp tekrar geri sarılmış ve görüntüde çizikler vs meydana geliyor bundan keyif almazsınız yada bir bakıyorsunuz ekran bir anda bembeyaz film şeridi makaradan çıkmış vs vs. Tabi eski şeylerin başka bir tadı oluyor o ayrı konu.

• akon kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam görevin ne sinemada

• Tabi izleyebiliriz ama neredeyse hiç bir filmi başından sonuna izleyemiyorum terzi kendi söküğünü dikemezmiş :)

• Nerden anladın öyle yaptığımızı

• ZhanChi kullanıcısına yanıt
    Ahahha

• theicestorm kullanıcısına yanıt
    Sen işi neden bıraktın hocam

Film oynatacaklarını düşünmüyorum telif haklarından dolayı ama kendi hazırladığınız videoyu salonu kapatma karşılığında izleyebilirsiniz. Pazarlığa bağlıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: JustForYouu

Film oynatacaklarını düşünmüyorum telif haklarından dolayı ama kendi hazırladığınız videoyu salonu kapatma karşılığında izleyebilirsiniz. Pazarlığa bağlıdır.

fiyat tahmini yok mu hocam en azından
    Salondaki koltuk sayısına bağlı bu durum 50-60 koltuk varsa 500-600 diyecektir biraz pazarlık edersiniz 400 E falan düşebilir

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.