Şimdi Ara

Sinemada çalışıyorum gelsin sorular...Yeni SS Eklendi. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
6
Favori
64.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ahahah aynısı benim için de geçerli ben ekrana bakmıyorum o sırada birbirimize bu konuda yardımcı olalım. Barco nasıl ayarlanıyor bilmiyorum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim evet oluyor. Ama başkalarının olmaması gerek denetimde yakalanırsa sinemaya ceza verilir+çalışanlar büyük azar yer

• Hayır hocam şimdi HDD ile bir film geliyor bunu makinaya yüklüyoruz. Ve makinanın üstünde bir play listesi hazırlıyoruz bu tamamen makiniste kalmış ister 5 fragman koy ister 10. Daha sonra filmi koyarız en son sıraya. Daha sonra salon iç ışıklarını kaçıncı dk da açıp kaçıncı dk da kapatması gerektiğini yazarız, tabi en kötü yanı kaçıncı dk da açması bunun için filmin son dakikasına bakmak gerekir jenerik akmaya başladığı dakikaya da ışık aç komutu verilir ve biter.

• Afis istesek bulabilir misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinemaya disardan yiyecek icecek sokmak yasak fakat bizde gidip bi kutu kolaya 5 tl verecek degiliz haliyle cebimizde surda burda canta varsa cantada ne var ne yok alt kat migrosdan alip sokuyoruz bunu biliyosunuz demi ?
  • Evet bulurum

• sonyu S kullanıcısına yanıt
    Evet biliyoruz fakat kutu kolayı biz 5 TL ye satmıyoruz. Bizim fiyatlarımız Migros'tan vb. Marketlerden en fazla 1 tl yukarıda daha fazla değil. Ama buna rağmen Migros'tan alıp gelenler var buna ne demeli? Adamlar dışarıdan getirmeyi adet haline getirmişler bizde gördüklerimizi alıyoruz.

• Kaçırma ihtimalin çok düşük çünkü sana gelen HDD başka bir sinemaya gitmesi gerek max 2 gün sende kalabilir

Edit: dvd çıkmadan Nasıl kırıyorlar bilmiyorum ama bunu gelende hollywood filmlerine Ruslar yapıyor film iş yapmasın diye ve vizyona girdiği gibi internete düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustForYouu -- 15 Mart 2017; 11:8:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustForYouu

Evet bir kaç kere şahit oldum ve salondan atıldılar

Hocam neden attınız

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Neden atmayalım

• Hocam ne kadar kibarsınız müşterilere karşı?

• sevişen yakaladınmı hiç ?
  • JustForYouu kullanıcısına yanıt
    Ben lise mezunuyum üniversiteye hazırlanmak için bıraktım. Abimin yanında hazırlanayım dedim ankaradan sivasa geldim. Zorunlu bıraktım yani. Yoksa hem üstte hem altta kafama göre çalışıyordum çok zevkli eğlenceli bir işti. En fazla 8 9 saat çalışıyorduk. Normal şartlarda bırakmazdım

• JustForYouu kullanıcısına yanıt
    Sizin makineler tam otomatikmiş. Bizdekilere ışık komutları verilmiyordu. Aralarda makinist film sonlarında alttaki elemanlar açıyordu. Sırf o saat hesabını karıştırdığım için alt katta çalışıyordum genelde

• quote:

Çünkü bir filmin boyutu 90gb ile 350 gb arasında değişiyor. Bunu ancak HDD ile sağlanabiliyor.

Harddiski kopyalama imkanın var mı

• quote:

Hayır hocam şimdi HDD ile bir film geliyor bunu makinaya yüklüyoruz. Ve makinanın üstünde bir play listesi hazırlıyoruz bu tamamen makiniste kalmış ister 5 fragman koy ister 10. Daha sonra filmi koyarız en son sıraya. Daha sonra salon iç ışıklarını kaçıncı dk da açıp kaçıncı dk da kapatması gerektiğini yazarız, tabi en kötü yanı kaçıncı dk da açması bunun için filmin son dakikasına bakmak gerekir jenerik akmaya başladığı dakikaya da ışık aç komutu verilir ve biter.

Nasil yani filmi Projektorun Hafizasina mi yukluyorsunuz? Film vizyondan kalktigi zaman ne yapiyorsunuz?

Ben HDD den izleniyor saniyordum

• quote:

Neden atmayalım

Gençler eğleniyor nevar

• hocam hadi bilet fiyatlarını geçtim de mısır ve içecekler neden bu kadar pahalı. inanın her gittiğimde lanet ediyorum fiyatlara. buna bir çözüm getirseniz 2,5 litrelik boş fantalara maruz kalmazsınız
  • Yok o kadar sürmez hocam en fazla 3 saat sürüyor

• Koreli01 kullanıcısına yanıt
    Olabildiğince kibar davranmaya çalışıyoruz müşteri memnuniyetini üst seviye de tutmak için çok uğraşıyoruz.

Mesela hiç bir filmi kaçırmayan müşterilerimiz var gelip bizden fikir alıyorlar film sonunda yanımıza gelip film hakkında sohbet ediyoruz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.