Şimdi Ara

Sinemada çalışıyorum gelsin sorular...Yeni SS Eklendi. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
6
Favori
64.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kameraların perdeyi görmesi yasak. Koltukların karşı tarafında iki kamera var görüntü kalitesi ise karanlıkta göz kırpmanız dahi görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theicestorm kullanıcısına yanıt
    Aslında yapmaları hem müşteriler için hemde sizin için iyi olur. Lamba açık kaldı derdi vs olmaz

• theicestorm kullanıcısına yanıt
    Orası öyle

• @theicestorm hocamın da dediği gibi perdenin sağ ve sol tarafında müşterilerin yüzü görünecek şekilde duruyor kameralar

• quote:

Orijinalden alıntı: JustForYouu

Var ama onu hiç bir şekilde oynatma imkanın yok makinanın oynatma formatı farklı

Çözünürlük ne kadar filmin peki

• t2 trainspotting niye sinemalara gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustForYouu

Eğlenmenin de bir dozu var

Hocam sinema disinda nolcak

• işiniz eğlenceliye benziyor, kolay gelsin.
  • John Wick 2 de 23 dk reklam, arada da 7 dk olmak üzere 30dk reklam izlettiler. Reklamlar acayip bas ağrısı yapıyor. La la land filminde de olmaması yerde ara verdiler sanki sonrasında atlama hissettim..

1. Sorum: 2D normal filme 22 lira ödeyip üstüne 30 dk reklam izliyoruz, buna sinirlenip salondan ayrilmayip 2. Filme gitsem (ki kontrol yok), Bana yaptırım uygularlar mı. Böyle düşüncem yok çünkü kafa kaldırmıyor 2. Filme , ama sorum meraktan

2: John Wick 2 bittiğinde kulagimda çınlama vardı özellikle bazı sahnelerde ses bi kulağımi delip diğerinden çıktı nerdeyse. Desibel sınırı yok mu bu kontrol ediliyor mu.

3- Hareketli sahnelerde takilmalar gördüm en son la la land filmini izledim bayağı takılma vardı. Evdeki led tv de bile bu yok. Bu takilmalar normal mi..

• Sinmaya kaçak girenlere nabıyosunuz peki 2 seans da ara verildigi zaman bunu anlaya bilirmisimiz

• Ben tek gidiyorum beraber gidek mi

• quote:

Orijinalden alıntı: mutou

Ben tek gidiyorum beraber gidek mi

sağolun siz başkasıyla gidin

• Çantalar hep military grade mi ?
  • Posterleri işiniz bitince ne yapıyorsunuz? Sinemada kaldırılan posterlerden istemek aklıma gelmişti.
  • Kamera olayını öğrendikten sonra üzüldüm.

• 1-Cinemaximumda filan çalışıyorsan ucuz bilet sunan kapmanya-şirket v.b. varmı ? Misal turkcellin 1+1 kampanyası gibi.

2- İçeri giren insanların çanta-poşetlerinde yiyecek-içecek olduğunu bilerek içeri almanız nasıl bir duygu. Zira 75 kuruşluk pet şişe suya 2,5 lira vermek saçmalık. Çoğu salondaki bayat mısırı saymıyorum.

3- Özellikle hafta içi yiyişmeye gelen çiftleri kameradan izleyn ayrı bir personelmi var ? yoksa her salonun makine odasındanmı izlenebiliyor. Bu konuda karşılaştığınız ilginç bir olay varmı ?

4- Personel olarak müşterilerden en rahatsız olduğunuz şey ne ? Yahut hangi durum-larda içinizde küfür kıyamet gidiyorsunuz ?

5- Genelde neden bilet kasasındaki kızı gerizekalı olarak seçiyorlar ? Özel bir nedeni varmı ?

6- şu film öncesi reklamı aşırı abartan sinema salonları var. adam 25 dakika reklam koyuyor. Bilettede bununla ilgili bilgilendirme yok. Sırf bu yüzden tartışma yaşadınızmı ? Yahut müşterinin bu azman çalmanızı şikayet edebileceği bir mecra varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 15 Mart 2017; 23:51:47 >

• Filmler baya silah kutusunda geliyor hani boyutları ne kadar verilerin. Muhtemelen değişkenlik gösteriyordur illaki ama ortalama olarak soruyorum.

• JustForYouu kullanıcısına yanıt
    Sivas'ta klass klass 2 polat sinemalarında kamera var mı la bilen varmı Sivaslı

• kreat kullanıcısına yanıt
    4K yada 2K

• Paint It Black P kullanıcısına yanıt
    Tr ye gelmemiştir o yüzden

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.