Şimdi Ara

Sinemada çalışıyorum gelsin sorular...Yeni SS Eklendi. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
6
Favori
64.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmax sistemi var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

Filmler baya silah kutusunda geliyor hani boyutları ne kadar verilerin. Muhtemelen değişkenlik gösteriyordur illaki ama ortalama olarak soruyorum.

Ortalama 100-450 GB arası değişiyormuş.
    Konuyu okumadan sormasaydın keşke

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

Filmler baya silah kutusunda geliyor hani boyutları ne kadar verilerin. Muhtemelen değişkenlik gösteriyordur illaki ama ortalama olarak soruyorum.

Ortalama 100-450 GB arası değişiyormuş.
    Konuyu okumadan sormasaydın keşke

Eyvallah bro uyarın için de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 16 Mart 2017; 0:22:13 >
  • Scavenger Of Human Sorrow kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhaba ilk sayfalarda da belirttiğim gibi seyirciler bir olup buna ses çıkarmadığı sürece 30 dklık reklamları arar hale gelecektir. Fiyatlara da aynı şekilde.

Kontrol olmayabilir kameralardan sayım yapılıyor olabilir. Yakalanırsanız bir yaptırım uygulanacağını sanmıyorum salonda yakalanırsanız dışarı çıkartılar.

O makinistin hatası olmuş her film geldiğinde filme göre ses açılır veya kısılır çok açmış olmalı.

Takılmanın bir çok nedeni olabilir film yüklenirken oraları atlamış olabilir makinanın hafızası çok dolu olabilir yada film oynarken film yükleniyor olabilir vsvs bunun gibi şeyler takılma yapar. Normal değil

• İşimiz sinema dostum yaptığımız işe ayak uyduruyoruz. Dışarıdan görenler nükleer silah taşıyormuş gibi bakıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: JustForYouu

Film gösterimden kalktıktan sonra gişe görevlisine gidip ..... Filminin afişini istediğinizi söyleyin 5 TL verin eğer atmamışlarsa verirler. Ben orjinal afişleri biriktiriyorum onlardan sadece 1 tane gelir ve Amerika'da basılmıştır çift taraflıdır. Biz onları bir süre elimizde tutuyoruz gelip isteyen olursa veririz diye daha sonra da atıyoruz.

Cinemaximumlarda afişleri verirler mi acaba?
  • JustForYouu kullanıcısına yanıt
    saolun hocam ben de neden türkiyeye gelmediğini merak ediyordum. türkiyeye gelmediği içinmiş
  • #Candaş kullanıcısına yanıt
    Kaçak giren insanlar kendini belli eder her salonun sorumluları var herkesi yerine yerleştirir salonu sayar satılan biletle salondaki kişi sayısı fazla çıkamaz çıkarsa problem oluşur.

• Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    Çantalar oldukça sağlam

• muhtemelen M kullanıcısına yanıt
    Kalırsa atıyoruz

• Brotha B kullanıcısına yanıt

• Tüm mesajları okudum, güzel konu olmuş.

Filmlerin çözünürlüğü 4096*2160 mı oluyor 3840*2160 mı?
  • Xreleave kullanıcısına yanıt
    Vodafone 1+1 kampanyası var buna ek Burger King ile anlaşmamız var .

2. Çantanızda ne olduğu pek umrumuzda olmuyor gördüğümüzde dışarı almanızı rica ediyoruz. 0.75 kuruşluk suyu 1 TL ye satıyoruz, buna rağmen dışarıdan getirenler var.

3- Kamera başında biri sürekli durmaz ama sürekli kontrol edilir sadece sevişen çiftleri değil kayda alan birisi var mı diye kontrol edilir.

4- Bazı müşterilerimizin yetkili biriyle görüşme hobisi var wc soracak yetkili birisini arar, film altyazılıdır biletini almıştır(afişin üzerinde altyazılı olduğu yazar) iptal edilmez yine yetkili birini ister. Ne yaparsan yap menmun edemediğin müşteriler vardır onlar çok sinir eder genelde ama küfür edecek kıvama gelmeyiz genelde.

5- O kızlar oraya oturmadan önce gayet zekiydiler dostum ama gelen müşteriler sayesinde zeka seviyeleri - nin altına düşüyor. Bir salon düşün sadece ön sıralarda yer kalmış ve sırada 40 kişi bekliyor birisi gelip 3 tane yer almak istiyor gişe görevlisi sadece önlerde var isterseniz seçebilirsiniz diyor ve seçiyor giriyor salona müşteri sonra geri geliyor ben en ön sırada film izlemem başka yeri ver diye diretiyor bu kız Nasıl geri zekalı olmasın ? Nasıl insanlarla muhattap olursan sende öyle olursun.

Bizde reklam yok 9-10 dklık fragman var bu yüzden hiç sorun yaşamadık. Şikayet edeceğiniz bir kurum değil de tepki oluşturmanız lazım kamuoyunda bazı sitelerde imza toplamanız ve ses getirmeniz lazım bu yararlı olur.

• Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    Ortalama bir film 190GB oluyor

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Mutlaka vardır çünkü zorunlu

• Hayır yok

• JustForYouu kullanıcısına yanıt
    Gizli mobese gibi mi gorunurdemi kameralar ben tavanlara çok bakardım dikkatli çekmedi de

• O konuda hiç bir bilgim yok

• Paint It Black P kullanıcısına yanıt
    Siz neden Tr gelmedi demediniz neden sinemalarda yok dediniz. Kendi sorduğunuz soruya bir bakın daha sonra cevabımla alay edin.

Neden Tr gelmedi deseydiniz cevap şu şekilde olurdu.

Tr o filme potansiyel yoktur 1.

Bazı filmler önce ABD de girer daha sonra diğer ülkelere dağıtılır( Tr altyazı dublaj vs sebeplerinden dolayı) bu da 2.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.