Şimdi Ara

Sinemada çalışıyorum gelsin sorular...Yeni SS Eklendi. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
317
Cevap
6
Favori
64.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vakit ayırdığın için teşekkür ederim hocam.

Şuan rakamlar net aklımda yok yanlış bilgi vermek istemiyorum ama 2048x1024 birisi 4098/96(net hatırlamıyorum) x 2048 olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Gayet görünürde olur hep film başladığında sağ üst köşe yada sol üst köşede kırmızı bir şey varsa bil ki kağıttadır

• JustForYouu kullanıcısına yanıt
    Yok yani ben takılırken yoktu olsaydı zaten orada duramazdım 😀 ben iyi suzdum etrafı denk gelmedim seneler geçti zaten silinmiştir 😀

Niye kötü bir şey mi yaptın

• quote:

Orijinalden alıntı: JustForYouu

Niye kötü bir şey mi yaptın

Vallahi bende çok sevindim meslektaş olmamıza. Keşke makinelerde aynı marka olsaydı o zaman mükemmel olurdu. Gerçi kullandığımız uygulamalar aynıdır belki. Sürekli iletişimde olalım jeneriklerde falan birbirimize dakikaları veririz :)

Senin çalışma şeklin nasıl ben bir var bir yok çalışıyorum ama cumaları izinliysem bile sabah gelip filmlerin son ayarlarını yapıyorum. Bizim sinema avm içinde sabah 10da geliyorum gece 00:00 00:30 gibi çıkıyorum ama ertesi gün izinli oluyorum.
    1 kere değil ki 😀

Yan taraflarda kız kucakta sürtünüyordu

Bide sevgili koltukları da vardı geniş kanepe gibi 😀 neyse ben sıramı savdım zaten

• quote:

Vakit ayırdığın için teşekkür ederim hocam.

Şuan rakamlar net aklımda yok yanlış bilgi vermek istemiyorum ama 2048x1024 birisi 4098/96(net hatırlamıyorum) x 2048 olması lazım.

2:1 oran kullanılıyor o zaman.

Sinemalarda memnun olmadığım bir konu var. Filmlerde ara verilmesinden nefret ediyorum. Filmin bütünlüğü bozuluyor. Örnek veriyorum Yüzüklerin Efendisi serisinin özel gösterimi yapılıp gün boyu 3 film izlenmesi durumunda her film arasında bir miktar ara verilmeli. Bunun gibi özel etkinlikler hariç ara verilmemeli bana kalırsa. Bir süre Almanya'da yaşadım, orada ara verilmiyor, ben de orada alıştım bu duruma. Bu konuda yapabileceğimiz bir şey olur mu acaba?
  • quote:

Kaçırma ihtimalin çok düşük çünkü sana gelen HDD başka bir sinemaya gitmesi gerek max 2 gün sende kalabilir

Edit: dvd çıkmadan Nasıl kırıyorlar bilmiyorum ama bunu gelende hollywood filmlerine Ruslar yapıyor film iş yapmasın diye ve vizyona girdiği gibi internete düşüyor.

Görmezden gelindikten sonra hdd clonlanır. Zor bişey değil onu clonlamak. Ama hdd de şifre tarzı bişey varsa ve cihazla eşleşiyorsa onu kırmak için mutlaka şifre ile işlem yapmak gerekir. Öbür türlüsü pek mantıklı olmaz. Yani şifre girilip film oynatılır o sırada projektörden ek aparatla orjinal 4k kayıt yapılabilir. Yada başka bir clon projektörde iş görür.

Benim sana sormak istediğim

Her salonda dolby desteği olup olmadığı. Bazen fimlerde dolby olmasına rağmen ses kalitesi pek iyi olmuyor.

• hangi sinema ve ve maaş-yemek-sgk ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Sivas'ta klass klass 2 polat sinemalarında kamera var mı la bilen varmı Sivaslı

Polat i bilmiyorum ama klas ve klas 2 de her yere baktim bir sey gormemistim

• akon kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal uygulamalar aynı değil çünkü farklı arayüz var hepsinde ama yapılan iş mantık olarak aynı irtibatı kesmeyelim hatta numaranı at özelden ordan jenerik nerde başlıyor yardımcı olalım birbirimize.

Bende avm'deyim sabah 10 akşam derslerim oluyor hafta içi ona gidiyorum hafta sonu da 10:00-21:30 çalışıyorum

Sevgili koltuğu olan sinemalarda pek karışılmıyor ama cezası var. Kapalı alanda yapılmasına göz yummak yer temin etmek gibi gibi şeylerden

• Maaş yemek yol +sgk

• Bende sevmem aslında ama vermediğimiz zaman tepki görüyoruz bu yüzden vermek zorundayız. Salonda az insan varsa soruyoruz ara vermemizi ister misiniz falan diye isterlerse veriliyor istemezlerse filme devam ediliyor.

• E.w.i.f.K kullanıcısına yanıt
    Benim zamanıda hafta içi sessiz sakin olurdu 11.45 seansları bende baktım göremedim klasda daha iyi 😀

Olan oldu tavşanbayırı açtı sıkıntı yok silinmiştir zaten

• acr kullanıcısına yanıt
    Zaman ayarlı şifre kullanılıyor filmlerde her hafta yenileniyor.

Bizim her salonda dolby var ama tabi bu kullanılan hoparlörlere bağlı bir şey. Dolby kullanırsın ama hoparlörler kötüdür ses kötü gelir gibi yada amfiler iyi değildir . Bunların hepsi iyidir ama ayar yapılmamıştır o da etkiler ses kalitesini.

Ben kaçak bi şekilde imaxte film izlemiştim

Çıktıktan sonra sonraki seansa bilet alıp girmedim sayılır mı günahtan

• Kız mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: ByBaterist

Hocam sev..şen çiftler En çok hangi koltukları seciyo.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.