Şimdi Ara

Sinemada Sinir Olduğunuz İnsan Modeli (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Van HaLLen

Geçen gün Jim Carey'in bi sahnesi vardı yaşlı karı Jim Carey'e saksoya yattıydı..

Yandaki Adam 2 Sn de bir Hass. çekip duruyordu gelde dövme felaket gıcık oldum sahne bitsin diye dua ediyordum.

bende "AAAAHA ay ay ay aya" demişti hayvan gibi , bi adam sahneden çok ona kopmuştum xD

• quote:

Orjinalden alıntı: Van HaLLen

Geçen gün Jim Carey'in bi sahnesi vardı yaşlı karı Jim Carey'e saksoya yattıydı..

Yandaki Adam 2 Sn de bir Hass. çekip duruyordu gelde dövme felaket gıcık oldum sahne bitsin diye dua ediyordum.

• En cok cips ve misir yiyen insanlara sinir olan insanlara sinir oluyorum
    Sinemaya eglenmeye gelmisiz bazen adama bir misir bile yedirtmiyorlar, ses falanda yaptigimiz yok...

Sinema-Popcorn ikisili bolunemez, kim ne derse desin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaplanmete

En cok cips ve misir yiyen insanlara sinir olan insanlara sinir oluyorum
    Sinemaya eglenmeye gelmisiz bazen adama bir misir bile yedirtmiyorlar, ses falanda yaptigimiz yok...

Kardeş ,Tabiki Yasak değil ve abes değil.Biz Misafirliğe Gidince çayı Şuplamadanmı içeriz Yoksa ağzımızdan en ufak ses çıkmamasındanmı ..Ya erifler ağzı durmuyoki haşu huşur ..Bu ne herşeyin adabı var hadi efendi efendi yee ama hayvan gibi yersen sinir deil deli olurum

• quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Kardeş ,Tabiki Yasak değil ve abes değil.Biz Misafirliğe Gidince çayı Şuplamadanmı içeriz Yoksa ağzımızdan en ufak ses çıkmamasındanmı ..Ya erifler ağzı durmuyoki haşu huşur ..Bu ne herşeyin adabı var hadi efendi efendi yee ama hayvan gibi yersen sinir deil deli olurum

Benimde patlamış mısır yiyene bir şey dediğim yok.Onun dışında cips yiyenlere var.Çünkü hepinizin bildiği gibi Ruffles gibi cipsler özellikle çok ses çıkartır yerken.Hatta reklamda bile söyler çıt sesi 2 kat daha fazla falan filan.Birde bunların çıkardığı poşet sesini ekle.Önümde,arkamda oturan adamlar vardı.Habire çat-çut çat-çut birde yerlerken konuşuyorlar üstüne poşet cızırtı sesi... Hadi izlenen filmde aksiyon filmi değildi.Dram filmi.Öyle heyecan filmi de değil,ne diye cips yersin be birader.Patlamış mısırını al,yavaşça ye.Hem sağlık açısından(Cipslerin yağını düşünürsek) kendine yarar,hemde diğer izleyenlere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 2 Şubat 2009; 19:41:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Evet bazi ayilar var, kabul etmek lazim. Ama kurunun yaninda yasta yanar. Gecenlerde sinemadayken cipsi aciyim dedim. Agzini acmam 10 dkmi alid, sanki operasyon yapiyorum... Insanlarda artik oyle izlenim birakmislarki bazi ayioglu ayilar, sinemada su bile icemiyoruz artik...

• Fazla konuşanı hiç sevmiyorum
  • bi de sey var kolçak sorunu, tv de göstermisti, koltukta kollarimizi dayadigimiz yerler, yanimda ki bayansa centilmenlik geregi dayamiyorum, erkekse fazla önemsemiyorum
  • Telefonu durmadan çalan ve konuşanlar'ı sevmiyorum açıkcası Makinist'le tartışmışlığımda var...
  • Sinema'da Cips,Mısır vs. yasaklansın bence.
    Öküzoğlu öküzler yemese nolacak sanki.
  • Benim bir anım var onu anlatayım size.Bir keresinde arkadaşlarla sinemaya gitmiştik.Yanımızda da gideceğimiz filmi seyreden fırlama bir sınıf arkadaşımız vardı.Evinde sıkılmış filme eğlencesine gelmiş

Neyse reklamlar bitti Film başladı.Bizim fırlama arkadaş başladı bu filmin sonunda şu şu ölüyor.Şu şu şu oluyor diye sinemanın ortasında bağırmaya başladı.E tabi bizde, lan oğlum sus manyakmısın?bağırdık çağırdık.Sonra tabiki güvenlikçi gelip bizi sinemadan attılar.Sap gibi kaldık.

Bu arada biz atılırken bize bakanların yüz ifadesi dehşet ve utanç vericiydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Çok önceleri benzer bir konu için cevabımı atmıştım. Buraya da aktarayım.

1-) Sinemadan zerre anlamadan beylik laflar edip yanındakilerin ilgisini çekmeye çalışan asalak tipler.
    2.) İstediği hareketli sahneleri göremeyince off puff edip beni deliye döndüren transformers metamorfozları.
    3.) Telefonunu zırt pırt açıp güzelim karanlığın içine eden ışıklı montofonlar.
    4.) Bostvana'nın kurak çayırlarından gelip sıpasını kaybetmiş eşek kıvraklığıyla popcorn yiyen fast-food veletleri.
    5.) Görgüsüzlüğünü popcorn ile sınırlı kalmayıp Ruffles ve benzeri bilumum cipslerin poşet sesleriyle ispata kalkışan kutsal idiotlar.
    6.) Bir tanesi yetmezmiş gibi grup halinde önümde oturan ve uçarı ebatlarıyla ıstranca dağlarını andıran mandolin kafalı görüş engelleyiciler.
    7.) Bilet numarasına göre oturmayıpta gördüğü ilk kızın yanına oturan ama uyarı gelince hödüğe dönen safarizedeler.
    8.) Kaynamış deve yahnisi yediği her halinden belli olan cool yankeeler.
    9.) Bunları birarada görebilmek korkusunun bana verdiği intihar düşüncesiyle filmden hiçbirşey anlayamamama vesile olan kelaynaklar.

Budur

• yiyişmek için sinemaya gelen tiplere uyuz oluyorum..

genelde nişanlım ile gittiğimden filmi net ve güzel görebilmek için hep arka sıraları seçeriz ama nedense artık 2 sıra aşağılara indik yada balkon yerlerden alıyoruz.
    okadar çoluk çocuk doluşuyorki filme 16-18 yaşlarında ki kardeşlerimiz kız arkadaşlarıyla resmen sevişmek için geliyorlar filmlere.. kardeşim evine git !
    kızı nasıl öpüyorsun yalayıp yutuyorsun resmen şapur şupur duyuyoruz yaa.. konuşulan diyaloglarda komedi..
  • Filmi 2. defa izlemeye gelmiş ve bunu belli edercesine yanındaki arkadasına " bak olum bak şimdi adam cıkcak o kapıdan .. ba ba bak 3 , 2, 1 heh cıktı gordunmu" diyen .. ustune ustluk bu tavrını uzun bir sure surduren insan modeline sinir olurum.. Başıma geldi, ağzını kırmak yontemiyle durdurabilrsiniz bu şahısları..
    Birde The Lord of the Rings:Two Towers filminde onumde oturan cocuga uyuz olmustum, Gandalf icin " Şu beyaz sakallı olan amca da iyi hea bayaa guclu bişeye benziyor" yorumunda bulunmustu.. Bu muthiş yorumlarını bilumum karakterler icinde surdurdu kendisi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Guybrush_ -- 2 Şubat 2009; 22:59:40 >
  • Çocuklara , cep telefonlarına , fısıldaşmalara alayına
  • Filmin sonunu görmeden yorum yapan ve öküz gibi gülenlerden nefret ediyorum.
    Ağzınıza lağam faresi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

Benim bir anım var onu anlatayım size.Bir keresinde arkadaşlarla sinemaya gitmiştik.Yanımızda da gideceğimiz filmi seyreden fırlama bir sınıf arkadaşımız vardı.Evinde sıkılmış filme eğlencesine gelmiş

Neyse reklamlar bitti Film başladı.Bizim fırlama arkadaş başladı bu filmin sonunda şu şu ölüyor.Şu şu şu oluyor diye sinemanın ortasında bağırmaya başladı.E tabi bizde, lan oğlum sus manyakmısın?bağırdık çağırdık.Sonra tabiki güvenlikçi gelip bizi sinemadan attılar.Sap gibi kaldık.

Bu arada biz atılırken bize bakanların yüz ifadesi dehşet ve utanç vericiydi.

ABİ KOPTUM

• ulan bir komedi filmi olmayagörsün bütün ilkokullar oraya akıyor sanki car car car başım şişiyor çoluk çocuktan
  • küçük çocukların sinemaya gelmesine sinir olmam da alkış tutmuşlardı bi kez, ona sinir olmuştum
  • kendini öven.

yenilgiyi kabul etmiyen tip.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.