Şimdi Ara

Sinemasistemi aldım kuramiyorum!! Samsung HT-E 355

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün vatan bilgisayardan samsung hte 355 ses sistemini aldim fakat suan kurulum yapamiyorum.Kutudan kablo cikmadi.Evde bulunan bir hdmi kabloile ses almaya calstim.Dvd playerdan ses geliyor ama yayin (digiturk) sesini ses sisteminden alamiyorum.Tv ayarlarindan ses sistemi ni secince hicbirsekilde sesgelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tv nizde ve ses sisteminde hdmi arc özelliği mevcut ise tek hdmi kablo ile ses alınabilir. İki cihazdan biri arc desteklemiyorsa optik ses kablosu ile tv ve ses sistemi bağlanabilir. Ses sisteminin hdmi girişi var ise (dikkat çıkış değil) digiturk buraya bağlanarak ses sisteminden tv ye görüntü aktarılabilir vs. Kısaca cihazlarınızın giriş çıkış özelliklerini değerlendirerek bağlantı yapacaksınız.

• Tv sony.Arc desteklemiyor.Ses sisteminde optik cikista yok :/

• Ses sisteminin klavuzunu inceledim, tv arc desteklemiyorsa malesef sadece analog bağlantı yapabilirsiniz. Tv nin analog iki kanal ses çıkışı varsa oradan, yoksa kulaklık çıkışından uygun kablolar ile bağlanır ama neye yarar bilmiyorum. İmkan varsa iade edip en azından optik bağlantı olan bir model tercih edin.

• İlginiz icin cok tesekkur ederim.ses sistemlerinden pek anlamiyorum bi heves aldim.tv ve dvd cikislarinin fotografini cektim.Ne yapmam gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: mertergün

İlginiz icin cok tesekkur ederim.ses sistemlerinden pek anlamiyorum bi heves aldim.tv ve dvd cikislarinin fotografini cektim.Ne yapmam gerekiyor?

Foto yükleme işinden bende anlamıyorum ses sistemi klavuzunda ne tip harici cihaz bağlanabileceği gösterilmiş. Uygun kablo 5-10tl ye temin edilir ama sonuç çok iyi olmaz.

• Sistemde sikinti var upload edemiyorum fotograflari.acaba iademi etsem? 200 lira gibi cuzi bi rakama slmistim esasen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mertergün M kullanıcısına yanıt
    hızlıresim sitesine yükleyip,, en son linki paylaşabilirsiniz.
    sessisteminizin arkasında sağdece audio line İNhttp://www.manualslib.com/manual/416506/Samsung-Ht-E355.html?page=11#manual girişi var,,, Tv nizde hdmı arc özelliği varsa HDMI ile sesin alınması gerekirdi. TV de birden fazla HDMI girişi olabilir fakat sağdece birisinde hdmı ARC diye belirtilir, ona bağlamanız gerekir. Eğer yoksa; uydu alıcınızın audio OUT çıkışına veya tv deki audio out çıkışına,, şu kablo ilehttp://www.vatanbilgisayar.com/slx-162-2-rca-stereo-kablo-15m.html sessisteminizin line in girişine bağlantı yapabilirsiniz.. uyduda ve tv de line out yoksa tvnin kulaklık çıkışından şu kablo ilehttp://www.vatanbilgisayar.com/slx-857-35mm-erkek-den-2-rca-erkek-ses-kablo-15m.html tv nin kulaklık çıkışından ses alabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.