Şimdi Ara

Sinemaya gideceğim film tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Sinemaya gideceğim film tavsiyesi

(En Son Oy Tarihi: 22.1.2017)
Giriş
  • Arkadaşlar bugün sinemaya gideceğim, Çin Seddi ve Assassin s Creed filmleri arasında kaldım sizce hangisine gitmeliyim cevap verirseniz sevinirim.

1 - 2 hafta önce uzay yolcuları filmini de düşünüyordum ancak, film bilim kurgu değil romantik komediymiş forum da yazılanlara göre.Sırf jennifer ın vücudunu görmek için sinema zevkimi feda edemem.

• Çin seddine gittim ben zaman kaybı, assasins creed için de pek iyi şeyler söylenmedi. Romantizm olmasın istiyorsan pek bir seçeneğin yok star wars a gidebilirsin gitmediysen hala

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC'nin oyununu oynadıysan kesinlikle Assassins Creede git derim. Oynamadıysan Çin Seddi filmi bir şeye benzemiyor klasik aksiyon. Gidenlerde Matt Damon için gitmiştir senin anlayacağın Assassins Creede git.

Onlar haricinde benim tercihim La La Land olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Atari

AC'nin oyununu oynadıysan kesinlikle Assassins Creede git derim. Oynamadıysan Çin Seddi filmi bir şeye benzemiyor klasik aksiyon. Gidenlerde Matt Damon için gitmiştir senin anlayacağın Assassins Creede git.

Onlar haricinde benim tercihim La La Land olurdu.

Sağolun hocam, Assassins Creed e gideceğim.

Bu arada 1. oyunu biraz oynadım ve revelations u bitirdim.Güzel oyunlardı.
  • A.c. aksiyon sahneleri olan konu olarak boş bir film.La la land var güzel olarak.Passengers da komedi yok.Sıkılmıyosun ama çok da keyifli bir film değil açıkçası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kotu cocuk ahhahshsh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce geldim.

Ac kaldırıldığı için gidemedim, mecburen Uzay Yolcuları filmine gittim.İyiki de bu filme gitmişim, hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biriydi.Aurora çok güzeldi, oyunculuğu da aynı şekilde (Çok iyi).

İnsan kendisini geminin içinde hissediyor.Geminin tasarımı, görsellik vs. çok iyiydi.

Farklı bir film, tek üzüldüğüm ikincisinin çekilmeyecek olması.

Ayrıca romantik komedi diyenleri sağlam bir sopalamak lazım hiç de öyle bir film değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Film İzlemek İçin Site Tavsiyesi
    geçen yıl önce açıldı
    okul için film tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Slepcek97 kullanıcısına yanıt
    Adına sevindim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.