Şimdi Ara

Sinemaya Ne Amaçla Gidersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Matrix Filmiyle Beni İyice Deli Eden Bir Soruyu Size Sormak İstiyorum.

Siz Sinemaya Ne Amaçla Gidiyorsunuz?

• bu şıklarda yok ama kucukken kızları y...k icin giderdik :)
    bide matrix filmiyle birlikte seni deli eden şey nedir?
  • arkadaşlarımı toplu olarak gördüğüm yerlerden birisi sinemadır.ayrıca sinema full oldumu bayılırım

bu arada matrixin çok konuşulmasının nedeni filmdeki şeylerin günlük hayatta var olmasından bence. mesela propaganda filmi çok tartışılmıştı çünkü doğudaki gerçekleri ele almıştı bu yüzden insanlar bu tür filmleri oldukça tartışırlar.
  • Topiğe ne ümitlerle girmiştim ama şıkkım yok :-))
    (2pac şıkkı söylemiş zaten :-p)
  • Beni deli eden derken matrix ile ilgili konuşulanları kastedmiştim. Altı üstü bir film ama insanlar sanki çok ciddi bir felsefesi varmış gibi üzerinde insanları yönlendiriyor gibi tartışmalara giriyorlar.

Artık ne zaman anlayacağız film filmdir. Gerçek yaşam Gerçek yaşam. Bu ikisini karıştıran varsa helal olsun o kişiye derim.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HAKAN ARIN</i>
    <br />Beni deli eden derken matrix ile ilgili konuşulanları kastedmiştim. Altı üstü bir film ama insanlar sanki çok ciddi bir felsefesi varmış gibi üzerinde insanları yönlendiriyor gibi tartışmalara giriyorlar.

Artık ne zaman anlayacağız film filmdir. Gerçek yaşam Gerçek yaşam. Bu ikisini karıştıran varsa helal olsun o kişiye derim.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Anet Hobi.sinema grubuna takıl, birşeyler kaparsın
  • 31 için gidilirdi eskiden ama şimdi neden giderler bilmiyorum, fikrim yok [:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askere ne zaman giderim?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MAYDONOZ</i>
    <br />31 için gidilirdi eskiden ama şimdi neden giderler bilmiyorum, fikrim yok [:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)[:D)

yuhhhhh
  • Konuyla ilgisi yok ama Crazy_Warrior senin imzana da benden bir yuhhhhhhhhh![ban]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Divinity</i>
    <br />Konuyla ilgisi yok ama Crazy_Warrior senin imzana da benden bir yuhhhhhhhhh![ban]
    öyle deme ya,büyük bir yer kaplamıyor, yüksekliği sadece 120 piksek, göze büyük gözüküyor (ve 20kb).

zaten şu andada sorun olduğu için göremiyorsunuz
  • Film izlemek için gidiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.