Şimdi Ara

Ne zaman askere giderim???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17/06/2015te tezli yüksek lisans programından mezun oldum. Dün geçici mezuniyet belgemi almaya gittiğimde okulun 7 temmuz 2015 tarihinde şubeye mezun olduğumu belirttiğini ve tecilimin iptal olduğunu öğrendim. Şimdi ben hangi celbe tabi tutulmuşumdur? Mezuniyet belgelerimle askerlik şubesine gidersem 1 sene daha tecil edebilir miyim?

• 2 yıllık tecil hakkın var, eğer gitmek istersen de Kasım celbi için gidebilirsin.
  • feyizli mubarek F kullanıcısına yanıt
    1 yıl tec,l hakkın olur.Geçici mezuniyet belgesi ve 3 adet fotokopsi ve transktipt 3 adet fotokopsi götür yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hero-

2 yıllık tecil hakkın var, eğer gitmek istersen de Kasım celbi için gidebilirsin.

beni hemen ağustos celbine almamışlardır değil mi? şimdi ertelemeye gidince oğlum sen zaten ağustosta askersin demesinler bana :D
  • Sen en iyisi şubeye git. Burdakiler ne zaman gideceğini bilmez.
  • Tecil için şubeye gitmen kesin gerekli sen istemedikçe seni askere alamazlar tecil süresince.
  • Arkadaşlar ben şubat ayında tecil ettirdim askerliği eylül 2016 yılına kadar şimdi tecili bozdurup ne zaman gidebilirim askere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne zaman askere giderim???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mltfeyzo M kullanıcısına yanıt
    merak ettiğim konu zaten ağustos celbine tabi olmuşsam bile bu hafta gidip tecil ettirip ettiremeyeceğim
  • dün yani 21 temmuz 2015 tarihinde askerlik şubesine gidip kasım 2016'ya kadar tecilimi aldım.
    Ancak şöyle bir şey oldu bugün elime bir kağıt ulaştı. 09 Temmuz 2015 tarihine ait. Öğrenciyken olan tecilimin bittiğini ve kasım 2015 celbinde olduğumu söylüyor. Şimdi benim tekrar şubeye gitmeme gerek yok sanırım.Zaten dün ben tecilimi yaptırdım?
  • manahuna M kullanıcısına yanıt
    Tecillisin tekrar şubye gitmene gerek yoktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.