Şimdi Ara

Sinemia Özel Sinema Kulübü | Sınırsız Sinema Filmi 59 TL | Tüm Türkiye (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.760
Cevap
78
Favori
116.142
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: issizmuhendis

haftasonu ileri tarihli bilet almaya çalıştım 3D şifresi gelmedi. Nasıl çözdünüz bu sorunu arkadaşlar ?

bende çözemedim. çözen varsa lütfen nasıl olduğunu söylesin.
  • 3d Secure sorununu çözdüm arkadaşlar

Şimdi play storea girerek mars gate uygulamasını indiriyoruz. Bu uygulama 3d Secure istemeden direk ödemeyi alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar üyelik iptali yapan var mı? Para iadesi oluyor mu öyle bir durumda?

ek: hiç kullanılmadıysa veya kullanmadığın aylar için tabi ki. 3 ay kullanıp tüm parayı istemek şeklinde değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armutyus -- 1 Şubat 2016; 11:04:53 >
  • Davetiye/Referans ile indirim isteyenler PM ;)

• son fırsat ve ayrıcalık bugün haber gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: eahmet

son fırsat ve ayrıcalık bugün haber gelmedi.

aynen gelmesi lazımdı ama hala mail atılmadı
  • armutyus A kullanıcısına yanıt
    apan vardı ama 25 tl kart ve kargo ücretini kesip kalanı yollamışlar.
  • Günün sürprizi;

Sinemia Özel Sinema Kulübü | Sınırsız Sinema Filmi 59 TL | Tüm Türkiye
  • son fırsat çöp bence .

daha iyi birşey bekliyordum.
  • Ben 2 ay kadar önce başvurdum, davetiye gelmedi. Kardeşim üzerinden başvuru yaptık 2 günde geldi davetiye. O kullanmayı düşünmüyor, ben kullanacağım lakin aklıma takılan bazı şeyler var.

Referanslı linkten başvuru yaptık, 6 aylık paket fiyatı 50 TL olarak gelmiş teklif. Direk bu şekilde kardeşimin adına alsam ve ben kullansam herhangi bir sıkıntı olur mu?

Hediye etme yöntemi ile alayım garanti olsun diye düşünüyordum ki hediye olunca fiyat 59 olarak değişiyor, yani indirimi iptal ediyorlar.

Bir diğer soru, bu davetiyelerin süresi ne kadar?

Son olarak, hemen üyelik başlatmayıp indirim için biraz daha beklemek mi lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xprofessorx -- 1 Şubat 2016; 17:18:01 >
  • geldi son fırsat

Hem bir yıl boyunca sınırsız sinema bileti kazan hem de Sinemia ayrıcalıklarının tadını bir yıl boyunca sonuna kadar çıkar.
    • Instagram'dan @SinemiaTR hesabını takip et,
    • Sinemia'yı anlatan en iyi Instagram videosunu çek,
    • #BenceSinemia ve #BirYılSınırsızSinemaBileti etiketiyle herkese açık hesabından paylaş,
    • Bir yıllık Sinemia üyeliğini kap.
    * Sinemia davetiyesi istemiş - isteyecek herkes ödülü kazanabilir. Davetiyenin kabul edilme şartı aranmamaktadır.

Kampanyanın katılım koşullarınahttp://goo.gl/2lT8ka üzerinden ulaşabilirsiniz.
    • İster Sinemia nasıl kullanılır anlat, istersen Sinemia'n olsa neler yapardın göster! İstediğin şekilde Sinemia'yı anlatan en iyi Instagram videosunu çekin,
    • Instagramdan @SinemiaTR hesabını takip edin,
    • #BenceSinemia ve #BirYılSınırsızSinemaBileti etiketlerinin ikisiyle birden paylaşın.
    • Profilinizin gizlilik ayarlarının açık olması gerekmektedir.
    • Yarışmaya katılım 01.02.2016 - 22.02.2016 tarihleri arasındadır

• aylık 59 TL değil miydi? 6 aylık alınca mı 59 TL olacak? 6 aylık peşin ödeme mi istiyorlar?

aylık alırsak ne kadar?
    her ay otomatik yenileniyor mu?
    yada istersek mi yenileniyor.
  • xprofessorx X kullanıcısına yanıt
    Tüm işlemleri kardeşin adına yaparsan, kullanırken sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum, ininal e üye olurken, sinemia ya üye olurken hep onun bilgilerini kullan, ama sadece biriniz kullanın, iki kişi kullanmadiktan sonra sorun olmaz sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmarali M kullanıcısına yanıt
    6 aylık alırsan, aylık 59 tl. Ücreti 6 aylık peşin alır, sadece kredi kartın taksit yapıyorsa yaparsın taksit.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeVizit

3d Secure sorununu çözdüm arkadaşlar

Şimdi play storea girerek mars gate uygulamasını indiriyoruz. Bu uygulama 3d Secure istemeden direk ödemeyi alıyor

Peki mars gate uye kartımizi gösterebiliyor muyuz, puanlardan mahrum kalmayalım

• gurcan_15 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için, tek kişi kullanacak zaten o konuda sıkıntı yok. Ben de böyle düşünmüştüm ama emin olmak istedim.
  • Aşağıdaki saçmalığı biri açıklayabilir mi? Bugun hesabıma 35₺ yatırdılar ve hemen iptal ettiler bu ne saçmalıktır?

Sinemia Özel Sinema Kulübü | Sınırsız Sinema Filmi 59 TL | Tüm Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 1 Şubat 2016; 19:22:12 >
  • Benim de son 2 gündür öyle oluyor.Ama kartımda hala 90₺ bakiye var sanırım bakiye fazla olmasın diye geri çekiyorlar.

• Şuan 9₺ bakiyem var ne yapacaz?

• Hocam siz takılmayın onlara, checkin yaptığınızda yatırirlar, sonra fazlasını geri alırlar. Siz biletinizi alabiliyorsaniz bakiyeyi önemsemeyin.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.