Şimdi Ara

SİNERJİ BİLGİSİYAR HAKKINDA SÜPHESİ OLANLAR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle herkese güzel forumlar
    Konuyu açmamım nedeni benim gibi sinerji bilgisiyar ile ilgili şüpesi olan arkadaşlar için bi nebzede olsa belki içinizi rahatlatır
    Sinerji bilgisiyarsan asus gtx970 strıx ekran kartı+i5 4690 işlemci sipariş verdim siparişimi pazartesi 12:30 da verdim elime perşemde günü 12:30 da ulaştı(Aras kargo berbat bi kargoculuk yanlış adrese gönderilmiş ve imza alınmadan)
    ama sonunda elime geçti
    ve şu anda vatan comp ta msı z 97 gamıng 5 anakart,casaır carbıde champspec2/80+650 kasaya 8 gb gskıll evo 212 ile kuruluyor

yani sadece gelicek olursak fiyatlar şöyle
    asus gt 970 strıx //Vatan Comp:1357 TL
    i5 intel 4690k//Vatan Comp: 763 TL

asus gt 970 strıx //Sinerji :1219 TL
    i5 intel 4690k//Sinerji:675

aradaki farklar belli sinerjinin tek kötü yanı şu anda kargosu onun haricinde bi kötü yanını görmedim.

• Şüphe duyduğum konu montaj ve test konusu birisi çıkıp ben toplattırdım güzel topladılar dese içim rahatlıcak.Onun haricinde fiyatlar gayet uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle kullan.

Aras bazen mallaşıyor ama yurtiçi'nden her türlü iyidir.

Resimler gözükmüyor bu arada.
  • Anlayamadım. Vatandan anakart ve kasa aldınız ve adama işlemci ve ekran kartını verip topla mı dediniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinerjiden aldığın ürünü , vatanda bütün olarak toplatabiliyormusun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Anlayamadım. Vatandan anakart ve kasa aldınız ve adama işlemci ve ekran kartını verip topla mı dediniz?

quote:

Orijinalden alıntı: Prience

Sinerjiden aldığın ürünü , vatanda bütün olarak toplatabiliyormusun?

şöyle söylim sinerjiden gelen ürünleri hiç açmadım bantları dahil üstünde duruyor ve vatan compdan kasa+anakart+ssd+hdd+ram+işlemci soğutucusu aldım 1845 tl tuttu ordaki pcleri dizen arkadaşdanda rica ettim oda kırmadı saolsun pcyi toplarım dedi yarın da hazır olur gelir alabilirsin diye ekledi olay bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bomshack

Şüphe duyduğum konu montaj ve test konusu birisi çıkıp ben toplattırdım güzel topladılar dese içim rahatlıcak.Onun haricinde fiyatlar gayet uygun

sinerjide test yok. bu kesin bilgi. yani inventusun yaptığı testlerin onda biri kadar bile yok. sadece montaj başka yerde yaptırılmaya çalışılıyor,yaptırılamazsa bir bahane uydurulup montaj parası iade ediliyor.bu da kesin bilgi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem hakkında yorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Güle güle kullan.

Aras bazen mallaşıyor ama yurtiçi'nden her türlü iyidir.

Resimler gözükmüyor bu arada.

Valla dostum benimde inventusdan 5,6 siparişim oldu onlarda aras la sorunlar yaşayıp yurtiçi ile anlaşmışlardı bugün akşam 4-5 gibi kargoya verilen ürünler ertesi sabah 9-10 gibi elimdeydi tüm siparişlerim elime böyle ulaştı

Önceliğiniz önemli bu işlerde , benim önceliğim en uygun fiyatlardan toplamak dediğinizde işte böyle gönderiyle ilgili sıkıntılar yaşayabiliyorsunuz veya sisteminiz abidik gubidik montajlanabiliyor buna katlanıcaksınız...

Ya biraz fazla verebilirim yeterki gönderi ve montajlamada sıkıntı yaşamayayım temiz iş olsun rezil iş olmasın derseniz benim tavsiyem inventus dur ordan alışveriş yaptım sıkıntı yaşamadığım gibi son derece memnun da kaldım.

Ancak şuanda dolarla birlikte fiyatlar da fırladığı için arada ciddi fiyat farkları olabiliyor sizde bütçenizi düşünerek hareket etmişsiniz , geçmiş olsun sisteminiz hayırlı olsun =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hugues de Payen

quote:

Orijinalden alıntı: Bomshack

Şüphe duyduğum konu montaj ve test konusu birisi çıkıp ben toplattırdım güzel topladılar dese içim rahatlıcak.Onun haricinde fiyatlar gayet uygun

sinerjide test yok. bu kesin bilgi. yani inventusun yaptığı testlerin onda biri kadar bile yok. sadece montaj başka yerde yaptırılmaya çalışılıyor,yaptırılamazsa bir bahane uydurulup montaj parası iade ediliyor.bu da kesin bilgi.

Montaj niye bu kadar önemli anlamadım.En son kafaya takılacak şey montaj.

İnventusun asıl olayı satıştan sonraki desteği.Hiç bir firma o kadar kullanıcı dostu değil ve ilgilenmiyorlar bir sorun çıktığında.

Bu arada konuyu açan arkadaş:

"Champ 02nin desteklediği max cpu cooler yüksekliği 157mm, 212evonun heatsinki 159mm.Yani sığmıyor, sığsa bile pek iyi olmaz.Hep derim champ serisi yerine 200r de olsa carbide serisi almak daha mantıklı diye."

• sanırım merak edilen montaj değilde inventus gibi test ediyorlar mı. sonuçta test içinde montaj yapacaklar.yani online sipariş ile 3000-4000 liralık bir sistem alıp 2 gün sonra sorun çıkarsa hoş olmuyor. mesela malatyadasınız ve sinerjiden sistem aldınız.şansınıza montaj yapılmış.elinize ulaştı ve ekran kartında ve işlemcide ısınma sorunu var. tekrar paketle yolla uğraş dur. ama inventusta her türlü test yapıldığı için sorun çıkarsa zaten kargoya vermeden hemen değiştiriyorlar ve elinize kusursuz bir sistem ulaşıyor.
  • Mesajım niye eksilenmiş onu da anlamadım.Montajı kendiniz de yapabilirsiniz sonuçta.
  • Bize sıkıntı yaratmadi aras pazartesi r9 280 msi g43 ve zalman z11 siparis ettik 3 gunde hepsi elimize ulasti parcalarin hepside sağlam :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.