Satış sonrası bir problem olursa zaten dertler başlıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Satış sonrası bir problem olursa zaten dertler başlıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 gündür videoları önüme düşüyor, ben bile fikir sahibi oldum. 2-3 bin lira kar etmek için uğradıkları itibar kaybı takdire şayan. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkhard -- 16 Ağustos 2024; 14:21:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu ara çok fazla şikayet var. Youtubeda özellikle 1 video önüme düşüp duruyor. Aman diyim dikkat etmek lazım... Not: Bu arada bir ürün almıştım geri iadesi çok uzun sürmüştü. Normalde diğer firmalar max 2 - 3 günde hallediyordu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 17 Ağustos 2024; 22:9:11 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çok fazla negatif yorum gördüm, insanlara yapılan haksızlıklardan dolayı tepki gösterilmezse yarın size de yapacaklar. |
hayat youtuberlara güzel. sesini duyurabilirsen hakkını alıyosun sesini duyuramazsan git mahkemeye naparsan yap :) |