< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinerji Bilgisayar -- 14 Mayıs 2024; 17:24:39 > |
Sinerji.gen.tr - SİNERJİK FIRSATLAR BAŞLADI!
-
-
Negatif yorum sildirerek güzel iş yapıyorsunuz, devam edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hazır sistem sanki Vatancomputer daha ucuz satıyor hani bir fırsat da görünmüyor fiyatlarınızda
-
PNY GeForce RTX 4070 XLR8 Gaming Verto Epic-x RGB OC 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı | 21399₺
bu kartı bir süredir takip ediyorum.
3 Günde nasıl 2 kere zam yaptınız biraz anlatır mısınız?
-
Ekran kartlarına baktım.
Almak istediğim 4060 modeli piyasa ile aynı fiyat.
Hatta başka sitelerde kredi kartı puan kampanyaları da var.
-
Sinerjiden anakart almıştım. gelen kartın plastik aksamının üzerinde çizikler vardı jelatini sökülmüştü. Kullanılmış ürünü göndermişler. İhtiyacım olduğu ve zamanımın olmadığı için geri de gönderememiştim. Konuyu görünce aklıma geldi yaşadığım bu olay.
-
Corsair iCUE H150i Elite LCD XT 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu | 11699₺
İşlemci soğutucular ne zaman bu kadar büyük bir parayı hak edecek aletlere dönüştü ya? Gidip santimetrekaresinde milyonlarca transistör bulunan, binlerce kalifiye mühendisin geliştirdiği bir CPU ile aynı fiyata satılabilmesi için pompanın üzerine bir ekran ve fanlara RGB ışıklandırma konması yetiyor mu hakikaten? 4000 TL’lik Deepcool’dan farklı nesi var abi bu Corsair’in?
Bu benim de çok merak ettiğim bir şey. Geçenlerde arabanın radyatör termostat yardımcı pompa genleşme bidonu hortumlar vs. komple soğutması değişti bunun yarı parası anca tuttu. Yarım milyonluk arabanın soğutması işlemcinin soğutmasından daha ucuz Ama burada kabahat satıcıda değil üreticilerde. Fiyatı onlar belirliyor bana göre de hakkaniyetsiz rakamlar. LS 720 kullanıyorum eminim onunla bunun arasında fark yoktur. Zaten hava soğutmayla sıvı soğutma arasında mucize farklar yokmuş bilseydim almazdım. Bilgisayar camiasında hesap tutmayan boşa harcayacak parası olan kitle var bu civcivli ürünler de bunlar için zaten. Hele corsair asus vs. olunca sanki okunmuş üflenmiş gibi daha bir pahalı oluyor.
-
Dikkat ettim de hakikaten çok doğru demişsin. Ne oldu da bu kadar paralara çıktı bu sıvı soğutmalar doğru tespit. Alma aldırma. 11 bin alan varmı acaba çok merak ediyorum.
-
Corsair gerçek anlamıyla uçuşa geçmiş durumda. Kaliteli fan seti alayım diyorum. Thermalright'ın 3'lü ARGB seti 600 TL, Corsair'in 3'lü seti 2500 TL. Kafam almıyor bu kadar fark yaratacak ne malzeme kullanıyor bu adamlar. PWM mi PWM, ARGB mi ARGB. Hele şu 11000 TL'lik AIO, çok almayı istediğim bir model ama elim bol olsa da acırım o parayı vermeye sırf bir LCD ekranı var diye.
-
valla ben gittim 800tl gamdias e1410 argb white aldım hem süper hem sessiz hem o paralara çıkmadan müthiş iş görüyor 210-220w falanda tdp si var tavsiye ederim
-
Genelde Sapphire marka kartlar (özellikle Nitro+ versiyonları) en uyguna Sinerji' de bulunuyor.
Son birkaç sefer ekran kartlarını(6700 xt nitro+, 7900 xt nitro+) bu fırsatlardan yararlanarak aldım. Zaman zaman çok iyi indirimler oluyor, takip etmek lazım.
-
Yaklaşık 1 hafta kadar önce, 750 w deepcool 80+ bronze Power+ deepcool le500 modeli set halinde aldım. 2 gün içinde geldi. 1 gün sonra da kasa+ Power+ seçenekli deepcool sıvı soğutucuları set halinde sattılar. Baya da uygundu. Ben de gidip zalman n5 tf almıştım aynı gün. Taksitlerle kasa+psu+ aio soğutucu baya uyguna geldi zaten. Sonra içime oturdu tabi, günlük olarak sinerjide indirimlere falan bakar oldum.Bir ihtimal soğutucuyu değiştiririm diye. Maşallah fiyatlar her gün arttı, En son baktığımda, aslında almak istediğim deepcool ls720 360mm argb soğutucunun fiyatı 500 TL kadar pahalandı.
DH foruma reklam vermelerinin sebebi de belli aslında. Avantajlı diye sattıkları ürünler 1 haftadır vitrinde ama alan yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gscarbon -- 11 Ocak 2024; 5:27:2 >
Çok güzel fırsatlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz bi sitenizde yaptığımız olumsuz yorumları ilgili ürün altında yayınlayın da sonra burada fırsat paylaşmaya yüzünüz olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Toplama bir pc almıstım zamanında bunlardan ve cok pişman olmustum.
-
selam arkadaşlar, palit 4060 ti nzxt 750w avantajlı paket yapmışlar sizce alınır mı? bana uygun geldi ama fikrinize ihtiyacım var.
https://www.sinerji.gen.tr/palit-geforce-rtx-4060-ti-jetstream-16gb-gddr6-128-bit-dlss-3-ekran-karti-nzxt-750w-c750-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-avantajli-paketi-p-49846
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ausschwitzxrd -- 18 Ocak 2024; 9:28:45 > -
ben pek bir sinerjik bir indirim göremedim... anlamsız indirimler desek daha doğru olacak sanırım....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_ProXy -- 19 Ocak 2024; 18:4:15 >
Negatif yorum sildirerek güzel iş yapıyorsunuz, devam edin
|
Siz bi sitenizde yaptığımız olumsuz yorumları ilgili ürün altında yayınlayın da sonra burada fırsat paylaşmaya yüzünüz olsun.
|
Sinerjiden anakart almıştım. gelen kartın plastik aksamının üzerinde çizikler vardı jelatini sökülmüştü. Kullanılmış ürünü göndermişler. İhtiyacım olduğu ve zamanımın olmadığı için geri de gönderememiştim. Konuyu görünce aklıma geldi yaşadığım bu olay. |
07.04.2024 16:35 ssd aldım , çalışmadı. 08.04.2024 14:30 ertesi gün iade ettim. Servise gönderdiler , 07.05.2024 halen ses seda yok... :) |
PNY GeForce RTX 4070 XLR8 Gaming Verto Epic-x RGB OC 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı | 21399₺ bu kartı bir süredir takip ediyorum. 3 Günde nasıl 2 kere zam yaptınız biraz anlatır mısınız? |
Şahsi inisiyatifimi kullanarak,
Alışveriş yapmama tercihinde bulunuyorum. İyi çalışmalar |
Klasik şark kurnazı zihniyetiyle yönetilen, büyük görünümlü küçücükk firma.. Adam parasını verip bir adet ekran kartı almış, tek yapman gereken onu düzgünce temin edebilmek. Böyle firmadan flash disk dahi alınmaz. Sorun yaşamadığını belirten arkadaşlara da asıl mevzu sorun yaşadığın anda ki tavırları zaten. Hiç bir şekilde kolayca halledebilmek yok illa uğraştıracaklar / mağdur edecekler. Kim napsın böyle firmayı. |
Yorumları okudum video paylaşılmadan önce bile ne kadar rezildiniz. Bu videoda taçlandırmış ne kadar rezil bir firma olduğunuzu. Alışveriş yapmayın çevrenizide uzak tutun. |
Benzer içerikler
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- phanteks t30
- terabox güvenilir mi
- msi shout out
- epson l3260 yorumlar
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X