Şimdi Ara

Sinerji sitesinden hazır kasa alırsam yanında W10 da mı alacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sinerji sitesinden 3bin civarında bir hazır kasa almaya karar verdim ama içinde sanırım 1 aylık demo windows 10 var

yani benim sanırım 650tl idi vatanda. birde 3bin'in yanında 650tl civarı windows 10 home mi almam gerekecek :O

• hayır gerekmeyecek, ister crack ister n11 den oem key

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texassm0ke

hayır gerekmeyecek, ister crack ister n11 den oem key
    oem key dedigin şeyin linkini verirmisin tam olarak hangisi. anahtarı gircez direk kuracakmıyım. pek anlamıyorum da

650tl w10 home parasıda eklenince benim bütçeyi kaldırmazdı artık cunku
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Chris

oem key dedigin şeyin linkini verirmisin tam olarak hangisi. anahtarı gircez direk kuracakmıyım. pek anlamıyorum da

650tl w10 home parasıda eklenince benim bütçeyi kaldırmazdı artık cunku

Alıntıları Göster
    650 tl zaten bireysel kullanıcı vermez

https://www.n11.com/arama?q=windows+10+pro

pro yüklü gelirse direk girersin keyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 aylık değil aktifleştirilmemiş windows kurulu gelir, bir süre limiti yok microsoft sonradan değişiklik yapmaz ise o şekilde kullanabilirsin istediğin kadar, bazı özelliklerde kısıtlama oluyor sadece onun dışında normal çalışır.

n11, sahibinden.com, gittigidiyor, amazon üzerinden oem key alıp aktif edebilirsin windows'u.

n11'de en ucuz 15 liraya kadar var.
    https://urun.n11.com/isletim-sistemi/microsoft-windows-10-pro-kurulum-destegi-5-dakikada-teslim-P251296636

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 20 Temmuz 2018; 13:10:13 >
  • sağolun bu iş tamamdır. eğer 650tl verecek olsaydım en az 2-3 ay işim ertelenirdi
  • hocam bende sinerjiden almayı düşünüyorum hazır kasa 3.300 lira civari olandan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben ****' den 2 adet key almıştım farklı zamanlarda 80TL gibi bir fiyata. Sorunsuz kullanıyorum, bir sorun oluşmadı.
  • N11 den dün 6.90 tl ye aldım sorunsuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.