|
Bildirim
bizim milletimize boylesi gitmez.hele hele cahil cuhala kesime hic gitmez.kimi kastettigimi anlarsınız.o cicekleri bahceleri koparip evlerine götürmek isterler.mustehak degil bize boylesi.gerek yok.yap betondan kaya gibi gec.
|
Adamlar 1.26 milyar dolara bunu yapıyor, bizimkiler 35 milyar dolara 3. havalimanını...
Yorumsuz... Tamam bu sadece bir terminal olabilir ama belli ki İstanbul havalimanının bütçesi bu adamlarda olsa tüm İstanbul havalimanını böyle yapabilir, üstüne de para bile arttırabilirlermiş... |
5 milyar 489 milyon 402 bin 753 camimiz bile olsa herkesin ortasında namaz kılarız biz!!!
|
Singapur'a ve adı geçen havalimanına gittim. Çok güzel bir şehir devleti. İnsanlarında sevgi, güler yüz, saygı hakim. Sıcakkanlılar. Hoşgörülüler.
Ülkede müslümanlar ve diğer dinlerden oluşan bir yapı var. Herkes birbirine karşı hoşgörülü ve ülkede mükemmel bir ahenk var. Yukarıda bir arkadaş bizdeki havalimanlarındaki seccadeden bahsetmiş -ki öyle bir şey olduğunu sanmıyorum - aklınca eleştirmiş. Biz nasıl bu dereceye geldik, nasıl bu kadar kendi dinimizden olanlara karşı hoşgörüsüz olduk? "Gavur" dediğimiz adamlar bizdeki "müslümanım ama"cılardan daha müslüman. Hoşgörülüler, saygılılar. Mesela Singapur'da kimse size havalimanında namaz kıldınız diye aşağılık gözlerle bakmaz, sizi eleştirmez. Burada ise malumunuz... Bu hoşgörüsüzlük, ilkellik, yobazlık eğitimle de son bulacak gibi değil. Beyni çoktan ölmüş birine insanların yaptığı ibadetin gayet doğal bir şey olduğunu nasıl açıklayacaksınız? Bu kişi herkesi kendisi ve çevresi gibi görmemesi gerektiğini nasıl idrak edebilecek? Akıl ve fikir diliyorum. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 21 Nisan 2019; 16:46:3 > |
|
|
|