Şimdi Ara

Sınıf arkadaşına sorduğu sorular için ne kadar zaman harcanmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zaman zaman soru sormak için geliyorlar. Aynı durum benim için de geçerli tabii ki. Ancak zaman zaman 1 ders saatinden fazla zaman alıyor sorduğu sorları cevaplamam. Hayır da demek içimden gelmiyor. Ancak o sürede kendi çözmem gereken soruları çözemiyorum. Ne yapacağımı bilemedim bir türlü.

• Daralıyorum ayool de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lahmacun Efendisi kullanıcısına yanıt
    Hoppala Paşam, Malkara Keşan
  • 10 dkdan fazla zaman ayırma derim
  • Kardeş ben şöyle yapıyorum adam soru getiriyo cozunce bazıları bozuluyo (çünkü bunlar kendileri cozemeyince benimde cozememi istiyo) bende bunları daha cozmuyorum ama ciddi manada öğrenmek isteyenlere yardımcı oluyom abartirlarsa hocaya sorun diyom yani anlayacağın abarti olma çünkü kalan zaman değerli eger cozeceksen degecek kisilere coz iyi çalışmalar

• IntZTü kullanıcısına yanıt
    Sağol Hocam, Önerin için doğrusu o. Ancak bu konuda aslında gelen kişinin daha hassas olması gerekir diye düşünüyorum. Bir şekilde sonuçta benim de vaktimi alıyor. Bir ders sonunda Hayır diyorum ama açıkçası hoş olmuyor bu durum.
  • Dostum sağol. Genelde sıkı arkadaşlar oluo zaten bu tarz soru muhabbeti olan. Ancak sanırım Hoca silahını kullanmam gerekecek sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kordon68 kullanıcısına yanıt
    Çöz tekrar etmiş olursun birşey kaybetmezsin ama bana gelenler gibi sırf soru sormak için gelip sağı solu izliyorlarsa net olarak tavrını koy.Öğrenmek isteyene öğret.İyi Çalışmalar.

Konuyu tam calismadim falan diyebilirsin 😛

• Zydrea Doğru diyosun Hocam. Tekrar da oluo aslında, yalan değil. Sana da İyi çalışmalar,
    pi sayisi Zaten bu gidişle konuları çalışamayı dediğin noktaya gelecem.
    ders saatlerinde kendin çalişip tenefüslerde sorulara bakabilirsin ben öyle yapiyodum soru olduğu zaman çok da uğraşma baskasina postala

• Lycosthene kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum bu da ii fikir.
  • adamdan adama değişir. Bazı arkadaşlarım gerçekten sağlam sorular soruyor bütün günümü harcayabilirim. Kimileri ise lnx in türevini alamıyor gelip soruyor. Git deftere bak diye geçiştiriyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.