Malum 2. dönem bitecek herkes kalıyor muyum geçiyor muyum onun hesabında.Bende bunla alakalı bir soru soracam.
1. Sorum : 1.dönem ortalamam 57.35 sınıf geçerken 1. dönem ile ikinci dönemin ortalamasına mı bakılıyor yoksa sadece 2. dönem ortalamasınamı bakılıyor ?
2. Sorum : 1.dönem İnkılap dersimin ortalaması 62.35 ikinci dönem 40.35 ben bu dersten sene sonu kalmışmı oluyorum yoksa 2. dönemin ortalaması alınıp geçmiş mi oluyorum.
Teker teker cevaplarsanız çok sevinirim.Teşekkürler.
Upp uppp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
aslkerf3
kullanıcısına yanıt
yokmu bilen
1.Doğrudan sınıf geçme (1) Ders yılı sonunda; a) Tüm derslerden başarılı olan, b) Başarısız dersi/dersleri olanlardan, yıl sonu başarı puanı en az 50 olan öğrenciler doğrudan sınıf geçer. (2) Yıl sonu başarı puanıyla başarılı sayılamayacak derslerden başarısız olan öğrenciler, o dersten/derslerden sorumlu geçer. 2.İki dönemin ortalamasına bakıldığı için geçiyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: nilaybusra
1.Doğrudan sınıf geçme (1) Ders yılı sonunda; a) Tüm derslerden başarılı olan, b) Başarısız dersi/dersleri olanlardan, yıl sonu başarı puanı en az 50 olan öğrenciler doğrudan sınıf geçer. (2) Yıl sonu başarı puanıyla başarılı sayılamayacak derslerden başarısız olan öğrenciler, o dersten/derslerden sorumlu geçer. 2.İki dönemin ortalamasına bakıldığı için geçiyorsun.
Kesin bilgiyse çok teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme