Malum 2. dönem bitecek herkes kalıyor muyum geçiyor muyum onun hesabında.Bende bunla alakalı bir soru soracam.
1. Sorum : 1.dönem ortalamam 57.35 sınıf geçerken 1. dönem ile ikinci dönemin ortalamasına mı bakılıyor yoksa sadece 2. dönem ortalamasınamı bakılıyor ?
2. Sorum : 1.dönem İnkılap dersimin ortalaması 62.35 ikinci dönem 40.35 ben bu dersten sene sonu kalmışmı oluyorum yoksa 2. dönemin ortalaması alınıp geçmiş mi oluyorum.
Teker teker cevaplarsanız çok sevinirim.Teşekkürler.
Upp uppp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
aslkerf3
kullanıcısına yanıt
yokmu bilen
1.Doğrudan sınıf geçme (1) Ders yılı sonunda; a) Tüm derslerden başarılı olan, b) Başarısız dersi/dersleri olanlardan, yıl sonu başarı puanı en az 50 olan öğrenciler doğrudan sınıf geçer. (2) Yıl sonu başarı puanıyla başarılı sayılamayacak derslerden başarısız olan öğrenciler, o dersten/derslerden sorumlu geçer. 2.İki dönemin ortalamasına bakıldığı için geçiyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: nilaybusra
1.Doğrudan sınıf geçme (1) Ders yılı sonunda; a) Tüm derslerden başarılı olan, b) Başarısız dersi/dersleri olanlardan, yıl sonu başarı puanı en az 50 olan öğrenciler doğrudan sınıf geçer. (2) Yıl sonu başarı puanıyla başarılı sayılamayacak derslerden başarısız olan öğrenciler, o dersten/derslerden sorumlu geçer. 2.İki dönemin ortalamasına bakıldığı için geçiyorsun.