Şimdi Ara

Sınıf Geçmesi Kolay Tıp Fakültesi Var Mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
27.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Bunu ariyorum ben de. Cerrahpasa tek bildigim ama ona da puan yetmeyecek gibi

Bildigim en zorlari Ege Hacettepe ve Ankara.

Bu artan kontenjanlardan sonra gelebilir hocam ya o obp varken belin yere gelmez senin

Netten falan baktım ben de. Hacettepe ve Ankara'ya über zor diyorlar hadi hayırlısı.

İnşallah valla ne diyim

Matematiğe bakmadığımdan 3er yanlış çıksa diyorum 510 puan geliyor. Daha az çıkarsa 514e yolu var 5er tane çıksa 506-507 civarı geliyor. Bu puanlarla zor gibi ama kontenjan artışı + puanların düşmesi ile umarım olur..

• 517 Le almış en kötü ek tercihlerle girersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bfc1928

517 Le almış en kötü ek tercihlerle girersin.

ek yerleştirmede puan düşmüyo ki ilk yerleştirmedeki taban puana göre yapılıyor. liseye yerleştirme gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 30 Haziran 2013; 20:12:01 >
  • Kolay tıp fakültesi mi olurmuş ya. Ben kime dediysem bana bu tepkileri verdiler :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyuuyyu

Kolay tıp fakültesi mi olurmuş ya. Ben kime dediysem bana bu tepkileri verdiler :D

hepsi zor ama bazıları adamın canını çıkartacak kadar kastırıyor. zorun içinde kolayını arıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rashid52

quote:

Forumdaki yorumlara göre tıp sınavları zor oluyor ve tatilleri kısa.Şöyle diğer üniversitelere göre daha rahat olan,öğrencinin nefes alabileceği yer var mı ?
    Herkes bildiği yada kendi üniversitesini değerlendirirse sevinirim.

erzurumdaki tıpt fakültesinde( adı her ne boksa )

niye erzurum ATATÜRK üniversitesi diyemiyorsun da küfrediyorsun?
  • vardır da bence sen onu da okuyamazsın gibi..
  • quote:

quote:

Forumdaki yorumlara göre tıp sınavları zor oluyor ve tatilleri kısa.Şöyle diğer üniversitelere göre daha rahat olan,öğrencinin nefes alabileceği yer var mı ?

erzurumdaki tıpt fakültesinde( adı her ne boksa ) okuyan bir arkadaşım var günde 3 saat çalışıyor.. daha 2. sınıfta!

ayıp ettin bok yerine bilmiyorum desen daha iyi.Ayrıca bok dediğin Atatürk ismi.

• quote:

quote:

quote:

erzurumdaki tıpt fakültesinde( adı her ne boksa ) okuyan bir arkadaşım var günde 3 saat çalışıyor.. daha 2. sınıfta!

ayıp ettin bok yerine bilmiyorum desen daha iyi.Ayrıca bok dediğin Atatürk ismi.

sürekli unuttuğum için..

Atatürk ile ilgili bir şey değil profil bilgilerimden demek istediğim kısmını okuyabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

quote:

quote:

erzurumdaki tıpt fakültesinde( adı her ne boksa )

niye erzurum ATATÜRK üniversitesi diyemiyorsun da küfrediyorsun?

sanırım yanlış anlaşıldım yazdığımın Atatürk'le bir alakası olmadığını anlamak için profil bilgilerimi okuyabilirsin..

• Tıp o kadar da büyütüldüğü kadar zor değildir.Bir mühendislik öğrencisi gibi ödev yapmazsın,proje için uğraşmazsın .
    Sene başlarında ders alacam stresi yoktur,fakülte senin yerine ders programını hangi gün hangi dersin olacağını ayarlar
    Yalnız komiteler olur ,finaller olur onlara bıkana kadar çalışman gerekir.İşin özü ,tıpın zorluğu sürekli bir ders çalışma durumunun olması ,istikrar meselesi ,sürekli okuman ,kendini bilgi ile donatman gerek ,işin zorluğu burada...
  • up

• quote:

hocam balıkesire gelirsen bin pişman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Bunu ariyorum ben de. Cerrahpasa tek bildigim ama ona da puan yetmeyecek gibi

Bildigim en zorlari Ege Hacettepe ve Ankara.

Bu artan kontenjanlardan sonra gelebilir hocam ya o obp varken belin yere gelmez senin

Netten falan baktım ben de. Hacettepe ve Ankara'ya über zor diyorlar hadi hayırlısı.

Hocam sen nereye yerleşmeyi düşünüyorsun.

• up
  • Cerrahpaşa'da kampüs diye bir şey beklemeyin zaten. Kampüs yok değil var ama şöyle hastane binaları,eğitim binaları öyle. Oldukça eski binaları var. Bildiğiniz sıvaları dökülüyor binanın. Fakat eğitimi tabii ki tartışılmaz. Ben gittiğimde günde düzenli olarak 5-6 saat çalışan manyaklar var. Biz onlardan değiliz demişti bir 5. sınıf öğrencisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcodearena -- 1 Temmuz 2013; 17:29:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.House35

quote:

1 sene vaktim daha var iyice araştırıp birine yerleşeceğim inş.

• quote:

quote:

Neden hocam , kötü müdür balıkesir? Ben Balıkesiride eklemeyi düşünüyordum listeye ,eksiği gediği varsa öğrenelim gitmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z0rr0nur

quote:

quote:

Neden hocam , kötü müdür balıkesir? Ben Balıkesiride eklemeyi düşünüyordum listeye ,eksiği gediği varsa öğrenelim gitmeden.

hocam kampüs şehre 17 km köyleri geçtikten sonra kampüse girerken afedersiniz altyapı olmadığı için b. kokar ayrıca kampüste sosyal hayat sıfır şehir merkezi zaten bitik tabi geleceğiniz şehirde önemli küçük bir şehirden geliyorsanız çok zorluk çekmezsiniz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.