Şimdi Ara

Sınıf Geçmesi Kolay Tıp Fakültesi Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
27.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdaki yorumlara göre tıp sınavları zor oluyor ve tatilleri kısa.Şöyle diğer üniversitelere göre daha rahat olan,öğrencinin nefes alabileceği yer var mı ?
    Herkes bildiği yada kendi üniversitesini değerlendirirse sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 100. Yildir kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ege tıp gerçekten zor kardeşim okuyor oradan biliyorum.pamukkale falan daha kolaydır
  • quote:

Orijinalden alıntı: notbad_notbad

ege tıp gerçekten zor kardeşim okuyor oradan biliyorum.pamukkale falan daha kolaydır

3 haftada bir blok sınavları filan oluyormuş.Ege Tıp kampüs bakımından iyi aslnda.Öğrenci işleri nasıl genelde ondan da şikayetçiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bfc1928

quote:

Orijinalden alıntı: notbad_notbad

ege tıp gerçekten zor kardeşim okuyor oradan biliyorum.pamukkale falan daha kolaydır

3 haftada bir blok sınavları filan oluyormuş.Ege Tıp kampüs bakımından iyi aslnda.Öğrenci işleri nasıl genelde ondan da şikayetçiler.

Öğrenci işleri 5 para etmez öyle diyorlar.gerçekten de öyleymiş bütün gün çay kahve muhabbet vakit geçiriyorlarmış.kampüsü bilmiyorum ilk kez bugün gördüm okulu.sınavları gereksiz kasıyorlarmış
  • Cerrahpasa veya capadan biri tus icin daha rahat birakiyodu ogrencileri. Ikisinden biri yani hatirlamiyorum hangisi oldugunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albért Einstein

Cerrahpasa veya capadan biri tus icin daha rahat birakiyodu ogrencileri. Ikisinden biri yani hatirlamiyorum hangisi oldugunu

Cerrahpaşa diye okumuştum dün forumda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazı üniversitelerde bi dersten kalınca bütün senen yanıyomuş. Benim Gazide ve manisa celal bayarda arkadaşlarım var oralarda öyleymiş.Uludağda öyle bişey yokmuş mesela.
  • Bunu ariyorum ben de. Cerrahpasa tek bildigim ama ona da puan yetmeyecek gibi

Bildigim en zorlari Ege Hacettepe ve Ankara.

• kırıkkalede klamak için özel çaba sarfetmek gerekiyormuş, hastaneside yeni açılmış f/p ürünü diyorum.
  • Bir çok tıp fakültesinde arkadaşlarım var duyduğum en kolayları ise cerrahpaşa ve konya selçuklu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posweer -- 30 Haziran 2013; 17:43:16 >
  • Gaziye de kolay diyorlar ilk 3 senesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: raumeiro

100. Yildir kesin

arkadaş var orda kolay değil orası da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schlaf Schön

kırıkkalede klamak için özel çaba sarfetmek gerekiyormuş, hastaneside yeni açılmış f/p ürünü diyorum.

kolay kırıkkale samsunda dönem 1 240 kişide 60 kişi kalır her sene zordur yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Bunu ariyorum ben de. Cerrahpasa tek bildigim ama ona da puan yetmeyecek gibi

Bu artan kontenjanlardan sonra gelebilir hocam ya o obp varken belin yere gelmez senin

Netten falan baktım ben de. Hacettepe ve Ankara'ya über zor diyorlar hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çeğiddeççi

quote:

Orijinalden alıntı: Schlaf Schön

kırıkkalede klamak için özel çaba sarfetmek gerekiyormuş, hastaneside yeni açılmış f/p ürünü diyorum.

kolay kırıkkale samsunda dönem 1 240 kişide 60 kişi kalır her sene zordur yani.

Özel Üniversiteler nasıl orası da zorlar mı mesala İzmir Bahçeşehir Medipol Şifa ?

• 404 - Not Found

tıp okuyacağım diyorsan zor veya kolay diye bir seçimin olmamalı
  • Akdeniz tıpınkı nasılmiş :D

• quote:

Senin cerrahpaşa gelir bence kendini hazırla 2-3 bin arası gelebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: MaryodakiYeşilAdam

quote:

Senin cerrahpaşa gelir bence kendini hazırla 2-3 bin arası gelebilir

puanı ve obp kaç ki ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.