Şimdi Ara

Sınıf Öğretmenliği gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slmlar arkadaşlar , kardeşimin sıralaması 299 bin .. Sizce Sınıf öğretmenliğine girebilir mi ? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. 4+4+4 sistemi neticesinde geçen sene puanları fazlasıyla düşmüş. Bu sene ne olur dersiniz? Mesela Tokat 357 binden almış. Girebilirmiyiz oraya.. Yorumlarınız için şimdiden Allah razı olsun. Selametle

• Arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim....
  • gelebilir bence ama sınıfa gidiceğine bi sene daha hazırlansın sınıf öğretmenliği alan sınavının içeriğine bakın karar verin emin olun ygs lys den daha zor insan yaşlanıo emin olun mesela ben 3 yıldr atanamıorm gerek yok hali haızrda 35 bin kişi beklio 2-3 binlik alımlara aldanmayın bekleyen çok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz puanların düşüklüğüne aldanıp aileden de sınıfçıların olması neticesinde sınıf düşünmeye başladık... atamalardan haberimiz var açıkcası ama yinede burası Türkiye ne olacağı belli olmuyor gelmişken yazalım diye bir düşünce var şu an...
  • Puan düşüklüğünü anlamadım 100 üzerinden en aşağı 85 le alım yapıyorlar bu kpss ye göre az bi puan değil
  • tercih programında bu yıl sınıf öğretmenliği yükselebilir diyordu.tabiki yine de yaz istiyorsan
  • Tercih programı derken? anlayamadım... Yükselmesinin nedeni olarak ne söyledi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.