Şimdi Ara

Sınıf Öğretmenliği mi ? Hukuk mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
8.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İkisi de birbirinden fena ama sınıf öğretmenliği de okunur mu bilemiyorum. Atanamazsan geçmiş olsun. Şuan ataması nispeten fena olmasa da 4-5 sene sonra bu durumdan kötü olacağı kesin. Ayrıca sınıf öğretmeni olup en fazla ne kadar para kazanabilirsin? Genç yaşta iyi maaşla başlatır ama bir yere kadar gider o maaş. Hukukta ise sıfıra yakın bir maaşla başlarsın ama işi çözdükçe parayı bir şekilde bulursun. Tabi bunların hepsi boş şeyler. Hangisini daha çok istiyorsanız onu tercih edin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şimdi mutlu değil misin?

• kerimancaglar K kullanıcısına yanıt
    Hocam en kötü olduğum ders geo benim ya. Şöyle geçen seneye göre iyiyim ama hala çok çalışmam lazım şu son aylar geometri yükleniyorum baya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesla Hayranı T kullanıcısına yanıt
    Ben de arada tyt mat ve sos atıyorum.Onun dışında edb-sos1 ve Türkçe denemelerine başladım.Mart,nisan konular bitmese de denemelerle geçsin istedim kendimce hocam. Geo da işler nasıl peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hukukenmezun kullanıcısına yanıt
    En çok sıkıntı çektiğim ders bir türlü istediğim gibi olmuyor

Hocam sözel dersleri ne yaptınız?ben edebiyatı cumhuriyete kadar bitirmiştim ama tekrar etneyince unutmuşum baştan alıyorum. Tarihte de direkt inkılap halledeceğim. Sonra ilk konulara bakacağım. Sizin metodunuz nedir?

Ben de Geo temelim yok diye epey zorlanıyorum. Üçgende kenar bağıntıları çalışmaya korktuğum için günlerdir yüzüne bakmıyorum şuan.Hayır,onu bitirsem inanıyorum gerisi çorap söküğü gibi gelir ama işte

• hukukenmezun kullanıcısına yanıt
    Çoğu konuya da çalıştım ama tytde yapabiliyorum ayt de olmuyor bazen tytde 5-6 yapıyorum bazen 0 çok sinir bozuyor ya geometri

Tarihten genel kültür seviyesinde bilgim var ama işi sağlama almak için bir hocadan dinlesem mi diye düşünüyorum. Ama anlatanlar da sosyal 2 gibi anlatmış çok kararsızım. Edebiyat benim de öyleydi şimdi tekrar edince hatırladım biraz biraz. 1-2 kitap çözüp edebiyattan deneme atmayı düşünüyorum.

Peki hocam siz 70 k yapmıştınız. Netleriniz ilerledi mi?nasıl geliyor netler?

Evet tam istediğim seviyede olmasa da ilerledi özellikle ayt matematik için hem yorum gücüm hem bilgim arttı

Anladım hocam. Teşekkür ederim. Ve başarılar dilerim :)

Başarılar hocam umarım hepimizin gönlünce olur

Umarımm

Yine de fark atarsak geometri ile atabiliriz gibi duruyor hocam mecbur yine geometri için çabalamaya devam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.