Şimdi Ara

Sınıfı geçer miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler bende 10.sınıfım sayısal bölümü ılk donem 3 zayıf vardı dil anlatım yoktu şimdi aynı dersler gelse yazın sınavlara gelir miyim? Zorunlu Gelmemek için kaç zayıf olması lazım,
  • 1. Dönemin başı benim 7 zayıfım vardı sonlara doğru 4 zayıfa indirdim fizikçi 42.30 ile bıraktı tebrik ediyorum kendisini 2. dönem daha çok çalışmam lazım
  • hepsini 4-5 yap belki kurtarırsın ama çok çok çok büyük çalışman lazım
  • Sen ortaokulla liseyi karıştırmışsın.Bende ortaokulda çok iyidim taktirler,onur belgeleri falan,az uslu dur hemen sözlüye en aşağı 80-90 verirlerdi.Lisede öyle değil ama nerdeyse tüm hocalar sadece sınava bakar.
  • Liseli Alert
  • Anana babana yazık.Hiç okuma daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meissner -- 8 Şubat 2012; 17:45:57 >
  • ohaa naptın olm sen?
  • Bende şuanda 9.sınıftayım ilk dönemi zayıfsız geçirdim 2 puanla teşekkürü kaçırdım neyse geçmiş olsun ibret alırsın belki
  • Sağolun bütün yorumlar için beyler. Bi kaç tanesi hariç. İnsanları tanımadan "amele" muamelesi yapmak onlara kalmış sanırım, neyse.

Hani dediğim gibi ortalamaların yarısı zaten 35-40 arası geldi onları 45 yapmam yeterli geliyor. Sıfırım yok. 6 tanesini kesin düzeltirim diyorum. Ancak Geometri, Matematik ve Kimya'da inanılmaz derece şüpheliyim. Kimyacımız bu sene değişti gözüne girebilirim belki. Geometri ve Matematiğinde sınavlara girsem belki birini veririm diğeri kalır büyük ihtimalle o da Geometri olur. Geçiceğime inanıyorum ben. Geçerim yani. Geçicem olm. Neyse teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

hadi zor bela sınıfı geçtinde meslek lisesindeysen düşük bölümlere gidersin

Anadolu Mesleğim. Bölümüm belli direk o bölümü görüyorum şu an.
  • Aklını kullan ve sınıfın çalışkan kızları falan vardır onlarla arkadaş ol.
    Ben öyle yapardım doğrusu. En azından bazılarıyla aram iyiydi ve sınav zamanı gelmeden bana not verirlerdi.
    Hatta bazıları o kadar profesyoneldi ki şu sorular çıkacak derlerdi ve dedikleri olurdu bende geçerdim sınavdan.
    Sen dediğimi yap. Ben lise 1' e gidelir 8.9 sene oluyor. Herkes aynı problemi yaşıyor. İlkokul gibi zannediyorsun ama öyle değil.
    Hocalar ilkokulda ki gibi senin kara kaşına gözüne efendiliğine bakmazlar orada. Hoca banane der geçer umrunda olmazsın yani.
    Geçmiş olsun. Allahtan derslerin 1 yani hiç olmazsa 0 değil. Dil anlatıma ağırlık ver en az 3 getir onu.
  • Bak dostum bende meslek lisesi öğrencisiyim (sağlık meslek). İlkokulda iyi bir öğrenciyim demişsinde entüstri meslekde işin ne? Biraz ser konuşucam ama kendini avutma ben ilkokulda süperdim birinci sınıfta acayip çizgi çizerdim falan bunlar fasa fiso. Bende hiç çalışmıyorum derslere sadece okulda dinlediğim kadar ama sadece biyoistatistik'den zayıfım var bu yüzden takdir'İ kaçırdım 1. sınıfın 2. döneminde bende pek takmamıştım dersleri ve son sınavlara 6 birle girdim ama son sınavlardan önce bi 15-20 dk not okudum ve 3-4 yaptım hepsini. Yapılmayacak şey değil ama kapasitene kalmış birşey o kimi çok çalışır 2-3 alır kimi çalışmadan daha yükseğini alır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.