Şimdi Ara

Sınıfı geçer miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Lise 1 öğrencisiyim. İlk dönem karnemde dokuz tane 1'im vardı. Ama hemen "oha olm naptın sen!" demeyin lütfen bu beni biraz kırar çünkü öğrencilik döneminin en kötüsüydü. Hatta en en kötüsüydü. Yani şöyle diyim ilkokulda pek çalışmaz ama sınıf içinde hep iyi olurdum saygılı bi çocuğumdur yani. Ancak lisede bunun pek bi yararı olmadı galiba burayı açıklıcam birazdan. Notlarım kötüydü hatta baya kötüydü kabul ediyorum ortak sınavlarım yüksek olmasa o 1'leri bile alamıyordum. Onun dışında büyük hayal kırıklığına uğradım çünkü 50'den aşağı sözlü notum olmazdı ilkokulda biraz önce dediğim gibi saygılıydım ve genelde doğru cevaplar verirdim. Lisede ilk dönem yine aynı devam ederim dedim ama olmadı sanırım öğretmenlerin gözüne fazla gözükemedim. Doğal olarak sözlü notlarımda düşük geldi ve dokuz dersimin 6'sı 35 ile 40 arasında ortalama geldi. Geriye kalan geometri, matematik, kimya 30 felandı.

Şimdi asıl soruma geliyorum kaç tane dersimi tamamiyle 1 üstü yaparsam sınıfı geçebilirim?

Not : Dil ve Anlatım baraj ders ve o da 1 :( .

• hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Šahin K

hayır

sağol
  • okul ne ? ayrıca bende 9. sınıfta tekrar yaptım ve benimde 9 zayıf vardı yani kısacası geçmiş olsun
  • hayır
  • Ohoo ilkokulda herkes öyleydi,lise farklıdır..
  • dil ve anlatım hariç en fazla 3 zayıf getirebilirsin.Fazlası olursa oys ye girersin yükseltemezsen sorumluluk sınavına girersin yine olmazsa öyle kalırsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çift dikiş iyidir bende yapmıştım 9. sınıftayken hey gidi günler bee
  • Dokuzuncu sınıfta sınıfta kaldım 94 gün devamsızlık ile sonra (şimdi ki sene) ilk dönem teşekkür aldım.
    Nasıl yaptığımı söyleyeyim. Dersleri çok iyi dinledim, derste anlamadığım şeye eve gelip tekrar baktım ve sınavlara girmeden önce sadece 5 dakika önce defteri açıp öylesine baktım. Derslerde sessiz durdum ayriyetten çoğu dersede katıldım (dersi dinlediğiniz zaman katılıyorsunuz zaten) sözlülerden 4 tane 100'üm var yani o derece.
    Sonuç olarak 9 tane 1'in varsa bu dönem bi bok olmaz artık boşver. Eğer okuyacak adamsan gelecek seneye hazırlanmaya başla yok okumayacak adamsan şimdiden bırak ve bir iş aramaya başla başkada hiç bir seçeneğin yok.

He bu arada geçemediğin zaman sülalende ki herkes "bak onun çocuğu geçmiş, bide biz seni zeki sanırdık tüüh yazıklar olsun" diyecek bana dedikleri gibi sakın aldırma ve "görürsünüz siz" de. Gelecek sende aynen yukarıdakileri yap zeki bir adamsan başarıyı garanti ediyorum. Yukarıda ki yöntemle ders çalışmana gerek yok onu belirteyim, tabi insandan insanada değişir gerçi ama neyse. Bu sene bana "seni zeki sanıyorduk tüüh yazıklar olsun" diyenleri utandırdım Allah'a şükür.

• 9. sınıfta maksimum 3 zayıfla 10,11,12 sınıflarında maksimum 2 zayıfla geçebilirsin.Bu zayıflarda sorumluluk olarak geçiyor.Sorumluluklarında toplamda en fazla 5 tane olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratKarsiyakali

dil ve anlatım hariç en fazla 3 zayıf getirebilirsin.Fazlası olursa oys ye girersin yükseltemezsen sorumluluk sınavına girersin yine olmazsa öyle kalırsın...

bana niye giriyor yahu
    şaka bir yana otur çalış işte 1 dönem var kocaman hepsini geç artık yapacak hiçbir şeyi kalmayanlar sorar bu soruyu
  • vaybe sistem değişmiş baya bizim sene bi af çıkmıştı 9 tane zayıfla lise 2 ye geçtim ordan 3 tane lise 3 ten 2 tane 14 zayıfla mezun olduk gerçi sonradan onları verene kadar anamızağladı ama olsun verdik
  • hadi zor bela sınıfı geçtinde meslek lisesindeysen düşük bölümlere gidersin
  • Merhaba dostum :) Bende şuan anadolu ticaret meslek lisesi muhasebe bölümü 10. sınıf oğrencisiyim :)
    geçen yıl yani 9. sınıf ilk donem 10 tane 1 im vardı zar zor 1 yaptım onları da sonra ikinci donem 5 e düşürdüm ama yinede kalıyodum oys lerde 5 ini de verdim ve sınfı geçtim bu yıl ilk donem Teşekkür aldım ve dahada oyle oturup 2 3 saat çalışmadım sadece dersi dinledim adam akıllı sınavdan onceki günde 1 saat 1,5 saat çalıştım ve sonuç ortada 2. donem de takdir hedefim hadi bakalım.. :)
  • Her liseli sınıfta kalmayı tadacaktır.

9.sınıfta bende kalmıştım.
  • Sınıfı geçmek ne kelime senin taktir alman müdürün odasına git ve hani nerde benim taktirim de
  • lise 1 'in başında 9 zayıf vardı , 1 tanesi hariç hepsini verdim, sorumlu geçtim. Sonuncuyu da yazın verdim
  • 1 lerin en az 5 tanesini ikinci dönem 3 yaparsan ve geri kalanınıda ortalama yükseltmede düzeltirsen geçersin
  • 0 yoksa hepsini 2 yapsan direk geçersin.
  • Şimdiye kadar aklın nerdeydi birader. Konuların zor olacağını bilmiyor muydun da çalışmadın? Bilmiyorsan bile ilk yazılılar geçtikten sonra düşük aldıysan niye onlara çalışmadın ? Şimdi de gelmiş buraya ne yapacam ben diyorsun. Neyse bu ülkeye amele de lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.