Merhaba abiler mart sonunda tecilimi bozdurdum muayene vs oldum e devlette halen sınıflandırma bekliyor olarak görünüyor ne zaman yerim yurdum belli olur Eylül gibi gitmek istiyorum en erken ne zaman olursa benim için iyi en iyisi olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sınıflandırma bekleniyor
-
-
Edevlette askerliğim sayfasına bakın. 22.08.2024'e kadar ilişiği yoktur yazıyorsa 2 ağustostaki sınıflandırma sonuçlarını bekleyeceksiniz.
22 ağustos
19 eylül
17 Ekim
Tarihlerinden biri çıkacaktır. 3 te 1 şansınız var. Hangisi çıkarsa.
Eğer 14.11.2024'e kadar ilişiği yoktur yazıyorsa
O zaman 31 ekim sınıflandırma sonuçlarına kadar bekliyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah razı olsun kaç aydır arıyorum doğru cevabı
Kanka ben hemşirelik mezunuyum da Ağustos celbi için başvurmuştum bugün bana Ağustosa sevke tabisiniz gibi bir mesaj geldi . Bu mesaj erlere gidiyormuş gibisinden bişi okudum doğruluğu nedir acaba
O mesajdan er çıkar veya yedek subay çıkar diye çıkarım yapamayız. Askerlik durumunuzda 22 ağustosa kadar ilişiği yoktur yazıyorsa 2 ağustosu bekleyiniz.
bende 14.11 diyor peki ya kasım aralık ocak aylarından sonrasına kalma ihtimali var mı? kesin olarak kasım celp grubuna mı çıkacak?
-
Eylülün ilk haftası 14.11 tarihi aynı kalırsa kasım cebine (kasım - aralık - ocak) askere yolculuk var. Eylülün ilk haftası 14.11'de değişimler olabilir son sabit kaldığı haline bakarsınız. Baktınız 3-4 gün sabit değişmiyor, en son hali odur.
2024 takvimi Burada
https://www.msb.gov.tr/Content/Upload/Docs/asal/2024_Siniflandirma_Faaliyet_Takvimi.pdf
Abi ne oldu senin son durum erlik mi çıktı yoksa yedek subay mı ?
-
Yedek subaylık çıktı
Bana Kasıma sevke tabisiniz gibi bir mesaj geldi . Sende üste genelde erlere çıkıyormuş dediğinden korkmuştum bana da erlik çıktı diye sevindim teşekkür ederim
-
Hayırlı olsun. Ben de hemşireyim uzun döneme başvurdum. Yökdil puanın falan var mıydı hocam? Bir de ortalaman kaçtı?
-
SA ASKERLİK YERİM BELLİ OLDU 17 EKİM TOKAT AÇIK ÜNİ KAZANDIM BENİ TECİL ETMİŞLER ŞUBEYE SÖYLEDİM 8 EKİMDE GEL DENEYELİM DEDİ GÖNDERMEYİ BÖYLE BİRŞEY VARMI
-
Kral cevaplarsan sevinirim yoklama kaçağı durumundaydım işlemleri hallettim durum belgesinde 01/02/2025 tarihine kadar askerlikld ilişiği yoktur diyor ulan ben yoklama kaçağıydım ilk sevk tarihinde göndermiyorlarmıydı ben en yakın zamanda gitmek istiyorum askerlik şubesine gidersem belli olur mu sevk yeri
Başvurduğunuz tarih itibarıyla hangi celbin alımları varsa en erken o celple alırlar. Daha önce yoklama kaçağı olmanız durumu değiştirmiyor. 1 Eylül veya sonrası yoklama işlemlerini tamamladıysanız, Şubat 2025 celbine tabiisiniz.
https://www.msb.gov.tr/Askeralma/AsalDuyuruListe
Burayı takip edersiniz, Kasım ayında Şubat 2025 celp duyurusu açıklanır. Duyuruda sınıflandırma ve sevk tarihleri de olacak. 3te1 şansınız var, ne çıkarsa. Şubatta gideceksiniz diye kesinlik de yok.
Birliği daha önceden belli olup bir şekilde zamanında gitmeyenleri bekletmiyorlar. 1 ay içinde askere alıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X