Herkese merhaba, yıl boyu bedellilerle ilgili sorulardan sonra nihayet sınıflandırma sonuçları açıklandı. Gideceğimiz yerler hakkında bilgi almak, daha önce gidenlerin yorumları vs. durumlar için bu konu altında toplanabiliriz. Sınıflandırma sonucum, Ağustos dönemi İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K./İSKENDERUN/HATAY. Bilgisi olan daha önce gitmiş olan varsa yorumlarını rica edeceğim. |
2022 Dönemi Sınıflandırma Sonuçları
-
-
mayıs burdur. varsa gelen tanışalım
-
Haziran burdur 💂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maltepe istanbul 8 aralık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı hocam hangi birlik?
-
Evrak alma başlangıç 2 Şubat bitiş 3 Şubat. Ne oluyor bu şimdi 3 Şubat'ta teslim mi olucam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aralık Karabük Safranbolu
Telegram grubu kuruldu
Hocam bir yerden net cevap alabildiyseniz beni de bilgilendirir misiniz rica etsem?
-
Dostum 2 Şubat'ta e devlette er sevk başvurusu yaz ordan form doldurup muayene olucaksin muayene yerin e devlette çıkacak form doldurunca. Sonra covid testi olucaksin negatif çıkarsa e devletten gene sevk başvurusu yerinde sulusunu alırsın orada yazicak ne zaman gideceğin. Öğrendiğim böyle sen yine araştır usta
Arkadaşlar 3 şubat sevk tarihi gözüküyor. Mesaj geldi 2 şubat 3 şubat tarihlerinde PCR testi yaptırırak sevk belgesi alabilirsiniz diye. Sanırım e devletten başvuru yaparken covid için muayene yeri seçmek gerekiyor ama seçilmiyor. Sevk dönemi sona ermiştir yazıyor. Bedelliye başvurmuştum. Yardımcı olabilir misiniz? Şimdi herhangi bir hastaneye gitsem yaptırsam olur mu?
Daha sistemi açmadılar. Bizlerde bekliyoruz. Şube e devlete yönlendiriyor.
Bedelli askerlik normal askerliğe göre elbette daha kolay bun lafım yok. Fakat bedelli askerlik yerleri arasında belki de en kolayı İskenderun olabilir. Zaten şehir olarak çok anlayışlı insanların olduğu yere geleceksin. Ulaşım açısından sıfır sıkıntı. Hava alanından çıktığında nerdeyse önünden geçen her araba seni Deniz Alayına götürür. Diyelim otobüsle geldin. Terminalden sonra 5-6 alternatifle Deniz Alayına gidebilirsin. İskenderun Deniz Alayı'nda askerlik yapan ve bedelli yapan çok insanla konuştum sürekli yattıklarını söylediler :) Ben bedelliyi Etimesgutta yaptım. Kışlada ilk günümüzde sizin bedelli askerlik yapmanız sizi ayrıcalıklı kılmaz. Burda 1 ay acemi askerlik yapacaksınız ve gideceksiniz diyerek başladılar. Toplamda 27 gün soluksuz bir şeyler yaptık. Asla boş bırakmadılar. Bence İskenderun çıktığı için çok şanslısın. Fakat Ağustos ayı Hatay için çok sıcak geçer buna çare bulamazsın. Şimdiden kolay gelsin.
-
Hocam bilgilendirme için teşekkürler. Araştırdığımda genel olarak sizin söylediklerinizle örtüşen şeyler gördüm. Genel olarak çok sorun yaşamayacak gibi görünüyorum sıcak dışında. Sadece götürülecek konusunda neredeyse hiç bir mutabık nokta yok. Bakalım çok şey götürmeden gerekli malzemeleri götürecek gibi duruyorum, eksik olursa oradan alırsınız diyende var.
-
Hocam ben bedelli askerlik yaptıktan sonra şöyle bir konu açmıştım: https://forum.donanimhaber.com/zh-brl-okl-ve-egt-mrk-k-ligi-etimesgut-bedelli-askerlik-2021-detayli-anlatim--151224397
İstersen okuyabilirsin. Burda Ankara Etimesgut Bedelli Askerlil anlatılıyor ama benzer şeyler İskenderun içinde geçerli olacaktır.
Hocam merhabba, detaylı anlatım için teşekkkür ederim. Benim için kritik bir nokta var, birliğe katılım zamanı. E-devlette sevk tarihi başlangıcı 17 Ağustos sevk tarihi bitişi 18 ağustos. İstanbul'dan Hatay'a gideceğim, yol izni 2 gün olacak sanırım. Bu durumda benim hangi gün birliğe katılmam gerekiyor? Araştırdığımda en son 21'inde katılabilirim diye düşünüyorum ama net bir sonuca varamadım. Sevk belgesinde yazar deniyor ancak şimdiden gidiş biletini almam gerek.
-
Merhaba. İskenderun’dan dün döndüm nisan döneminde oradaydım. Herhangi bir sorun varsa sorabilirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba, tam olarak aradığım insansın şimdiden cevaplar için teşekkür ederim. İlk olarak yukarıda sorduğum soru önemli benim için, birliğe katılım zamanı. E-devlette sevk tarihi başlangıcı 17 Ağustos sevk tarihi bitişi 18 ağustos. İstanbul'dan Hatay'a gideceğim, yol izni 2 gün olacak sanırım. Bu durumda benim hangi gün birliğe katılmam gerekiyor? Araştırdığımda en son 21'inde katılabilirim diye düşünüyorum ama net bir sonuca varamadım. Sevk belgesinde yazar deniyor ancak şimdiden gidiş biletini almam gerek.
Bunun dışında genel olarak dikkat et, şunu yap, bunu yapma dediğin noktalar var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X