Selam arkadaşlar. Bir konuda sizden tavsiye almak istyorum. Geçen gün öğretmenlerimiz bize küçük bir veda partisi gibi bişiy yaptı pasta falan kestik iki ders boş geçti :D neyse benim de aklıma geldi, arkadaşlarımla boş derste küçük bi veda partisi yapmak istiorum ama sınıfta kontrolü elinde sanıp havalanan ve bana laf söyletmeyen bazı arkadaşlar da var haftaya kesinlikle bi iki saat boş geçcek nası bişiy yapabilirim sınıfta cup song bile n arkadaşlara yaptırabiliriz onlarla da knuştum karake yapıp şarkı dinlyebiliriz dans edeiliriz ama bizim sınıf o kadar haylazdır ki ayrıca sınıfta bi kız bi oğlan sevgili oldu onlar kesin yine bi araya gelcek onların aşkı yüzünden her şeyin mahvlmasnın istimiyorum oğlan da kız da kendini sınıfın lideri olarak görüyolar oğlanı geçtim de kız tam bir cadaloz havalı ve biz yapasak bile dinlemezler napabilitiz partiyi yemeksiz yapcaz e malum ramazan geliyo zaten seneye başka okula gidiyozbi kısmımız arkadaşlarımızla okulun bitmesine az kala eğlenelim dedik müzik falan indircem ama bizim sınıfla bişiy yapılmaz ki herşeyi sabote ederler