Şimdi Ara

Sınıfta kaldım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Git ağla yalvar 19.5 insin haziranda kurtarma sınavı çalış birde eylülde sınav hakkı olur onada güzelce çalış geçersin.
  • 9. sınıfta okul kapanmadan 8 zayıfım vardı. Kalmadım geçtim git okuluna geçersin sorumlulukta hocalara sorarsan cevap veriyor
  • ben sınıfta kaldım 9da senin gibi ama bizim okulda o sene kalan sayısı aşırıs fazlaydı bizim sınıf 46 kişiyidi 30 kişi kalmıştı o sene öteki sene sınıfın %20 kadarını oluşturduğumuzdan fazla sıkıntı çıkmadı hatta milleti öğütleyerek gaza getirip kopya çekiyoduk onlardan ama sınıfa bağlı işte düzgün bi sınıfa düşersen şanslısın bizim bide düz lise seninde öyle galiba?
  • Okula git devamsızlıgı düşürürler ayrıca sorumluluk sınavlarında geçersin. 9. sınıfta benim ilk dönem 12 zayıfım vardı ikinci dönem 5e düşürdüm. Sorumluluk sınavlarında geçtim. Hem hocalarda yardım ediyor genelde.
  • devamsızlığı bir şekilde halledebilirsin. hemen pes etme. benim de 8 tane zayıfım vardı ama ilk sınav da 3 ders verdim. ikinci sınavda da 2 tane verdim. 3 tane de alttan bırakmıştım geçmiştim sınıfı. sık biraz
  • Hastalık,Psikolojik Nedenler v.s Haricinde Çalışmadıysan ve Sürekli Devamsızlık Yaptıysan Bu Sonu Kendin Hazırlamışsın.Hiç Üzülmene Gerek Yok.Zaten Üzülmeye Hakkında Yoktur Durum Öyleyse
  • Yapmazlar ayrımcılık hatta sen parmak kaldırınca daha çok ilgilenirler sende
  • Ben Sınıfta Kalırsam Bu Şeyi Ben Kendime Yediremem Açıkçası.
    Çek Tetiği Gitsin

Şaka Bi Yana Geçmiş Olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Enerji

Bence okulla hiç uğraşma hemen açık liseye yazıl.Açık lise sistemi çok kolay.3 ay da bir sınava giriyorsun.2.5 sene de bitirirsin.

Açık lise daha rahat diyelim ama çok kolay kısmı yanlış , sana ders anlatan birisi yok üzerine rahatlık çökerse hergün uyursun :D üniversiteye kadar zaten okula gitme hevesi biter ama kendini sıkar 2.5 senede bitirebilir , maddiyat varsa günde özel hoca tutabilir günde 2 saat ders verse kendide 1 saat çalışsa 8 saat okulda durması yerine hep evde takılır istediğini yapar ama dediğim gibi kendini salarsa olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MmoPlayer

quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Enerji

Bence okulla hiç uğraşma hemen açık liseye yazıl.Açık lise sistemi çok kolay.3 ay da bir sınava giriyorsun.2.5 sene de bitirirsin.

Açık lise daha rahat diyelim ama çok kolay kısmı yanlış , sana ders anlatan birisi yok üzerine rahatlık çökerse hergün uyursun :D üniversiteye kadar zaten okula gitme hevesi biter ama kendini sıkar 2.5 senede bitirebilir , maddiyat varsa günde özel hoca tutabilir günde 2 saat ders verse kendide 1 saat çalışsa 8 saat okulda durması yerine hep evde takılır istediğini yapar ama dediğim gibi kendini salarsa olmaz.

Tamam haklısın ama bir de konuyu açanın yazdıklarına bakalım.Adam zaten gitmicem diyor okula.20 gün devamsızlık yapmış.Zayıf desen gırla.

Yani adam zaten baştan boşlamış salmış kendini.Bence bu durumda AOL en iyisi.Çünkü 3 aylık süre içinde sınava yeterince iyi ve sağlam çalışılır.Ama normal lise de böyle bir imkan yok.

Zaten açık lisenin dersleri normal lise gibi sistemi gibi değil.Kitaplardaki konular sade ve anlaşılır.20 soruya 9 doğru 11 yanlış hakkı veriliyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.