Şimdi Ara

Sınıfta kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCarlsberg -- 23 Haziran 2013; 14:09:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gitseydin keşke bi şekilde geçersin
  • Bana kalsa pek ümitsizlenme diyeceğim. Ama bir sonraki sene derslerine çalışmayıp yine devamsızlık yaparsan başın başkalarıyla değil kendinle dertte demektir.
  • Dışlanma gibi bir durum bazen olabilir ama artık eski arkadaşlarınla fazla takılma çünkü yeni gelenler senle dalga geçebilir en iyisi aynı denklikte bir okulda başlamak fakat kimseye ben sınıftan kaldım denemeceksın normalde nasılsan yine aynı olacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiotor -- 28 Mayıs 2013; 20:36:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladiotor

Dışlanma gibi bir durum bazen olabilir ama artık eski arkadaşlarınla fazla takılma çünkü yeni gelenler senle dalga geçebilir en iyisi aynı denklikte bir okulda başlamak fakat kimseye ben sınıftan kaldım denemeceksın normalde nasılsan yine aynı olacaksın

Şuam okul değiştirmeme ve hocalar sınıfta kalanlara 2 yıllıklar diye ayırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCarlsberg

quote:

Dışlanma gibi bir durum bazen olabilir ama artık eski arkadaşlarınla fazla takılma çünkü yeni gelenler senle dalga geçebilir en iyisi aynı denklikte bir okulda başlamak fakat kimseye ben sınıftan kaldım denemeceksın normalde nasılsan yine aynı olacaksın

Ayrı bir sınıf varsa sorun yok bu hayatta en çok korktuğum şey engellere takılmak hiç takılmadan geçmek istiyorum çünkü şunun şurasında max 100 sene yaşayacağız

• quote:

quote:

quote:

Ayrı bir sınıf varsa sorun yok bu hayatta en çok korktuğum şey engellere takılmak hiç takılmadan geçmek istiyorum çünkü şunun şurasında max 100 sene yaşayacağız

Ayrı derken aynı sınıfa toplamıyorlar mesela bizim sınıfta kalanlar parmak kaldırdığında söyle 2 yıllık diyor öğretmen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşsiz Kaldım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kimsede demiyorki mudurgelip sınıfta kaldin niye desin
  • O ne demek ya söyle 2 yıllık tabiri. Resmen sınıfın önünde eziyorlar.valla öyle bir şey olsa hocayla ya bu mevzuyu konuşurum beni sınıfın önünde küçük düşürme hakkını kim veriyor sana diye ya da okulu değiştiririm @TheCarlsberg

• Sen daha büyük olucaksın yeni gelenlerden. Haliyle abi tavırları sergile onlara karşı ki sana karşı dışlama vs. yapamasınlar.

@TheCarlsberg
  • Bence okulla hiç uğraşma hemen açık liseye yazıl.Açık lise sistemi çok kolay.3 ay da bir sınava giriyorsun.2.5 sene de bitirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 28 Mayıs 2013; 21:37:42 >
  • Dışlanma olmaz da adın çift dikişe falan çıkabilir bide büyük gösteriyorsan kesin çıkar...

Devamsizligi dert etme velin gelse konuşsa düzeltmeleri lazım olmadı milli eğitimden birini ayarlayın

Ders konusuna gelecek isek benim su anda 11 tane zayıfım var ark lar geçersin diyor demelerinin sebebi hocaların gözünde efendi bi çocuğum ve yazın sınavlarda yardım ediyorlar bizim okulda sizin okul nasıl bi araştırırsın... Yani efendi çocuksan takma hele sınavda yardım da oluyorsa hiç takma...

Son olarak diyeceğim ve en önemli şey eğer ciddi anlamda okumaya niyetin yoksa yıllarına yazık daha fazla zaman kaybetmeden bırak okulu mesela ben kalırsam bırakacağım ama 3 yılım (lise 3 deyim) boşa gitmiş olacak...

• no ss no güven.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmir.li

Kimsede demiyorki mudurgelip sınıfta kaldin niye desin

Babam Müdürle konuşmuştu ondan çağırdı ya

• Çift dikiş diye ad takıyorlar, pek iyi gözle bakıldığı söylenemez
  • Öyle pek bi dışlanma olmuyo ama sınıfta kalanlar tabi kendi psikolojileri gereği kendini dışlanmış hissediyo ve arkadaşım 20 gün devamsızlık 7 zayıf diyorsun 7 zayıfla zaten geçemezdin aklını başına al bence kimseden hayır yok
  • sana tavsiyem aranın iyi olduğu bi hocaya söyle beraber müdürün yanına gidin devamsızlığı 1.5 ya da 2 gün azaltıyolar zayıf dersleri de yazın kurtarırsın
    bu söylediğim taktiği devamsızlığı 21 gün olan bi arkadaşım uygulamıştı sonuç olumluydu
  • Kardeşim ailenle beraber git ve yalvar yakar. Söyle hocam de ben de 1 sene kayıp yaşamak istemiyorum birdaha olmuyacağına dair size söz verebilirim felan de.

olmadı üzülme artık sıkma canını elbet başka yol bulunur.
  • quote:

lîse 1 biticekti ne güZel müdür çağırdı sınıfta kaldın dedi şok oldum çantamı aldım çıktım herkes ne oluyor dedi evde kıZdılar okula gitmicem diyorum gidiceksin diyorlar 20 gün devamsızlık 7 tane zayıf ne gitmesi yahu seneye ne yapıcam sınıfta kalanlar dışlanıyormu ne bi söylemisiniz

Biraz oturda derslerini çalış 7 zayıf bide 20 gün devamsızlık , günümüzde Lise mezunları iş bulamıyor sen kalkmış 2013 yılında liseyi bırakmaktan bahsediyorsun , sana sanayii yolu gözükmüş evlat ,

biraz zevklerinden feragat edip şu sınıfını geç...Sonra ileride yok geçim derdim var yok Türkiye öyle böyle deme , 3 kuruşa 5 köfte olmaz..

• Kardes olan olmus salla ayrica cift dikis olmak daha guzeldir dislanmazsin daha popi olursun cogu abi ceker :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.