Şimdi Ara

Bir gün çok samimi birgün soğuk davranan arkadaş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu şekilde davrananlar kızlar bakıyorum bir gün oldukça samimi birlikte geziyoruz yemek yiyip eğleniyoruz ertesi gün gördümü selam vermesen dönüp selam vermicek kıvama geliye.Mesela bu kızlardan biri çok yakın arkadaşlarımdan biri ki yakın arkadaş olduğumuzu kendiside belirttiği halde bu şekilde. Hayır yani düşünüyorum herhangibi bir yazma durumu falanda yok kendi sevgilisi hakkında konuştuğu ve benden tavsiye istediği zamanlar bile oluyo. Bu tarz bir insan açıkçası hiç umrumda bile olmaz sırf merak ettiğim için soruyorum bunun nedeni nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Yakın Bir Uzak Davranan Erkeklerle İletişim Kurma

Bazı erkekler yakın ve samimiyken birdenbire soğuk ve mesafeli davranabilirler. Bu davranış kalıbı, "bir yakın bir uzak davranan erkek" olarak bilinir. Bu durum, hem ilişkilerde hem de arkadaşlıklarda yaşanabilir.

Bu davranışın nedenleri karmaşık olabilir ve kişilikten geçmiş deneyimlere kadar değişebilir. Bir yakın bir uzak davranan erkeklerin bazı ortak özellikleri şunlardır:

• Güvensizlik: Güvensizlik, bu davranış kalıbının altında yatan en yaygın nedenlerden biridir. Bazı erkekler, yakınlık geliştirdikçe incinmekten veya terk edilmekten korkabilirler.
    • Öz Saygı Sorunları: Öz saygı sorunları yaşayan erkekler, başkalarına güvenmekte ve yakın ilişkiler kurmakta zorlanabilirler.
    • Geçmiş Travmalar: Geçmişte terk edilme veya ihanet gibi travmalar yaşamış erkekler, yakın ilişkilerde mesafe koyma eğilimi gösterebilirler.

Bir yakın bir uzak davranan bir erkekle iletişim kurmak zor olabilir. Bu kişilerle sağlıklı ilişkiler sürdürmek için aşağıdaki önerileri izleyebilirsin:

• Açık ve Dürüst Ol: Erkeğin davranışları hakkında açıkça konuş. Ne hissettiğini ve ondan ne beklediğini ifade et.
    • Sınırlar Koy: Mesafe koyduğunda buna saygı duy. Kendine ait sınırlar belirle ve bunlara uy.
    • Sabırlı Ol: Bu erkeklerin davranış kalıplarını değiştirmeleri zaman alabilir. Sabırlı ol ve pes etme.
    • Profesyonel Yardım Al: Bu davranış kalıbı devam ediyorsa ve sizin için sorun yaratıyorsa profesyonel yardım almanızı önerilir.

Bir yakın bir uzak davranan bir erkekle sağlıklı bir ilişki sürdürmek mümkündür. Ancak bu, her iki tarafın da çaba ve anlayış göstermesini gerektiren bir süreçtir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yanında biri olsun zamanı iyi geçsin yalnız kalmasın pohpohlansın.maksat o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum
  • Bak şimdi sen yedeklerdesin ara sıra oyuna giriyosun.

• demonspeople kullanıcısına yanıt
    Evet aynı durumu bende gördüm herhalde yalnız kaldıklarında seninle konuşuyordur diğer zamanlar ihtiyaç duymuyordur belki .
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamPsikopat

Bak şimdi sen yedeklerdesin ara sıra oyuna giriyosun.

Hocam kanka falan diyo arada ki ayrıca ben kıza karşı bir şey hissetmiyorum herhangibi bir flört girişimim olmadı böyle bir şey olsa tamamen haklısınız

• kimseyi bulamayınca, birilerini bulurlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hacı hoşlanmıyosan arada konuş bir şey istedi mi sorun yoksa yap mesela bi şarkı ister felan filan gibi ama büyük şeyler yapıp kendini özel hissettirme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonspeople

Bu şekilde davrananlar kızlar bakıyorum bir gün oldukça samimi birlikte geziyoruz yemek yiyip eğleniyoruz ertesi gün gördümü selam vermesen dönüp selam vermicek kıvama geliye.Mesela bu kızlardan biri çok yakın arkadaşlarımdan biri ki yakın arkadaş olduğumuzu kendiside belirttiği halde bu şekilde. Hayır yani düşünüyorum herhangibi bir yazma durumu falanda yok kendi sevgilisi hakkında konuştuğu ve benden tavsiye istediği zamanlar bile oluyo. Bu tarz bir insan açıkçası hiç umrumda bile olmaz sırf merak ettiğim için soruyorum bunun nedeni nedir ?

aga bunu kızlara ben yapıyorum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EpicS4XGuy -- 11 Şubat 2015; 21:26:32 >

• EpicS4XGuy kullanıcısına yanıt
    Hocam galiba biz bunu yapmadığımız için kaybediyoruz Bundan sonra bende böyleyim

• demonspeople kullanıcısına yanıt
    yap yap çok güzel oluyo
  • Tohumuna paramı saydın.Herkes gelir geçer emin ol.Zaman gelir etrafına bakarsın kimse kalmamış tekle tükle elemanlar görürsün onlarında işi düşünce arayacaklarını adın gibi bilirsin.Yüz verme kalitenden de ödün verme.Ucuz malın alıcısı çoktur.
  • İnsanlar için neler yaptığınız, onların işlerine geldiği yer ve zamanla paraleldir daha sonrası umurlarında olmaz.
  • Bir bozulup,bir çalışan eşyalar gibidirler.

En kısa zamanda değiştirmek gerekir.
  • Yorumlar için teşekkürler. Genellikle uzun süreli arkadaşlarım oldu. 8-9 yıllık sürekli olarak görüştüğüm yediğim içtiğim ayrı gitmeyen arkadaşlarım var. Herkesle aynı frekansı yakalamaya çalışıyorum ve buda mümkün olmuyor malesef..

• Yuz verme deger verme hicbi kiza. Yoksa yedege gidiyorsun bu zaten elimde diye baskalarina yuruyor sadece senle kimse kalmadiginda konisuyor
    En basitinden kiza senden sevgilisine bahsettirme boyle seyleri kiz arkadaslarinla felan konus de. Arada tersle hepbiyi davranma. 4 S kanunu vardir , cok dogrudur o.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdamPsikopat

Bak şimdi sen yedeklerdesin ara sıra oyuna giriyosun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.