Şimdi Ara

Sınıfta kalmak nasıl bir şey duygu olarak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dershaneye gitmemeeye gerek duymamak gibi bir duygu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulun açıldığı ilk gün yeni sınıfına git camdan aşağıya bak işte ozaman anlayacaksın o duyguyu. Bende salaklığımdan kalmıştım ikinci sene çok güzel oldu kız arkadaşımla tanıştım. Belki sanada böyle birşeyler olabilir.

• kötü bir olay 2 yıl sınıfta kalıp okuldan atılmıştım açık öğretimden devam ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugradrn

Okulun açıldığı ilk gün yeni sınıfına git camdan aşağıya bak işte ozaman anlayacaksın o duyguyu. Bende salaklığımdan kalmıştım ikinci sene çok güzel oldu kız arkadaşımla tanıştım. Belki sanada böyle birşeyler olabilir.

Her şeyde bir hayır vardır hayırlısı artık yapacak bir şey yok akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş.
  • üni sınavını 1. sinde kazanamayıp 2. senesinde kazanırsın gibi birşey ikisindede 1 sene kayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trevor Reznik -- 4 Eylül 2013; 23:26:27 >
  • Keşke çalışsaydım diye dolanırsın ortada kara kedi gibi
  • Geçmekten hiçbir farkı yok.9. sınıfta kalmıştım iyikide kalmışım benim için en hayırlısı oldu
  • Kafanı duvarlara vurursun

Ben kalmıştım. Kendinden 1 yaş küçüklerle okuyacaksın düşün işte
  • İyi bir şey olmadığına bahse girebilirim ahbap.

• 1 senen boşa gitmiş olacak öyle bir duygu. okulun uzaktaysa bir de otobüsle felan gidiyorsan felan zaten bir de o kadar çileyi boşa çekmiş olacaksın çok kötü bir olay bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 11 i tekrar okumuştum ilk 11.sınıf mı ikinci 11.sınıf mı hangisi daha güzeldi dersen ikincisi daha güzeldi yeni okul yeni ortam o zaman ki yakın arkadaşlarım hala hayatımda:) her şerde bir hayır vardır bunu sakın unutmayın
  • Lise 1 in ilk döneminde 5 tane zayıfım gelmişdi Ailem in yanında bile huzursuz oluyordum o dönem, hele birde kalsam... Off off iğrenç bir durum

• bişey değişmiyor belli bi zamandan sonra takmyosunuz bişeyi
  • Yeni insanlar, yeni hayatlar, hani bi laf vardır rahvan gitsin diye devam eder, öyle işte. akışına bırak rahat ol.
  • Kançıncı sınıfsın?
  • bende 9. sınıfta kaldım farklı bir okula yöneldim iyikide yönelmişim. hayatım değişti gibi birşey oldu :D
  • iyiki kalmışım ciddiyim çok daha iyi insanlar tanıdım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.