Şimdi Ara

Sınıfta kalmak nasıl bir şey duygu olarak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ben yaşamadım ama hayatının koca 1 senesinin gitmesi çok koyar adama.
  • Aşırı üzücü
  • Senden 1 yaş küçüklerle aynı sınıfta okuyacaksn düşün işte
  • İlklerde umrunda olmaz yada hatanı pismanlığını belli etmezsin(çevrene) ancak içten içe kahrolursun. Geçmis olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

ben yaşamadım ama hayatının koca 1 senesinin gitmesi çok koyar adama.
    Lise 1de kaldım.
    Yazın içinden aman ne olacak diyorsun, boş verip umursamıyorsun ama okul açıldığında ve arkadaşlarından ayrı kalınca üzülüyor insan. Keşke şuan birlikte olsaydık diyorsun.
  • Çok koyar
  • Bütün ışın kılıçları g---müze girdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C17E5A7D6

Çok koyar
    ben lise 1 'de kalmıştım . hiçte koymadı
  • Arkadaşın biri kaldı ve kalacağını senenin en başından biliyordu hiç birşeyin farkına varamadı taki diğer sene başlayana kadar siz geçtiniz ben kaldım demişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gedo Mazo

Lise 1de kaldım.
    Yazın içinden aman ne olacak diyorsun, boş verip umursamıyorsun ama okul açıldığında ve arkadaşlarından ayrı kalınca üzülüyor insan. Keşke şuan birlikte olsaydık diyorsun.

arkadaş felan değil öğle araları var görüşürüzde acayip bir his içimi sarıyor g--e giren şemsiye açılmaz tarzı bir his
  • Kaldım. Ilk baslarda umrumda degildi. Sonra eski siniftaki arkadaslarim selam sabahi kesince yalniz kaldim sonra da kafam yerine geldi ve kendime hedef koydum ders calismaya basladim. Bir amacim oldugu icin kendimle gurur duyuyorum iyiki kalmisim diyordum. Yoksa ozel bir hastanede hemsire olarak calisip sadece para icin calisacaktim. Artik bir amacim var ve onun icin calisacagim. Insan sevdigi seyler icin fedakarlik yapmali. 1 yil daha liseyi cekiyorum ama olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göze Kaçan Sigara Dumanı

Kaldım. Ilk baslarda umrumda degildi. Sonra eski siniftaki arkadaslarim selam sabahi kesince yalniz kaldim sonra da kafam yerine geldi ve kendime hedef koydum ders calismaya basladim. Bir amacim oldugu icin kendimle gurur duyuyorum iyiki kalmisim diyordum. Yoksa ozel bir hastanede hemsire olarak calisip sadece para icin calisacaktim. Artik bir amacim var ve onun icin calisacagim. Insan sevdigi seyler icin fedakarlik yapmali. 1 yil daha liseyi cekiyorum ama olsun.
    Kız arkadaşımla beraber bu sene kaldık. O yüzden kafam daha rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbak

seninki güzel ve heycanlı bir duygu benimki acayip bir şey
  • quote:

ne güzel lan
  • quote:

hll qnq romantizmin dibine vurmuşsunuz.2 ay sonra ayrıldıktan sonra göreyim sizi birbirinizin yüzünüze bakamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

quote:

hll qnq romantizmin dibine vurmuşsunuz.2 ay sonra ayrıldıktan sonra göreyim sizi birbirinizin yüzünüze bakamazsınız

Yav he.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yellow Claw

quote:

Alıntıları Göster
    bak anlatıyım kardeş nasıl bir duygu olduğunu miden acılı çiğköfte yemiş gibi yanar totonda hafif bir karıncalanma hisserdersin göğsündede sanki kelebekler uçuşuyormuş gibi gıdıklanırsın 3 gün sonrada alışırsın kardeşim ,dünyanın sonu deildir ama ,yani salla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

quote:

Yav he.

Alıntıları Göster
    5 zayıfla kalma tehlikesi yaşamıştım o bile yetti bana. Koltukta otururken bile rahatsız oluyorsunki kaldı ki yemek yemek uyumak bir işkence oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Od Ata -- 4 Eylül 2013; 22:46:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Od Ata

5 zayıfla kalma tehlikesi yaşamıştım o bile yetti bana. Koltukta otururken bile rahatsız oluyorsunki kaldı ki yemek yemek uyumak bir işkence oluyor.

Alıntıları Göster
    İşin zor zenci
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.