Şimdi Ara

sınıfta sürekli ıslamı kotuleyenler var[ANA KONU :)] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

onlara gerçek islam.bu değil de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thablion

Lisedesin büyük ihtimal popülarite için öyle diyenler olur. Eğer savunmak istiyorsan onlardan daha çok bilgiye sahip olmalısın yoksa savunamazsın kulaktan dolma bilgilerle. Ne diyorlarsa kötülemek için araştır cami hocalarına falan sor. Yeterince bilgin olunca cevap ver onlara.

Popülerite için, artistlik için, kızlara hava atmak için vesaire ateist olunduğunu da ilk defa dh müslümanlarından duydum. Her hafta da görüyorum neredeyse, kendiniz cool olduğunu falan mı düşünüyorsunuz nedir bu düşüncenin temeli?
  • Her dini bilip anlamak gerek bu yüzden en azından en çok bilinen 3 din hakkında kitaplar okurum sürekli öğrendiklerim okuduklarım çok çok hoş ve eline güzel bir bilgi gücü veriyor. Mesela bu kişiliği oturmamış ergen arkadaşların tam olarak ne diyor neyi savunuyorlar? okudum yazılanları ama detaylı bir şey göremedim.
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Hocam benim yaptığım gözlemler bu şekildeydi lisedeyken bu şekil insan çok vardı. Herkesin görüşüne düşüncesine saygım var hristiyanda olabilir ateistte olabilir müslümanda. Ben sadece arkadaşa tavsiye verdim ve yanlış bir şey dediğimi düşünmüyorum.

• bir gerçek müslüman gibi onların kafasını kes evlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: FalconPlot

bir gerçek müslüman gibi onların kafasını kes evlat

aynen öyle hoşgörü bunu gerektirir.onlar ne kadar bir takım açıklamalarla sana zulmetselerde sen hoşgörüyü elden bırakma ve onların kafasını kes
  • Aç youtube u cs go Allah-u Akbar videoları izlet

• Allah yoksa şu dağları kim yarattı de ve ağızlarının payını ver

• quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

quote:

aynen öyle hoşgörü bunu gerektirir.onlar ne kadar bir takım açıklamalarla sana zulmetselerde sen hoşgörüyü elden bırakma ve onların kafasını kes

• Doğru söylüyorlar, git islamın doğuşunu araştır ne kadar iğrenç olduğunu sende öğrenmiş olursun . Din tüm pislilerin merkezidir. Hangi din olduğu bir önemi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: de bruyne

Doğru söylüyorlar, git islamın doğuşunu araştır ne kadar iğrenç olduğunu sende öğrenmiş olursun . Din tüm pislilerin merkezidir. Hangi din olduğu bir önemi yok

Ama gökten indi onlar. Valla bak. Kuran'da öyle yazıyor. Kuran'ı da Allah yazdı zaten. O da Kuran'da yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

quote:

e ne yapalım yahu anlaşarak konuşmak müslümanlığa yakışmaz direk öldürmek lazım diğerlerinin yaptığı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: de bruyne

Doğru söylüyorlar, git islamın doğuşunu araştır ne kadar iğrenç olduğunu sende öğrenmiş olursun . Din tüm pislilerin merkezidir. Hangi din olduğu bir önemi yok

Bu nedenle yaşasın cehennem

• iyi mi sence
  • Dogru yapiyolarmis bir sey deme

• siraya yan yat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2015 lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Allah yoksa kuranı kim yazdı de.İkna olmazlarsa kafalarını kesersin.

Bunu dalga gecmek icin yaziyorsunuz da Allah'in en buyuk delillerinden birisi Kur'an'dir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

quote:

Orijinalden alıntı: Thablion

Lisedesin büyük ihtimal popülarite için öyle diyenler olur. Eğer savunmak istiyorsan onlardan daha çok bilgiye sahip olmalısın yoksa savunamazsın kulaktan dolma bilgilerle. Ne diyorlarsa kötülemek için araştır cami hocalarına falan sor. Yeterince bilgin olunca cevap ver onlara.

Popülerite için, artistlik için, kızlara hava atmak için vesaire ateist olunduğunu da ilk defa dh müslümanlarından duydum. Her hafta da görüyorum neredeyse, kendiniz cool olduğunu falan mı düşünüyorsunuz nedir bu düşüncenin temeli?

Kabullenememek. Farklılığa kapalı yetiştirilmekten o hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: Repentless

quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

maymundan geldiysek neden şimdiki maymunlar insan olmuyo de

"Topraktan geldiysek şimdiki topraklar niye insan olmuyor?" der. Rezil olur, demesin bence.

undefined

Müslümanlar başks dinlere veya inançsız kişilere hakaret edebilir ama değil mi? Örneğin Nihat Hatipoğlu bey, ateistlere şeytan, onlar pis, onlar kötü insanlar diyebilir değil mi?

İnsan topraktan yaratılmıştır.Şimdiki toprakların insan olmaması ne alaka ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.