Şimdi Ara

Sınıftaki kızı kahve içmeye davet ettim [Part II] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
238
Cevap
5
Favori
26.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır sözünden yola çıkarsak 40 yıl hatır kitlemek istiyorum gibi bir anlam ifade ediyor olabilir. Onun yerine 40 yıl hatırımız olur dese daha hoş dururdu bence.
  • İlerde bi kızı kahve içmeye davet edersem kafadan 40 yıl kitleyesim var dicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barkın 147

40 yıl kitleyesim var

gece gece kahkaha attım.
  • Sevdiğin kişilerse iyi ama değilse sıkıcıdır

Kamu spotu gibi bir mesaj olmuş hocam yapmayın şöyle şeyler utanmaktan yataktan düşüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzeltelim 40 yıl boyunca kitleyesim var
  • Şaka mı la bu

• Konu popüler olmuş anlamıyorum, sıradan bir olay ergenler sayesinde 500 mesajlı popüler konuya dönüşüyor. Ilk defa mı bi kizla konuşuyorsun asosyal kardeşim
  • Efsane konu olmuş
  • Başlamadan bitmiş bir ilişki kız seni gram takmıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız anca uykum var diyor
  • Birader alti ustu kahve icmek eve davet ettin sanki sjxjsn kasmasaniz bunlar normalce olur zaten kahve icmek icin illaki radarina girmeye gerek yok. Keske strateji uygulasaniz gecen haftaki soyledigini bugune hatirlayip uygulayabilseniz. Freekick'i barajsiz kullanmis olursunuz. Yine kaleciye kalir is ama en azindab sansinizi yukseltirsiniz ve yazisirken cok ciddiymissin bosver aksin gitsin seni seven insan dogalligini sevsin kizlar yuzunden degisik triplere girmeyin. Bu zamanda dogal insan bulmak nimet diyorum. Iyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bitmiş bence bu iş olur

40 yıl kitleyesim var i kıza neden yazdan anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 24 Aralık 2016; 10:32:05 >
  • Sen ne kadan beceriksiz ne kadan ezik bi adamsin
    Sınıftaki kızı kahve içmeye davet ettim [Part II]

• kahve olayı ile ince görerek 40 yıl kitleyesim var diye okuyunca kahkahayı bastım.
    kız bu espriyi anlayacak kadar zeki ise peşini bırakma derim.
  • O değilde ince bi ayrinti daha var onu görünce daha cok utandim kiz 22.22 de bisey yaziyo bizimkide 22:23 de dioki gec yazdim kusura bakma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YE YE YE YO YO YO
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Geç yazdım olayını herkes yanlış anlamış. Adam.orada geç yazdım derken mesaj yazmakta geciktim demek istemiyorki. Saat 10.30a geliyor saat de geç.oldu uyuyacaksın heralde anlamında söylüyor.

/>
  • çok kasmışsın herkesin dediği gibi. umursamaz olacaksın ama hafif çok değil. babanla bu kadar saygılı konuşmuyorsundur belkide
  • Arkadaş niye rahatsız ettim acaba yazıyorsun ya 5 sohbetten 4 ünde bunu görüyorum çok mu meşgul insanlar cumhurbaşkanı falan mı bunlar rahatsızlık veresiniz rahat konuşun arkadaş meşguliyeti varsa da o söylesin meşgul olduğunu sen niye soruyorsun. Kahveyi reddettiği andan sonra ki ablamla Görüşeceğiz demiş tamam başka zaman bu sefer sen gidelim diyeceksin gidip o kahveyi içeceğiz diyeceksin bitecek ne kasıntılık bu ya
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.