Şimdi Ara

Sınır 3000 TELEVİZYON TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3D LED olacak internete girilebilecek ve mümkünse 55 inc olacak...kesinlikle 47 incden fazla olacak bir tv istiyorum...fakat çok anlamadığım için 1 haftadır araştırıyorum herkes 2014 ü bekle diyor bir yandanda taksit sayıları azalacak diye hemen alayım diyorum ve kararsız kalıyorum...

BU ARADA SAMSUNG YADA LG OLMASI GEREKİYOR...Dahili uydu alıcısı olmasada olur anladığım kadarıyle dahili uydu alıcısı olunca kanal geçişleri çok yavaş oluyormuş...

• VOLFRAM01 V kullanıcısına yanıt
    3000 tl ye ancak 55inc giris , alt seviye bir led alabilirsin. Giris seviye ledler malesef cok sorunlu. Her ne kadar 200-400-600 hz deselerde gercekte 50hz dir ve yazilimla arttirilmistir. 50 hz tv hizli film sahnelerinde,spor musabakalarinda,3d yayinlarinda malesef yetersizdir.cuvallar. maclarda titremeler,dalgalanmalar,golgenmeler,flulasma,topun izi kalmasi vs sorunlar yasama ihtimalin yuksek. Isik sizmasi ve bulutlanma sorunu cikma ihtimali yuksek.Forum led sikayetlerinden gecilmiyor zaten.

55" giris seviyesi led tv alip sorunlarla bogusacagina,50" ,3D,akilli kumanda,smart full plazma oneririm sana. LG 60Ph670. Dahili uydu alicisi mevcut. Biraz uzun olacak ama basimdan gecenleri anlatayim.

Valla arkadaslar son 2 ayda 3 led tv degistirdim. 50LA620S ,sonra 47LA740S ,sorunlar sebebi ile servide gitti degisimden yeni 47LA740S kullandim.hepsinde de golgelenme,isik sizmasi ve vertical banding sorunlari ile bogustum . 2 aydir dogru duzgun keyifle bir mac izleyemedim. Sonra tv ye satip adam gibi mac izlemek icin plazma tv aldim. 47LA740S fiyatina, LG 60PH670S aldim.

Sonuclar:

2 aydan sonra ilk defa keyifle,golgesiz,dalgalanmasiz,vertical bandingsiz ve sorunsuz bir mac izledim. Hemde dev ekranin verdigi ayri keyifle.

Isik sizmasi,titreme,bulutlanma,flulasma sorunlari kesinlikle yok.en hizli filmlerde bile cok akici ve keyifli. Eski led lerimde truemotionu kapatirdim yada ayari iyice dusururdum.bunda bazen truemotionu kokluyorum,o derece.

SD yayinlar plazmalarda daha basarilidir ledlere gore ki PH670S sd yayinlarda daha basarili onceki ledlerime gore.

Film ,dizi ve 3D yayinlar , dev ekranda cok daha keyifli,plazma oldugu icin hizli sahneler cok basarili,akici ve keyifli.ev mini sinemaya dondu resmen. 3D icin minimum 50" onerirler. 47" te yeterince detay ve keyif alamiyormusum. 60" te 3D super,derinlik ve popup lar ayri guzel.

Ledlerden sonra plazmanin mat ve soluk goruntusune alisamam diyordum.Meger sandigim gibi degilmis. Renkler cok doygun ve goze hos geliyor. Gercek siyah ve kirmizi ile yeni tanistim.teknomarketlerde onca spotun altinda,ayarsiz dandik baglantilarla gordugumuz plazmalarin,evde los ortamda,iyi kalibrasyon ve baglantilarla cok daha basarili sonuc verdigini gordum. Suan pastel boya led lerin goruntusunu begenemiyorum.

Piyasada parasini hak eden bir led tv yok.hepsinde isik sizmasi,bulutlanma,giris seviyelerinde titremeler dalgalanmalar,golgelenmeler buyuk dert. Oledlerin , 4k larin yayginlasmasina 2 sene var. Bu gecis surecinde tv ye cok para vermenin mantigi bence yok. Nasil led ler cikinca lcd ler cop oldu.aynisi 1,5-2 sene sonra suan aldiginiz tv ler cop olacak.o yuzden 50" alacaksaniz gidin 50PH670S 1500 lu fiyatlara yada dev ekranda mini sinema kurmak istiyorsaniz 2500 lu fiyatlara 60PH670S alin , sorunsuz keyfini surun.

Iki adet dez avantaji var plazmanin. Gunduz direk pencere goruyorsa tv nin yeri ,biraz daha fazla yansima oluyor.onuda black out ,isik gecirmeyen perde ile cozebilirsiniz. Zaten oyle izlenmeyecek derece degil. Bugun parlak led lerde gunduz cok yansima yapiyor tabi plazma kadar degil.

Digeride ayda maksimum 3-5 tl fazla elektrik parasi oderseniz o kadar.eski plazmalar cok elektrik harciyordu ama simdikiler oyle deil.2013 seri plazma. 60" ph670S 154 watt gucunde. Eski plazmalar 300watt lardaydi.

3000 tl ye gidip 55" girisseviye bir led alip,isik sizmasi,hizli sahnelerde titremeler,dalgalanmalar,dikey golgelenmeler,bulutlanma vs sorunlarla bogusmayin. Bu sorunlardan bir yada bir kaci ile bogusma ihtimaliniz %60-70 belkide daha yuksek.ayni fiyata 60" akici,sorunsuz plazma herkeze oneririm.

PH670S in ana konusu var forumda. Girip okumanizi,tavsiye ederim. Tv yi evine alipta kullananlarin yorumlarini inceleyin. Alipta bir tane memnuniyetsiz,pisman olan kisi yok. Tabi illaki ufak tefek eksiklikler,sorunlar var. Ama genel olarak herkes cok memnun.

2500 lu fiyatlara mal edebilirsiniz.kalan parayla da ev sinema sistemi alip evi mini sinemata cevirebilirsiniz.

Ayrıca kutu içerinde akıllı kumanda da mevcut.LG nin akıllı kumandası ve smart özellikleri, rakiplerine göre açık ara öndedir. Çift çekirdekli işlemcisi ve ram i , LA serisi led lerdeki ile aynıdır.(860V hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 3 Aralık 2013; 10:44:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @hoodan

iyi güzel yazmışsında ekran yanığından bahsetmemişsin hiç bu konu hakkındaki düşüncelerin nedir.
  • notropil kullanıcısına yanıt
    Dostum eskidendi o yanık durumları.Cok sık karşılaşılıyordu. Simdi cok cok nadir. PH670S in ana konusu var. Yaklaşık 40 tan fazla kullanıcı var. Kullanıcı yorumlarını incele, biri de yanık oldu.Logo izi kaldı diyen var mı ?

Çok bilinçsiz kullanılmadığı taktirde yanık olmuyor.Yani tutupta en yüksek ayarlarda(ışık kontrast,parlaklık) 10-12 saat aynı sabit logolu yayın,aynı kanalı izlersen logo izi kalma olasılığı var.Kalsa bile , menülerde renk yıkama seceneği ile yanıkları temizleyebiliyorsun.Gerci ben bu secenegi kullanma durumunda kalmadım.

Ama güzelce rodajını yapıp, standart ayarlarda , kanal izliyorsan 3-4 saati geçmeden,en azından reklamlarda 3-5 dakika bile kanal değiştirerek, izlersen sorun olmaz ki daha olanı duymadım.Zaten öyle tv kolik değilsen aynı kanalı,yada sabit logolu bir yayını tutupta 6-7 saat izlemessin.

Şİmdiki kanallarda da logoların bir çoğu aktif , hareketli oldugu için iz kalma ihtimali daha da düşük.Hatta bir arkadaş gecen ph670S i 24 saat aynı kanalda bırakmış.Yine de logo izi kalmamış.

quote:

Orijinalden alıntı: brianck

üründe logo yanması denilen olay oluyor mu diye tv yi 24 saat aynı kanalda olmak üzere açık bıraktım. herhangı bir yanma yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 3 Aralık 2013; 10:53:35 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.