Şimdi Ara

sinir hastası oldum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 450-470 arası aldım son 3 ay, sınavda 370 gelecek (iyi ihtimalle). Bu hallere devam edin ki LYS ile hakettiğim sıralamaya geleyim.
    Aynen devam, sal gitsin boşver seneye bir daha denersin. Bence sen daha iyisini yaparsın ;)

Ekleme: Ayrıca beyler, ilk 1000 hedefi kadar saçma bir hedef olamaz kusura bakmayın. Aklınıza adam gibi bir meslek koyun ve olabilecek en iyi üniversite için çalışın. Görece kötü bir okulu kazanıp da, istediğiniz mesleği okursanız da hiç üzülmenizi gerektirecek bir durum yok. Sen X yerde ne yapabileceksen, Y yerinde de aynı şeyi yapabilirsin. Aynı potansiyelle nereye gittiğinin bir önemi yok. Yeter ki şu saçma sınavdan sonra azminizi kaybetmeyin. Etiket meraklıları zavallı elit insanlar yüzünden ülke olarak bu saçma sapan düzeni yaşıyoruz. Eylemlerinizde bu kadar basit olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnErAl -- 29 Mart 2013; 14:24:19 >
  • 490 - 500 alırken bu sınav 480 gelecek .... hayallerim suya düştü nolacak bu halim
  • Derdimiz ayni.

Son fem denemem 477 ygs sinavim 445 gelecek. 2-3 hatirlayamadigim soru var yani dogru sik mi yaptim baska bisey mi yaptim tam berrak degil, cozumlerini dogru yaptim ama ne isaretledim bilmem; fakat onlari dogru saydim cunku cok basitti, sinav aninda yanlis islem yapmisim vs ile yanlis olurlarsa 435 falan oluyor.

Guldum gectim kendimi lys ye verdim. Derece sinifindayim simdi dersaneye gidicem 470 ler havada ucacak kendime mukayyet olmam gerekecek.

Lys ygs gibi degil calisan gercekten kazanir dolayisiyla ygs yi unutalim ve lys ye tam gaz devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.