Şimdi Ara

sinir hastası oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • su ygs yuzunden sınır hastası oldum ya bu kadar olur ıkı yıldır ygs benı bıtırıyor sene ıcınde 470 480alırken 440a dustum ne hedef kaldı ne baska bıse etrafımda konusacak kımse yok derdımı kıme anlatsam 'sımarıklık yapma dıyor ama gercekten sımarıklık yapmıyorum. Hedefımı gerceklestıremeyınce kendımı basarısız hıssedıyorum ve bu benı sınır edıyor. Hele sene ıcınde ya ben hıc calısmıyorum cok berbat her sey hıc bır sey yapamayacagım deyıp 460 alan o sahtekar arkadaslarım yok mu ? Insan kımseye guvenemıyor artık.

Kusura bakmayın arkadaslar cok doldum psıkolojık sorunlar yasıyorum artık bazen deger mı dıyorum bılmıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı durumdayım zaman ortalamam 460 civarıydı sınav 430-440 gibi gelecek.
    Iki soru çözüyorum aklım yaptığım yanlışlara gidiyor sağa sola vuruyorum sinirden. Ama lysde bildiğini yaparsın yapmak için de çalışmaktan başka çare yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Aynı durumdayım zaman ortalamam 460 civarıydı sınav 430-440 gibi gelecek.
    Iki soru çözüyorum aklım yaptığım yanlışlara gidiyor sağa sola vuruyorum sinirden. Ama lysde bildiğini yaparsın yapmak için de çalışmaktan başka çare yok.

evet oyle ama hevesım kalmadı gercekten dershaneye bıle gıtmek ıstemıyorum cok bunalttı benı.. Bılmıyorum bunu asmam ıcın ne yapmam gerekıyor nasıl atlatırım bılmıyorum. Kaybedecek bı yılım daha olmasın..

• Kötü bir kabustu, geçti gitti unutmaya çalışın. Unutmak zor farkındayım ama bir söz vardır bilirsiniz.Neyse yazmayayım ban falan yeriz şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mysterious -- 28 Mart 2013; 22:44:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.Z.T

Hocam bende 455-460 alirken 430-455 arasi alacagim . Moralini bu kadar bozma . Zaten herkes dusuyor biraz . Ayrica gercekten guzel bir puan hele sen lys le hayvan gibi cekersin . Bende fen lisesi okudum calismadan kazandim zekami mal gibi hic okulda calismayarak harcadim ... cok sukur suan mezunum ve yeni yeni toparladim gecen sene 55 bindim .ve mutluyum.

ne guzel ınsallah sız de lys de cok ıyı bır derece yapıp ıstedıgınız yere gırersınız basarılar

• Geçen seneki halimi anlatmışsın resmen sınavdan çıkınca neye uğradığımı şaşırmıştım denemelerde en az 40dk önceden kitapçığı verir çıkardım sınavda süre bile yetmedi sosyalden 5 netim vardı 439-440 geldi.Sınavdan sonra ben lysye hiç çalışmadım ve sıralamamı düşürdüm benle aynı puanı yapan arkadaşlarım umutsuzluğa düşmeden lysye çalıştılar benim aptal kafam kendine gelesiye kadar 1,1.5 ay geçmişti zaten sonra da lys geldi çattı bi halt yapamadım .Sana tek tavsiyem bu saatten sonra kafanı çabuk topla senin yaşadıklarının aynısını geçen sene yaşadım ve ne kadar sinir bozucu olduğunu biliyorum ama lys ye çalışmazsan sonun bana benzer Allah göstermesin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hihihil

quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Aynı durumdayım zaman ortalamam 460 civarıydı sınav 430-440 gibi gelecek.

evet oyle ama hevesım kalmadı gercekten dershaneye bıle gıtmek ıstemıyorum cok bunalttı benı.. Bılmıyorum bunu asmam ıcın ne yapmam gerekıyor nasıl atlatırım bılmıyorum. Kaybedecek bı yılım daha olmasın..

Sonuçlar açıklandıktan sonra daha rahat olursun zaten her şey ortada olur. acaba şöyle mi olacak böyle mi derken insan bunalıyor ama çalışmaktan başka bir şey yok. Çoğu kişi bu durumdadır zaten şuan ne kadar çalışırsan kârdır.

@N.Z.T aynıyız. benim de geçen yıl 58kydı ygs bu yıl ki puanımızda yakın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağır bir ameliyat oldum..
    12 yıl önce açıldı
    Aşık Oldum Allah Kahretsin!
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsin3535

Geçen seneki halimi anlatmışsın resmen sınavdan çıkınca neye uğradığımı şaşırmıştım denemelerde en az 40dk önceden kitapçığı verir çıkardım sınavda süre bile yetmedi sosyalden 5 netim vardı 439-440 geldi.Sınavdan sonra ben lysye hiç çalışmadım ve sıralamamı düşürdüm benle aynı puanı yapan arkadaşlarım umutsuzluğa düşmeden lysye çalıştılar benim aptal kafam kendine gelesiye kadar 1,1.5 ay geçmişti zaten sonra da lys geldi çattı bi halt yapamadım .Sana tek tavsiyem bu saatten sonra kafanı çabuk topla senin yaşadıklarının aynısını geçen sene yaşadım ve ne kadar sinir bozucu olduğunu biliyorum ama lys ye çalışmazsan sonun bana benzer Allah göstermesin .

tesekkur ederım ınsallah kendımı en yakın zamanda toparlarım da calısmalara adam akıllı baslarım. Insallah sızın ıcınde ıyı seyler olur gonlunuzden ne gecıyorsa o olur

• hocam kendinize geldiğinizde ''geç demek için bile çok geç olabilir''

şuanki halinizi geçen sene yaşadım 1ay ruh gibiydim ve lys yalan oldu tabi

ileride daha çok pişman olmamak için harekete geçin
  • git baska yerde agla kardesim su forumda 450ustû alip gerçek ygsde 400ü bile geçemeyecek bi sürü kişi var onlar ve kendi adima konuşuyorum bende hedefim 420iken 30-40puan düşük alicam hedefinden 100puan düşük alacaklar var belki de kafasinda bi daha girmeyi kurmuş insanlar .morali bozuk insanlar ...actigin konuya bak ay 470aliyordum simdi 440alicam ne yapalım bize ne senin böyle hava atmandan hadi basarilar cok düşük bekliyormussun insanlarin böyle konular acarak sinirini bozmaya da hakkin yok

• quote:

Orijinalden alıntı: moussasow1907

git baska yerde agla kardesim su forumda 450ustû alip gerçek ygsde 400ü bile geçemeyecek bi sürü kişi var onlar ve kendi adima konuşuyorum bende hedefim 420iken 30-40puan düşük alicam hedefinden 100puan düşük alacaklar var belki de kafasinda bi daha girmeyi kurmuş insanlar .morali bozuk insanlar ...actigin konuya bak ay 470aliyordum simdi 440alicam ne yapalım bize ne senin böyle hava atmandan hadi basarilar cok düşük bekliyormussun insanlarin böyle konular acarak sinirini bozmaya da hakkin yok

sızın de okumanıza gerek yoktu sıze zorla okutan mı oldu hayır olmadı. Herkesın derdı cok farklı benım hıc bır zaman yok bırını uzeyım gıbı bı derdım olmadı kusura bakma ınsallah herkes ıstedıgı yer kazanır. Benım cektıgım sıkıntıları sen bılmıyorsun senınkılerı ben bılmıyorum ınsanları boyle yargılamaya hakkın yok herkesın hedefı cok farklı bunu da bılın. Umarım cok basarılı olur ıstedıgınız yerı kazanırsınız basarılar

• quote:

git baska yerde agla kardesim su forumda 450ustû alip gerçek ygsde 400ü bile geçemeyecek bi sürü kişi var onlar ve kendi adima konuşuyorum bende hedefim 420iken 30-40puan düşük alicam hedefinden 100puan düşük alacaklar var belki de kafasinda bi daha girmeyi kurmuş insanlar .morali bozuk insanlar ...actigin konuya bak ay 470aliyordum simdi 440alicam ne yapalım bize ne senin böyle hava atmandan hadi basarilar cok düşük bekliyormussun insanlarin böyle konular acarak sinirini bozmaya da hakkin yok

470 den 440 a düşen biri için içine girilen psikolojik durum ne ise 360 den 320 ye düşen için de aynı durum söz konusudur. Herkesin hedefi farklı hayalleri farklı,en önemlisi kulvari farklı. eğitimde aza kanaat diye birşey yok, saçmalamayin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V911 -- 28 Mart 2013; 23:48:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cloudmark

quote:

470 den 440 a düşen biri için içine girilen psikolojik durum ne ise 360 den 320 ye düşen için de aynı durum söz konusudur. Herkesin hedefi farklı hayalleri farklı,en önemlisi kulvari farklı. eğitimde aza kanaat diye birşey yok, saçmalamayin lütfen.

aza kanaat demedim tabi dedigin doğru arkadas mutlaka uzulcektir belki emeginin karşılığını alamamistir ama bu konuda sinirim bozuldu diyip konu acmak sacma hedefi 15-20bin olup 100bininci olacak kisiler de var sonuçta onlarin psikolojisini düşün bi de .onlarin hayalindeki puan için arkadas sinir oldum diye konu aciyor.saygisizlik olarak değerlendiriyorum ben ama neyse

• Arkadaş derdini belirtmiş..ilk bin hedefleyen biri için gerçekten 470-440 arasında ciddi fark var..tamamiyle hedefler ve beklentilerle alakalı bir durum..ha sen girersin lys ye 490 yaparsın(sadece lys) ...ygs lys ortalaman da 470 civarına yükselir..yine ilk 1300 e girmiş olursun..ne diyim

• Kötünün de kötüsü var be kardeşim...Biz ne yapalım bu 2.senem Kazanmasam evde duramam ev dar geliyor artık ..Sınavdan desen bu sefer olucak diye girdim son denemelerde 400'leri bulduğum oldu iyiye gidiyordu ne oldu ygs de affalladım ..siz şimdi 400 küsürlerden bahsediyorsunuz 2.senem de 290 felan alcam herhalde 1 sene boşa gitti ona mı yanayım yoksa verdiğim emekler çalışma tempoma mı yanayım ?

Ümidimi kesmeyip daha çok üzerine gidicem Lys'nin sen 400 küsür almışşsın yaparsın inşaALLAH ...

ALLAH'ın izniyle olur ümit kesme ...ALLAH kolaylık versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes2934

Kötünün de kötüsü var be kardeşim...Biz ne yapalım bu 2.senem Kazanmasam evde duramam ev dar geliyor artık ..Sınavdan desen bu sefer olucak diye girdim son denemelerde 400'leri bulduğum oldu iyiye gidiyordu ne oldu ygs de affalladım ..siz şimdi 400 küsürlerden bahsediyorsunuz 2.senem de 290 felan alcam herhalde 1 sene boşa gitti ona mı yanayım yoksa verdiğim emekler çalışma tempoma mı yanayım ?

Ümidimi kesmeyip daha çok üzerine gidicem Lys'nin sen 400 küsür almışşsın yaparsın inşaALLAH ...

gercekten kusura bakmayın eger ben burada bırazcık bıle olsa sızın moralınızı bozduysam affedın. Umarım sız de cok ıyı seyler yaparsınız sımdı konuyu sılecegım demek kı rahatsız olan ınsanlar varmıs ben kımsenın moralı bozulsun ıstemem hele benım yuzunden bozulsun hıc ıstemem bıraz ıcımdekılerı dokmek ıcın yazmıstım ama yıne de cok sukur yanı. Umarım sız de cok ıyı yaparsınız Allah utandırmasın lys de emeklerınızın karsılıgını alırsınız ınsallah

• quote:

quote:

Kötünün de kötüsü var be kardeşim...Biz ne yapalım bu 2.senem Kazanmasam evde duramam ev dar geliyor artık ..Sınavdan desen bu sefer olucak diye girdim son denemelerde 400'leri bulduğum oldu iyiye gidiyordu ne oldu ygs de affalladım ..siz şimdi 400 küsürlerden bahsediyorsunuz 2.senem de 290 felan alcam herhalde 1 sene boşa gitti ona mı yanayım yoksa verdiğim emekler çalışma tempoma mı yanayım ?

gercekten kusura bakmayın eger ben burada bırazcık bıle olsa sızın moralınızı bozduysam affedın. Umarım sız de cok ıyı seyler yaparsınız sımdı konuyu sılecegım demek kı rahatsız olan ınsanlar varmıs ben kımsenın moralı bozulsun ıstemem hele benım yuzunden bozulsun hıc ıstemem bıraz ıcımdekılerı dokmek ıcın yazmıstım ama yıne de cok sukur yanı. Umarım sız de cok ıyı yaparsınız Allah utandırmasın lys de emeklerınızın karsılıgını alırsınız ınsallah

Yok kardeşim konuyu silmek zorunda değilsin ..sadece bil istedim ki senden kötüleri de var ALLAH'a her daim şükürler olsun Böyle düşünmek lazım ..Moralimin bozulduğu felan da yok...Şükürler olsun RABBİM'e ümidimi yitirmedim ..Mevla Görelim Neyler neylerse güzel eyler ..

• quote:

quote:

quote:

Yok kardeşim konuyu silmek zorunda değilsin ..sadece bil istedim ki senden kötüleri de var ALLAH'a her daim şükürler olsun Böyle düşünmek lazım ..Moralimin bozulduğu felan da yok...Şükürler olsun RABBİM'e ümidimi yitirmedim ..Mevla Görelim Neyler neylerse güzel eyler ..

ne kadar guzel dedınız cok sagolun temız kalbınıze ınsallah Allah bu temız kalbın ıstedıklerını bosa cıkarmaz her seyın hayırlısı tabı cok ıyı seyler yapmanız dılegıyle basarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

Arkadaş derdini belirtmiş..ilk bin hedefleyen biri için gerçekten 470-440 arasında ciddi fark var..tamamiyle hedefler ve beklentilerle alakalı bir durum..ha sen girersin lys ye 490 yaparsın(sadece lys) ...ygs lys ortalaman da 470 civarına yükselir..yine ilk 1300 e girmiş olursun..ne diyim

tesekkur ederım hıc yoktan derdımı anlayıp yardımcı oldunuz cok sagolun

• yorumlar değişik geldi bana biraz... adamın hedefi yüksek diye şımarık muamelesi yapmayın... adamın hedefi doktor olmaksa mesela boşver jeofizik mühendisliğine gir orayı da kazanamayanlar var demek gibi bişe... kaldı ki arkadaşımız denemelerde yüksek puanlar almış alamayıp da gelip burda ağlasa tamam diyeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekatronikçi -- 29 Mart 2013; 13:19:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.