Şimdi Ara

sinir oldum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cuma günü adaşım olan elamanla konuşuyoruz.Ne diyor salak herif yaa. P4 3,0 preskota 256 ram yeterliymiş gerisi hikayeymiş buda L2 önbelleğin 1 mb olmasıındaan kaynaklanıyormuş.Piyasadaki en kral ekran kartı 9250 imiş.Dumur oldum yaaa.Elemana anlat anlat anlamıyor öküz.Birde etraftaki elemanlar güvenip bilgisayar aldırmışlar.Ekran kartı malum 9250 256 mb 81 $ a,geç kalmadan telefon oçtım 9550 256 çevitirdim.Ben dedim 128 alalım farketmiyor.4 $ için değmez dedi,bende tamam dedim.yazmadan duramadım yaaa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizmo -- 25 Haziran 2005, 23:38:20 >

• ya bunlar olmasa 9250 leri kime satacaklar. millete laf anlatmak o kadar zor ki bi kere anlat bırak ne isterse onu yapsın. bi gün denk gelir misafir et bilgisayarına oturt. bi oyun oynat eşek değilse farkı görecektir. ben öyle yaptım şaşaladı adam bende aynı parayı verdim benimki takılıyo diyor sonra
  • Genelde böle malesef zaten anlamayan alıyoır.Aslında biraz arastırsa işin
    böyle olmadigini görecek ama....
    Elindeki malları kakalamaya ç.alışıyorlar genelde dikkatimi çeken bu oldu...
  • senin arkadaşın bilgisayar konusunda pek bilgisi yok sanırım.onuda donanimhaber forumuna getir birşeyler öğrensin.burası bilginin paylaşıldığı yerdir...
  • +12345678 bence de ınsanlar bılgısayarın oyuncak olmadıgını bır bılınc ıle kullanılabılecegını orenmelı...
  • pc fırmaları tam olarak bılgısı eksık olan musterılere hemen en dusuk ve ellerınde fazla olan modelı sunuyorlar sunmaklada kalmayım adeta baskı yaparak aldırıyorlar bı anda oldu bıttıye gelıyor hersey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.