< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaOtzi -- 5 Mart 2020; 10:9:58 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaOtzi -- 5 Mart 2020; 10:9:58 > |
yıllardır aldık besledik.
birde avrupalara kaçsınlar diye yardım edicez. işlerin buraya gelmesinde kabahat kimin.? ülkeyi mülteci kampına çevirmek için kim anlaştı? |
İbo yardım eder
|
Nehri geçmeleri için yüzer seyyar köprü lazım. Edirnede sanayii de yaptırın.
|
merak etmeyin arkadaşlar vatanımız için çanakkalede beklemedeyiz geri dönen mültecileri 40 kişilik botlarımıza 35 kişi bindirerek güvenli bir şekilde yunan sahiline 20 25 dk içinde atıyoruz.
|
bizimkiler kandırılmasın kardeşim. yöneticilikleri boyunca kandırıldılar. daha ötesi var mı |
Yorumlari goruyorum sagda solda gercekten insanliktan nasibini almamis kisiler var, yazik! Bir iki nargile videosu bilmem ne yuzunden kucuk bebekleri, cocuklari olanlara bile hakaretler ediliyor. İnsanlik bitmis, muslumanim oyum buyum diye gecinenlerin hepsinin kalbi kotulukle dolmus. Sonra ulkem niye bu halde diye uzuluyoruz. Turkiye tarihinin en karanlik ve vijdansiz nesilleriyle yasamak en zor olan sey. Ayni dili ayni cografyayi paylastigima uzuluyorum. Sanirsin yorum yazanlarin hepsi evlerinde bakti gocmenlere.
|
Vallaha kardeşim bir banka hesabı açarsan ben oraya para yollayabilirim., yeterki sözde esad zulmünden kaçıp vatanıma sığınan, sınırı geçtikten sonra biz mi gelin bizi kurtarın dedik diyen, denizde boğulmak Türkiye de yaşamaktan daha iyidir diyen haini şerefsizlerin biz an önce ülkemi terk etmesi için.
|
|
ben bu trollü uzun zamandır görmüyorum ne oldu buna ya suriyeli muhacir din kardeşleri gavur almanya'ya kaçıyor diye küstü sanırım |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 29 Şubat 2020; 22:47:43 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 3 Mart 2020; 0:48:8 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|